Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage XX tema.

man irgi ne irnesakyk.gif
galim įkurti nelaimėlių klubą hihihi.gif

net toj naujoj vintage Humanoj nesu buvus doh.gif
Atsakyti
GIN, faina kokia suknute bigsmile.gif , tik ir as pagalvojau, kad gal truputi ilgoka tau bus.
Nusipirkau ir as, tiesa jau senokai, trikotazine is 2 daliu - apatine dalis prigludus ant sleikuciu, o virsutine dalis plati su apacioje raukinukais, bet man ilgis jos nelabai, bet ka nors sugalvosiu arba taip ir nesiosiu, nes labai jauki ji man. smile.gif
----
As jau ir kaip tais galiu jungtis prie grupes, nes paskutiniu metu apskritai nieko artimesnio dusiai nerandu. unsure.gif
Atsakyti

Koks fainas avataras, zazuna biggrin.gif

O del ilgio - ziuresim, ash manau,kad liemens liniha truputi pasikels ir virsus nebus toks prigludes arba tada reikes tik su aukstakulniais devet, kad dailiau butu smile.gif Kadangi mano zieminiai su kulnais tai kaip ir ne beda smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Amarcord @ 2011 01 05, 11:57)

Į tą pačią temą, gal kam nors yra tekę trumpinti tokio tipo trikotažinę/megztą suknelę? Čia reikia į mezgyklą kreiptis ar kur?

nuo liemens gal? bet irti turetu...pabandyk i siuvykla nueit pasikonsultuot...
Atsakyti
GIN, 4u.gif jis dabar labai atspindi mano vidine busena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2011 01 05, 20:15)

aš irgi, kurioj ji vietoj?
kai nutirps sniegai gal reiks eit pasidairyt smile.gif

zazunos avataras - super wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2011 01 05, 20:15)
galim įkurti nelaimėlių klubą hihihi.gif

Kurkim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2011 01 05, 21:15)

Kad ten, ką aš žinau, nepasirodė kažkoks rojus. Aišku, didelis minusas buvo tai, kad krautuvė buvo tik porą savaičių kaip atidaryta, tai joje stumdėsi krūva žmonių, o vietos irgi ne fontanai, tai toje grūdalynėje atkapstyt kažko wow nepavyko irgi. Nors ne, truputį meluoju, pavyko rasti wow juodą aksominę labai labai tokią suknutę. Nu bet ne mano gabaritams, tai neužskaitau.

Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2011 01 05, 20:35)
Galiu paguosti  console.gif Ir man nesekasi....

Ir man. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Žm@nytė @ 2011 01 06, 11:21)
aš irgi, kurioj ji vietoj?

nežinau,kur tiksliai,gal Marla geriau pasakytų,bet kažkur Didžiojoj gatvėj

Kaaip aš gražiai kosmetiką susidėjau į tokį stiklinį indą,kuris šiaip biriems produktams skirtas biggrin.gif wub.gif Dar kaspiniuku perrišau (kaip gi aš be jo hihihi.gif )
Tai va,o visa šitą rašau dėl to,kad man tas indas labai vintagiškas biggrin.gif
Atsakyti
o tai galima vaizda pamatyt? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2011 01 06, 19:38)
nežinau,kur tiksliai,gal Marla geriau pasakytų,bet kažkur Didžiojoj gatvėj

Ten labiau Savičiaus gatvė. Iš Rotušės aikštės vedanti link Užupio (gatvė netoli tos prašmatniosios LaPerla krautuvės). A, va, priešpriešiui Vintage Boutique, kitoje gatvelės pusėje ir net 2 aukštų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marla: 07 sausio 2011 - 13:05
Kadangi reikia mokytis,tai hihihi.gif
Tik kažkokia kreivoka,fotikas išsikrovinėjo,ir po dviejų kadrų išsijungė doh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tibė: 07 sausio 2011 - 13:54