Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunietes diskutuojam toliau... (11 tema)

QUOTE(Giedruolė @ 2010 08 13, 15:20)
Na iš pirmo žvilgsnio tai du dvišlaičiai susikertantys stogai. O nenorit pabandyti iš gatavų santvarų tą stogą sudėioti? Gal pigiau būtų o gal net kai kurių sijų nereikėtų jei tokių yra...

Dauguma medzio mes turim jau nuo seniai, tik va dabar siju reikes klijuoto medzio. Va ta darbo kaina isgasdino tik, matysim kas dar pasiulys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Domogintare @ 2010 08 13, 14:52)
Dauguma medzio mes turim jau nuo seniai, tik va dabar siju reikes klijuoto medzio. Va ta darbo kaina isgasdino tik, matysim kas dar pasiulys  4u.gif

O nenorit dangos pakeisti i skarda su cerpiu imitacija?? Butu daug paparasciau ir pigiau as manau... o vaizdas panasus, plius lengvesnis stogas.. g.gif
Papildyta:
Gerai lekiu torto pirkti... iki pasimatymo vakare drinks_cheers.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinka_2010: 13 rugpjūčio 2010 - 15:04
QUOTE(Domogintare @ 2010 08 13, 15:52)
Dauguma medzio mes turim jau nuo seniai, tik va dabar siju reikes klijuoto medzio. Va ta darbo kaina isgasdino tik, matysim kas dar pasiulys  4u.gif

tai siūlau jums klijuotą medį perskaičiuot į medžio metalo sijas. jos lengvesnės, krano neprireiks. Alramsta alytuje jas gamina.
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2010 08 13, 16:10)
tai siūlau jums klijuotą medį perskaičiuot į medžio metalo sijas. jos lengvesnės, krano neprireiks. Alramsta alytuje jas gamina.

Nu reikes dometis, vakar sakiau vyrau, tai kazkodel pasake, kad negalima, bet reikes man paciai pasidometi ax.gif . Aciu uz patarimus, o ve skardos, tai patys nenorim, norim,kad stogas musu amzeliui butu pirmas ir paskutinis biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

tai gero jums pasisedejimo, myto thumbup.gif laai gaila, bet man neiseis, - apsirgo mazoji.. verysad.gif tikiuosi prisijungsiu kita karta, manau vistiek bus dar tu kartu, kol namai pasistatys.. unsure.gif tai, ka, gero vakaro 4u.gif

QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 08 13, 07:41)
Mes su juo jau pasiklabejom... siandien vyrai griaus dali perdangos.. apie perdanga daugiau nenoriu kalbeti, esu pikta ant savo vyru...  verysad.gif

nu bet tai kaip gaila, kad jums taip gavosi su ta perdanga!!! console.gif eina sau, isivaizduoju kaip apmaudu, sitiek laiko kol montuoja, daro, o dabar va - nugriaut reik bash.gif
tikiuosi pas mus viskas gerai bus, nes atrodo kad uzstrigom - taip ilgai ten viska ruosia.. doh.gif bet vyrukai labai rimti nusimanantys dirba, tai kazkaip nereiktu pergyvent gal.. unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Domogintare @ 2010 08 13, 16:16)
Nu reikes dometis,  vakar sakiau vyrau, tai kazkodel pasake, kad negalima, bet reikes man paciai pasidometi  ax.gif . Aciu uz patarimus, o ve skardos, tai patys nenorim, norim,kad stogas musu amzeliui butu pirmas ir paskutinis  biggrin.gif

aš pritariu pasiūlymui dėl medžio metalo sijų, nzn kokios turėtų būt priežastys, kad nebūtų galima jų dėti g.gif o dėl čerpės, tai skarda normali pvz ruukki pural kainuoja lygiai tiek pat kiek ir čerpė, mes analizavom pasiūlymus ir skardos ir čerpės, čerpė gaunasi brangiau tik dėl sudėjimo, o tas brangiau tai tik 3t mūsų atveju, dėl to skardą atmetėm smile.gif ir beto čerpė yra čerpė....

eiii mergos tai kur susitinkam ir kada? ple kelia iki to tvekinio jau žinau ale kaip ten į sodybą papult? per mišką važiuot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergina05: 13 rugpjūčio 2010 - 16:26
sveikos statybininkes

savaitele nebuvau ir sakes doh.gif kazi kada pavysiu unsure.gif
buvau atostogu tokiam uzkampi be civilizacijos gyvenau,jokio tlf rysio jokio neto ir kaimynu aplink cool.gif

Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2010 08 13, 14:27)
Miarginos maps.lt labai gražiai matosi Greisi raudonas stogiukas ir kūdra šalia ir tikrai ten turėtų būti viskas paprasta su nuvažiavimu įsijukit kur žemėlapis kad rodytų "mišrus" ir tada aiškiau visi keliukai matosi wink.gif
užuojauta dėl stogo  4u.gif  Kitą savaitę ir pas mus stogas kilt pradės smile.gif Kol kas jaučiu kad biolaukai sutampa su stogdengiu - tikiuosi to užteks  lotuliukas.gif
O kada jau dengti jums reikės? Jei mūsų geri bus tai gal perleisiu smile.gif už čerpę jis norėjo 45Lt/m2 na nebent stogo planus pasižiūrėjęs apsigalvotų...

uz cerpe eina siuo metu rinkos kaina iki 55 lt/kv, vidutiniskai 40-45

Papildyta:
Ten kur yra stogu susikirtimai reikia atkreipti demesi kaip ideda stoglatakius ir kaip juo uzsandarina, nes ten ganetinai pavojinga vieta yra
Atsakyti
As jau po baliaus, o merginos dar turbut mytinasi, ne vienos cia nematyti smile.gif

Ziuriu dauguma kalba apie cerpes...o mes projektuojantis mastem apie ETERNIT, tiksliau pasiule architektas, o mums ta mintis kazkaip patiko. Taigi stogo nuolydis butent pagal tai ir paprojektuotas. O dabar kuot toliau tuo labaiu man patinka bitumines cerpeles. Tik kazi ar dabar nuolydis tiks ir kas geriau??? Gal turit kokiu minciu?...
Atsakyti
QUOTE(kristina_x @ 2010 08 13, 18:26)
sveikos statybininkes
savaitele nebuvau ir sakes  doh.gif kazi kada pavysiu  unsure.gif
buvau atostogu tokiam uzkampi be civilizacijos gyvenau,jokio tlf rysio jokio neto ir kaimynu aplink  cool.gif

va va, ir aš nebuvau savaitę, o jau nespėju skaityt lotuliukas.gif

Kaip gaila, kad pražiopsojau meetą.. bet kitą kartą norėčiau prisijungt su užrašų knygele rolleyes.gif

Noriu paprašyt to vadybininko kontaktų, kur Rokų blokelius galima nebrangiai gaut 4u.gif

pas mus pamatuose smėlis dar nesutrombuotas. Įdomu ar spės iki žiemos stogą uždėt?... g.gif labai lėtai viskas juda.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina_x @ 2010 08 13, 18:26)
buvau atostogu tokiam uzkampi be civilizacijos gyvenau,jokio tlf rysio jokio neto ir kaimynu aplink  cool.gif

kaip norėčiau tokių atostogų rolleyes.gif
QUOTE(Heli @ 2010 08 13, 23:02)
As jau po baliaus, o merginos dar turbut mytinasi, ne vienos cia nematyti smile.gif

Ziuriu dauguma kalba apie cerpes...o mes projektuojantis mastem apie ETERNIT, tiksliau pasiule architektas, o mums ta mintis kazkaip patiko. Taigi stogo nuolydis butent pagal tai ir paprojektuotas. O dabar kuot toliau tuo labaiu man patinka bitumines cerpeles. Tik kazi ar dabar nuolydis tiks ir kas geriau??? Gal turit kokiu minciu?...

meetas super praėjo, kaip visada pritrūko laiko lotuliukas.gif Kitas meetas pas mane, lengviau rast, arčiau miesto, didelis stalas ir minkštos sofkutės thumbup.gif tai dabar planuokitės biggrin.gif

pas mus irgi šiferis, bet lenkų, ne eternito. Kažkaip pažiūrėjom, kad mūsų atveju pigiausiai ir papraščiausiai sudėt smile.gif
Atsakyti
Nu ką po baliaus ,o kiek visko palikot unsure.gif ...Buvo labai smagu.O dėl tų bituminių čerpių ,tai gerai pagalvokite,nu jos vistiek klijuojamos.
Atsakyti