Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pasipiršti vaikinui?

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Galima kažkaip tolerantiškiau mintis reikšt.Kas su tais žmonėmis šiais laikais darosi. Atsakant į autorės tema: aš irgi manau, kad pačiai pirštis nedera. Todėl net nežinau ką ir patarti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosa86: 24 lapkričio 2010 - 22:53
Niekada nesipirščiau pati...
Atsakyti
Jeigu vaikinas Jums nesipersa, tai manau tikrai kolkas nenori Jusu vesti.
Jei taip maga kuo greiciau teketi, geriau su vaikinu suseskite ir pasikalbekite apie savo santykius ir ju ateiti, suzinokite, ar jis nori seimos, ar ne, kodel ir t.t.
Po pokalbio galimi du iseities keliai:
a) vaikinas, galbut jau norejo pirstis, bet kazko bijojo, abejojo, taigi tai bus postumis jam.
cool.gif jus suprasit, kad vaikinas is tikruju dar nenori jusu vesti, ir nekvarskinsit galvos nei sau nei jam.
Atsakyti

Autore,pirskites taip,kaip Fibi is draugu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 13 gruodžio 2010 - 09:00
Kodėl moterų tikslas yra ištekėti? biggrin.gif

Jei moteris pasiperša vyrui, tai ne tik neromantiška, bet ir tarsi vyro vyriškumas krenta. Gal tai ir stereotipas, kad vyras turi pirštis, bet tai miela, romantiška ir dar nuostabiau būtų, jei tai būtų staigmena... smile.gif
Atsakyti
O gal nereikia, gal susilaikykit? Arba tada bent jau juoko formoje, kad jei ką - spruktumėt į krūmus, jog čia "džoukas" biggrin.gif
Atsakyti
o kodel negali moteirs pirstis?as jei labai noreciau tikrai pasipirsciau ir nemanau kad vyras butu pazemintas.
man visai priimtina tokia ideja. as is vis nemegstu ziedu, tai suzadetuvems nepirkciau ziedo nei sau nei bernui ir zinau kad jis man nepirktu. kodel turi buti tradiciskai ziedas? as pirkciau kokia grandinele r auskarus, ka labiau nesioju.
tai va jei nori pirstis savo draugui, tai drasiai ir pirmyn.

o variantu gali buti ivairiu. prie sventinio stalo, kur nors isvaziuoti, uzsisakyti viesbuti, uzsakyti sokiu pamokas, po to pasakyti va pasimokykim sokti savo vestuvini valsa. as cia labai abstrakciai rasau,galima smulkiau pagalvoti.
Atsakyti
QUOTE(Aušriukė @ 2010 11 26, 03:16)
Niekada nesipirščiau pati...

aš ir drinks_cheers.gif manau tą privalo padaryti vyrai
Atsakyti
QUOTE(rosebud1 @ 2010 12 17, 00:39)
aš ir drinks_cheers.gif  manau tą privalo padaryti vyrai

NETGI PRIVALO, OT NENAUDELIAI JEI SAVO PAREIGU NEATLIEKA...
Atsakyti
o kur PARAŠYTA, tokios taisyklės yra, kad vyras TURI pirštis?
Taip ir gyvena žmonės "normose" ir bijo peržengt ribas doh.gif jei yra nors pirštis pačiai, ir pirmyn, nematau nieko blogo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(dzastyna @ 2010 08 08, 10:22)
Papasakokite kaip pasipiršote savo vaikinui arba pasakykite idėjų kaip tai padaryti?

matosi,kad pas jus du vaikučiai,matyt turite draugą ir norite kad jus vestų? Tai duokite jam susiprasti,bet nesižeminkite ,tai ne moterų reikalas.PERŠASI TIK VYRAI.
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2010 11 19, 11:46)
As nesipirsciau  schmoll.gif , cia tas pats, kaip lakstyti paskui mane palikusiji, ne ne, koju kilimu nebusiu. schmoll.gif Nesipersa, tai arba dar nemano jog laikas, arba ne neplanuoja.

na ir poziuris doh.gif

QUOTE(salkubets @ 2010 12 17, 14:52)
o kur PARAŠYTA, tokios taisyklės yra, kad vyras TURI pirštis?
Taip ir gyvena žmonės "normose" ir bijo peržengt ribas  doh.gif  jei yra nors pirštis pačiai, ir pirmyn, nematau nieko blogo  schmoll.gif

drinks_cheers.gif

As pavyzdziui savo vyrui pasipirsau, tiesiog sedejome pietavome ir expromtu paklausiau ar vesi mane?
na atsakymas buvo teigiamas ir mes kartu jau 10m ax.gif
Atsakyti