Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(Mil@na @ 2010 08 10, 09:59)
Bet jūs arba jūsų pažįstami mašiną vairuojat pagal taisykles, ane? Juk nevažiuojat kaire kelio puse autostradoje, nes jums taip norisi? O forume taip pat yra taisyklės, kurių reikia laikytis visiems.
O dabar į temą-Ulės blynai pavyko super-ačiū  thumbup.gif

QUOTE(Ulė @ 2010 08 10, 12:06)
prasom drinks_cheers.gif ,smagu,kad miltu pateiket lotuliukas.gif  4u.gif

man irgi patiko thumbup.gif ir kaimynkai patiko (eis dabar receptas per kaimą biggrin.gif) tik man su tais miltais truputi klausimas... aš supyliau nedicką stiklinę, kol antrą prisėmiau, tai žiūriu, kad ir nebereik daugiau.. gal sakau ten 3 šaukštai o ne stiklinės turėjo būti? g.gif

QUOTE(Daiber @ 2010 08 10, 14:45)
MERGINOS, gal aš čia nelabai į temą blush2.gif bet gal turit kuri kokį receptuką iš liežuvio.Kokios mišrainės g.gif

mano mama daro liežuvis + šviežias agurkas šiaudeliais + morka +krapai + majonezas.. liabai škanu...
Atsakyti
Reziume - as kulinare nebloga lotuliukas.gif Ules blynai pavyko ir dar laaaabai skanus thumbup.gif
Miltu dejau is akies cool.gif

Aciu uz recepta aciuks.gif
Atsakyti
o visos likusios kurioms neisejo tie blynai totalios nevykeles smile.gif recepte trys stiklines miltu,vienoms dvieju uztenka,kitoms ir pora saukstu suprask zmogau kaip nori biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiber @ 2010 08 10, 14:45)
MERGINOS, gal aš čia nelabai į temą blush2.gif bet gal turit kuri kokį receptuką iš liežuvio.Kokios mišrainės g.gif

Pameginkit tokia:
virtas lieziuvis, sv.agurkas, ridikeliai, salieru kotai, cesnako isspausti, nemazai krapu, druska, pipirai is sumaisytu su naturaliu jogurtu blush2.gif nu man superrrrrr thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiber @ 2010 08 10, 15:45)

As darau taip-sutarkuoju liezuvi ir nemazai morku per burokine tarka,truputi svoguno ir granata visa isdarineju,suberiu ten tuos rutuliukus su kauliukais,druska,pipirai,uztaisau majonezu.
Atsakyti
Mums skani liežuvių mišrainė pati paprasčiausia lotuliukas.gif virtas liežuvis, marinuoti agurkėliai, žirneliai (konservuoti) ir majonezas, svogūnų laiškai ir krapai (jei nuotaikos tam būna). Nepamaišytų virta morka (aš nemėgstu ir nededu), virtas kiaušinis ar bulvės.
Atsakyti
mergaites,as gi iskart po savo recepto buvau idejusi rusu receptuka pagal kuri kepiau 4u.gif

http://forum.say7.info/topic14123.html
Atsakyti
Esu labai didele troskiniu gerbeja , vienas is ju :
Bulves, farsas, paprikos, pievagrybiai, ivairus prieskoniai, svogunai, morkos, zinoma cesnakai, aitriosios paprikos (arba padazas), passata. Gal atrodo nelabai kaip bet laaabai skanu thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
ules blynai isbandyti ir tikrai verti medalio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridukas @ 2010 08 10, 11:34)
Nezinau,as zarnyno nei maciau nei jauciau schmoll.gif

Va kaip atrodo zarnynas.

As ji visada isimu.
Atsakyti
QUOTE(loja5 @ 2010 08 10, 10:01)
As asmeniskai tai neturiu del ko pykti tik pastebejimas toks kad daug triuksmo cia biggrin.gif

o kur jo nėra? g.gif

QUOTE(pumis @ 2010 08 10, 12:54)
tai ir as pastebejau,uzsuku cia pasiskaitineti,bet geriau nieko neklausti ir ne duok dieve ka ne taip padarysi,labai jau piktos tos gaspadines,toliau puodu nieko nemato gal..... rolleyes.gif (dabar jau musti gausiu biggrin.gif )

o tai kam klausi jei bijai mušti gauti lotuliukas.gif
tvarka turi būti tvarka, ar labai tamsta noretumet kad prie jusu duru kaimyne pasidetu šiukšlių maiša ir laikytų keleta dienų?manu kad ne, taip ir čia, laikykitės tvarkos taisyklių ir burnori ir užgaulioti kitų visiškai nereikėtų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsaliukas @ 2010 08 10, 14:54)
tokį saldžiarūgštį galima pasigaminti patiems(gaminu tokį prie "vištienos alia kinietiškai")
reikia:
paprika
morka
citrina
nedidelis indelis konservuotų ananasų
krakmolo šaukštas
šaukštas sojų padažo
mėgstami prieskoniai

O sakykite ar pomidorų nereikia ar kokios pomidorų pastos? g.gif
Atsakyti