Niekada nesipirščiau pati...
Jeigu vaikinas Jums nesipersa, tai manau tikrai kolkas nenori Jusu vesti.
Jei taip maga kuo greiciau teketi, geriau su vaikinu suseskite ir pasikalbekite apie savo santykius ir ju ateiti, suzinokite, ar jis nori seimos, ar ne, kodel ir t.t.
Po pokalbio galimi du iseities keliai:
a) vaikinas, galbut jau norejo pirstis, bet kazko bijojo, abejojo, taigi tai bus postumis jam.
jus suprasit, kad vaikinas is tikruju dar nenori jusu vesti, ir nekvarskinsit galvos nei sau nei jam.
Jei taip maga kuo greiciau teketi, geriau su vaikinu suseskite ir pasikalbekite apie savo santykius ir ju ateiti, suzinokite, ar jis nori seimos, ar ne, kodel ir t.t.
Po pokalbio galimi du iseities keliai:
a) vaikinas, galbut jau norejo pirstis, bet kazko bijojo, abejojo, taigi tai bus postumis jam.
Autore,pirskites taip,kaip Fibi is draugu
Kodėl moterų tikslas yra ištekėti?
Jei moteris pasiperša vyrui, tai ne tik neromantiška, bet ir tarsi vyro vyriškumas krenta. Gal tai ir stereotipas, kad vyras turi pirštis, bet tai miela, romantiška ir dar nuostabiau būtų, jei tai būtų staigmena...
Jei moteris pasiperša vyrui, tai ne tik neromantiška, bet ir tarsi vyro vyriškumas krenta. Gal tai ir stereotipas, kad vyras turi pirštis, bet tai miela, romantiška ir dar nuostabiau būtų, jei tai būtų staigmena...
O gal nereikia, gal susilaikykit? Arba tada bent jau juoko formoje, kad jei ką - spruktumėt į krūmus, jog čia "džoukas"
o kodel negali moteirs pirstis?as jei labai noreciau tikrai pasipirsciau ir nemanau kad vyras butu pazemintas.
man visai priimtina tokia ideja. as is vis nemegstu ziedu, tai suzadetuvems nepirkciau ziedo nei sau nei bernui ir zinau kad jis man nepirktu. kodel turi buti tradiciskai ziedas? as pirkciau kokia grandinele r auskarus, ka labiau nesioju.
tai va jei nori pirstis savo draugui, tai drasiai ir pirmyn.
o variantu gali buti ivairiu. prie sventinio stalo, kur nors isvaziuoti, uzsisakyti viesbuti, uzsakyti sokiu pamokas, po to pasakyti va pasimokykim sokti savo vestuvini valsa. as cia labai abstrakciai rasau,galima smulkiau pagalvoti.
man visai priimtina tokia ideja. as is vis nemegstu ziedu, tai suzadetuvems nepirkciau ziedo nei sau nei bernui ir zinau kad jis man nepirktu. kodel turi buti tradiciskai ziedas? as pirkciau kokia grandinele r auskarus, ka labiau nesioju.
tai va jei nori pirstis savo draugui, tai drasiai ir pirmyn.
o variantu gali buti ivairiu. prie sventinio stalo, kur nors isvaziuoti, uzsisakyti viesbuti, uzsakyti sokiu pamokas, po to pasakyti va pasimokykim sokti savo vestuvini valsa. as cia labai abstrakciai rasau,galima smulkiau pagalvoti.
QUOTE(Aušriukė @ 2010 11 26, 03:16)
Niekada nesipirščiau pati...
aš ir
QUOTE(rosebud1 @ 2010 12 17, 00:39)
NETGI PRIVALO, OT NENAUDELIAI JEI SAVO PAREIGU NEATLIEKA...
QUOTE(dzastyna @ 2010 08 08, 10:22)
Papasakokite kaip pasipiršote savo vaikinui arba pasakykite idėjų kaip tai padaryti?
matosi,kad pas jus du vaikučiai,matyt turite draugą ir norite kad jus vestų? Tai duokite jam susiprasti,bet nesižeminkite ,tai ne moterų reikalas.PERŠASI TIK VYRAI.
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2010 11 19, 11:46)
As nesipirsciau
, cia tas pats, kaip lakstyti paskui mane palikusiji, ne ne, koju kilimu nebusiu.
Nesipersa, tai arba dar nemano jog laikas, arba ne neplanuoja.
na ir poziuris
QUOTE(salkubets @ 2010 12 17, 14:52)
o kur PARAŠYTA, tokios taisyklės yra, kad vyras TURI pirštis?
Taip ir gyvena žmonės "normose" ir bijo peržengt ribas
jei yra nors pirštis pačiai, ir pirmyn, nematau nieko blogo 
Taip ir gyvena žmonės "normose" ir bijo peržengt ribas
As pavyzdziui savo vyrui pasipirsau, tiesiog sedejome pietavome ir expromtu paklausiau ar vesi mane?
na atsakymas buvo teigiamas ir mes kartu jau 10m