Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunietes diskutuojam toliau... (11 tema)

QUOTE(*GREISI* @ 2010 08 13, 23:29)
Nu ką po baliaus ,o kiek visko palikot  unsure.gif ...Buvo labai smagu.O dėl tų bituminių čerpių ,tai gerai pagalvokite,nu jos vistiek klijuojamos.

va va, po baliaus norėjau pakomentuot, ale pamiršau doh.gif matyt vynelis dar neišgaravęs biggrin.gif
pas mūsų kaimynus vėtra nunešė visą šlaitą bituminių čerpelių, liko OSB tiktai. Mūsų čerpelės ant dabartinio namuko liko vietoj, bet mes ne klijavom, o šaudėm prie OSB, jos tik paskui nuo šilumos susiklijavo tarpusavyje.
Atsakyti
Tai ka, sausa pusi atgal vaziuodama radau ten pat, tad ir kelia namo lengvai radau biggrin.gif . O vaikams kaip patiko. Didzioji iskart nuluzo grizus.
Bandau prisiminti merginu nikus ale pradejo painiotis g.gif teks dar susitikima daryti, kad uztvirtintume 4u.gif . Antram susitikimui kaip girdejau jau yra plotas su sofkutem thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Statybininke optimiste @ 2010 08 13, 23:52)
Tai ka, sausa pusi atgal vaziuodama radau ten pat, tad ir kelia namo lengvai radau  biggrin.gif . O vaikams kaip patiko. Didzioji iskart nuluzo grizus.
Bandau prisiminti merginu nikus ale pradejo painiotis  g.gif teks dar susitikima daryti, kad uztvirtintume  4u.gif . Antram susitikimui kaip girdejau jau yra plotas su sofkutem  thumbup.gif .

Jo mano atmintis irgi neneša,tai kas artimiausios mano kaimynės?O vaikai per sekundę nulūžo.
Atsakyti
Susitikimas buvo smagus thumbup.gif ir vaikams buvo linksma thumbup.gif
Aciu Greisi uz silta priemima 4u.gif del niku tai ir man viskas susipainioje, bet manau per antra tikrai uztvirtinsim biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, susitikimas buvo saunus thumbup.gif , Aciu Greisi uz silta priemima. Ja tai tikrai visos labiausiai isimine. Greisi namas labai grazus ir labai didelis. Merginas lygtai visai atsimenu, tik gal tikrus vardus ne visu atsimenu, o pagal nikus tai aisku pirmoj vietoj Greisi, Statybininke Optimiste, Marmiete, Kristinka 2010, Irisas, Giedruole, Mergina 05, Domogintare, Pabaisiukas. Na atrodo tiek musu buvo. Giedruole galetu i albuma ikelti nuotraukyciu is susitikimo.
Papildyta:
[quote=Marmietė,2010 08 14, 00:15]

Sakykit. o kokias dazais dazysit sienas, neuzilgo ir mes planuojam dazyti, dabar maciau Senukuose yra dazams akcijos, gal reiketu pasiziureti kokiu dazu?
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 08 13, 23:01)
Jo mano atmintis irgi neneša,tai kas artimiausios mano kaimynės?O vaikai per sekundę nulūžo.

turbut as smile.gif kitoj pusej tvenkinio. Saunus susitikimas buvo, gaila, kad pirmai teko islekti, bet ir taip MB radau jau lauke prie namo visas smutkes susipakavusi ir nelabai laiminga belaukianti rolleyes.gif tai kada tas kitas meetas bus biggrin.gif ?

Gal gali man dar savo santechniko kontaktus imesti? Aciu

Atsakyti
labas rytas,
ačiū Greisi už tikrai šiltą priėmimą, buvo smagu, vaikas mano irgi lūžo per sekundę, būtų smigęs mašinoj, bet bananus kišau, tai pusiau lūžtantis valgė doh.gif aš kažkaip ne visų nickus girdėjau, kai ką pražioplinau blush2.gif na sudės nuotraukas gal tada bus aišku kas ten buvo biggrin.gif
mano vyrai jau išlėkė į namą grindų laistyt, mb sakė, kad jau visai kitas jausmas kai vaikštai ant grindų, o ne ant smėlio, reikės varyt ir man pavaikščiot biggrin.gif
Atsakyti
nu smagu,kad smagu 4u.gif .Tik visų atitinkamai neišlydėjau,nes ėjau ieškoti savo rankinės,kol dar ką įžiūrėjau .
Atsakyti
Meetas jegas thumbup.gif ir GREISI vyras tikras saunuolis, ko paklausi viska zino smile.gif man patinka toki, gali rimtai pasikalbeti smile.gif ax.gif

O as visu nikus atsimenu ir gerai palauzius galva turbut ir tikruosius vardus prisiminciau g.gif

O as tai dar pratesimuka padariau kacerginej tai namo tik apie antra parsiradau biggrin.gif

Dabar lauksim fotkiu smile.gif
Atsakyti
Nu tikrai merginos smagu buvo, aciu Greisi, kad pasitikejai ir pirma i namucius isileidai, o kalbos buvo, kad net ir laiko pritruko, kita karta reikes anksciau organizuoti, o ir Greises namucius kol suradom smile.gif. Dabar dar smagiau bus dalintis patirtimi, kai viena kita tikroveje pazistam ax.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif blush2.gif blush2.gif sveikos merginios

nu uzpavydejau juodai blush2.gif kada tas kitas mytas lotuliukas.gif g.gif

netoli pabaisiuko ir mano rumai busimi cool.gif
Atsakyti
Greisi palikom baisiai brangų daiktą pas jumi - kamuolį futbolo patį mylimiausią, žodžiu tragedija dabar vaikui doh.gif kada būtų galima jį pasiimti?
Atsakyti