Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage XX tema.

QUOTE(micefee @ 2010 12 30, 01:03)
Pavydžiu aš jums ten... Visko pavydžiu - ir šito komplekto, ir stalo, ir veidrodžio.  doh.gif  biggrin.gif

Ner ko pavydet smile.gif Pavydet butu galima nebent tada jei savo namus isirenginetumem,o dabar tai irnesakyk.gif

Zazuna, aciu, sirdele oro_buckis.gif

Ir dar i vintage tema.Papirkau siandien ryte toki megztuka, labai laukiu smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Ir dar keleta daiktu etsy nusiziurejau, bet ziuresiu kaip ten bus.Ar imsiu ar ne smile.gif
Atsakyti
Gin, puikus baldeliai, jau vien del minkstumo verti grieko, o dar tokie grazus bigsmile.gif ir megztukas puikuolis 4u.gif
Atsakyti
Sveikos seniai matytos (skaičiau viską viską, tik paskutiniu metu neturiu ką pasisakyti...). Bet taip gerai, kad galiu užlėkt ir paskaityt....

Na ir papirkot gėrybių. Viskas žiauriai fana, bet labiausiai užkabino supynės - seniai svajoju pasisupt tokiose - niekad neteko, net vaikystėj, tai norėčiau atsigriebt... Ir megztukas toks fainuolis thumbup.gif

aš paskutiniam blusturgy užsipirkau niekučių. Gera tokia atmosfera buvo - babytės pasipuošusios, girliandas užsikabinusios savo vintažus išnešė. Bet tokios geros "trintukės", oi šitas - sako - iš Paryžiaus ir t.t. biggrin.gif Bet man patinka iš babyčių pirkt, lai trina - man negaila...

va papirkau:
šitą tai iš tokios fainos mergaitės - laaabai man patinka

user posted image

šitie kol kas po egle sėdi...

user posted image

o iš šių galvoju kažką meistrauti, tik idėja dar sparnų neįgavus:

user posted image

dar etsy irgi esu nusižiūrėjus baaaisiai gražią suknelę, ale ir brangi - tai dar deruosi su savim...

Gražių visoms švenčių ir nerealių, sparnuotų, svajonėm išpuoštų metų. Tikiuosi, pliurpism ir toliau....

Atsakyti
Gin, aš jau seniai nebe kniaumiau, bet kaip malonu, kad atsimeni smile.gif Su gimtadieniu (pavėluotai, bet ax.gif )!!!

Nelabai turiu kuo pasigirti, tai tik tyliai paskaitau, pasigrožiu jūsų pirkiniais ir inspiracijomis. Vienintelis daiktas vintage, kurį neseniai įsigijau - navy blue kardiganas su jūreiviška apykakle ir sagom su inkariukais smile.gif bet ir to nuotraukos neturiu, ot doh.gif

O karuselės nuostabios! Aš tokias tik filmuose mačius smile.gif
Atsakyti
mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image

LAIMINGŲ!!!
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
būtų tobuli jei būtų mano dydžio user posted image surrender.gif
Atsakyti
=tags&includes[1]=titlef]user posted imagefantastiškieji, gaila 40-as dydis...
Atsakyti
Seniai temoj nesilankiau. blush2.gif
Visas su Naujais 2011 metais.
user posted image

Papildyta:
QUOTE(GinCherry @ 2010 12 29, 23:51)
Keliu tema i virsu, nors ir nekokia labai nuotrauku kokybe, nes fotografuota prieblandoj, bet vaizda isheis susidaryt biggrin.gif

Koks tobulas. wub.gif Beje,su praejusiu gimtadieniu. thumbup.gif Pavydziu ir as tau ,noreciau bent trumpam pabuti UK. blush2.gif
Atsakyti
GIN, grazuolis nertinis wub.gif
J'aime, labai mieli pirkinukai thumbup.gif
----
SU NAUJAIS MERGYCKOS! mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2010 12 27, 20:49)
Tai cia idedu iliustraciaj tu arkliu smile.gif atsleiskit uz kokybe su telefonu fotografuota biggrin.gif

Labai gražu thumbup.gif Kaip kokiame atviruke wub.gif
QUOTE(GinCherry @ 2010 12 29, 22:51)
Veliau stoves kitur, nes dbr per eglute negalim baldu susistatyt normaliai biggrin.gif O jau minkstumas  wub.gif

Šiek tiek pavydu, Gin blush2.gif
Atsakyti

Zvirbli, faini sniego burbulai, noreciau turetu visa kolekcija tokiu biggrin.gif

Amacord, kazkaip senas nikas labiau istriges biggrin.gif dekui uz sveikinimus hi.gif

O supynes tokias tai ir ash tik filmuose macius buvau smile.gif

Laisve, dekui 4u.gif O dar rodo nuotraukas? Nes ash ta ant supyniu tai senu seniausiai ishemiau,o baldus siandien ryte g.gif
Atsakyti