Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pasipiršti vaikinui?

QUOTE(In hell @ 2012 07 30, 10:04)
Labai teisingas postas  smile.gif
Beje, Aleksandra gi iškėlė SM'e klausimą, kad Dievas, vardan įrodymo, kad jis yra, padovanotų jai kačiuką, nes priešingu atveju ji netikės... lotuliukas.gif Jis nepadovanojo, tai va Aleksandra ir bedieve patapo  rolleyes.gif

nu bet jus ir nusisnekat lotuliukas.gif jei jau sekat zmogu, kad viska apie ji suzinot, tai bent jau atidziai perskaitykit jo zinutes ir neskleiskit nesamoniu. As paprasiau irodymo, tam tikro DAIKTO (beja, negyvo ir pigaus, netgi bevercio, tiesiog, kad tai radus/gavus suprasciau, jog tai irodymas), o kaciuka pateikiau tik forume kaip pavyzdi. O dievu netikejau niekada, ne tai, kad patapau.
Ir beja, tikejimas ar netikejimas tai kiekvieno zmogaus asmeninis reikalas. As galiu jus isjuokt, kad esat atsilikus nuo mokslo ir tikit visokiom nesamonem, lyg kokia tamsuole is viduramziu. Patinka? O ka? Tai juk mano nuomone apie jus ax.gif

P.S. ir esu sunu myletoja, ne kaciu. O jei dar kazka norit apie mane suzinoti, tiesiog per az paklauskit, bus greiciau, paprasciau ir tiksliau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alexandra.R.: 01 rugpjūčio 2012 - 08:19
In hell,
jei jau taip domina jus kitu zmoniu religingumas ar jo trukumas, tai jus mane sekit, ypac religijos ir krikstynu temose, bent turesit apie ka pakalbet biggrin.gif va as pvz. naminukais tikiu, origamiu su jais uzsiimu, kaip viena forumo dalyve pamoke kaip popieriukus sulankstyt, kad naminukai perlankstytu biggrin.gif (sarkazmas cia, jei ka)

O jei jau griztant prie temos, nes visai i lankas nusivaziuota, tai manau, kad:
zmones turi kalbetis! Susipazista, draugauja, tai ir pasikalbet gali visokiom temom. Suzinoti vienas kitu poziurius, lukescius, svajones. Tada ir zinos ar vaikinas nori aplamai santuokos, ar vaiku nori, ar nori dideliu vestuviu ar mazu ir t.t. O jei pasirodys, kad norai ir svajones nesutampa ir gal niekad nesutaps, tai nera reikalo laukt 20 metu, kada GAL pasipirs, o gal ir ne.
Atsakyti
Reikia griebti jautu uz ragu mirksiukas.gif neveltui toks posakis yra... Jei jauti ir zinai, kad tai tavo zmogus, o kodel to nepadarius paciai. Veliau gali is panoses kita nugvelbt biggrin.gif Laukti gali tekt ir 10 metu ir vis tiketis kada jis jau rysis tam zingsniui. Nori ir persiesi! Pvz. mano tevai jau pries kiek metu pasake mums (man ir broliui), kad mama teva nusivede i baznycia pati. Vadinasi ir anais laikais jau "griebdavo jauti uz ragu" ir va gyvane jau 35 m kartu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(S11 @ 2012 08 08, 12:49)
Reikia griebti jautu uz ragu mirksiukas.gif  neveltui toks posakis yra... Jei jauti ir zinai, kad tai tavo zmogus, o kodel to nepadarius paciai. Veliau gali is panoses kita nugvelbt  biggrin.gif  Laukti gali tekt ir 10  metu ir vis tiketis kada jis jau rysis tam zingsniui. Nori ir persiesi! Pvz. mano tevai jau pries kiek metu pasake mums (man ir broliui), kad mama teva nusivede i baznycia pati. Vadinasi ir anais laikais jau "griebdavo jauti uz ragu" ir va gyvane jau 35 m kartu  wub.gif

Argi TAVO ZMOGUS eitu su kita... jeigu kazkas nugvelbtu, tau vadinasi reikia tik laimes palinketi, nes tavo laime dar nesutikta...
Gerai, kad vyrai ne jauciai ir uz ragu ju nereikia graibstyti...

Galima gyventi kartu ir daugiau nei 35 metus ir niekada taip ir nesuzinoti ar vyras isties giliai sirdyje norejo tave vesti... o gal vede nes "taip susikloste aplinkybes".
Nelinkiu niekam ir pati nenoreciau tokio likimo...
Atsakyti
nemanau, kad tau spresti ar sutikta ar ne tongue.gif
ir tik galiu pasidziaugti, kad 35 m nugyvene zmones jauciasi vis kaip isimileje...Kad tik daugiau tokiu mirksiukas.gif

ir manau, kad nelabai supranti posakio "Griebti jauti uz ragu" biggrin.gif nebutinai ir tuei but tie ragai, kad uz ju griebtum. Taip kad panele roze nesiakibenik, ok mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(S11 @ 2012 08 08, 10:49)
Reikia griebti jautu uz ragu mirksiukas.gif  neveltui toks posakis yra... Jei jauti ir zinai, kad tai tavo zmogus, o kodel to nepadarius paciai. Veliau gali is panoses kita nugvelbt  biggrin.gif  Laukti gali tekt ir 10  metu ir vis tiketis kada jis jau rysis tam zingsniui. Nori ir persiesi! Pvz. mano tevai jau pries kiek metu pasake mums (man ir broliui), kad mama teva nusivede i baznycia pati. Vadinasi ir anais laikais jau "griebdavo jauti uz ragu" ir va gyvane jau 35 m kartu  wub.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Pilnai pritariu!
Atsakyti