Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage XX tema.

QUOTE(reeva @ 2010 08 17, 16:51)
Ir šiaip,nebepamenu,kad ką nors vintage pirkau sad.gif

Liūdnos naujienos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(reeva @ 2010 08 17, 13:51)
Dar viena Hermes dry.gif biggrin.gif

O aš kokioj parduotuvėj buvau Švedijoj ohmy.gif
MLP rojus,tėtis vos ne spirte išspyrė mane iš ten,o ir grynųjų neturėjo,tai nieko ir nepapirkau sad.gif
O buvo dar viena,bet ta nedirbo verysad.gif

Ir šiaip,nebepamenu,kad ką nors vintage pirkau sad.gif

a kuom ji taip pasizymejo,kad mano rojus? blush2.gif biggrin.gif
prastai,kad nieko nepaperki,siaip as irgi jau pristabdziau pirkimus,nes vietos nebeturiu,nors ir noreciau dar pirkt,pirkt ir pirkt.... lotuliukas.gif

tiesa,j`aime uzvalkaliuku nepagyriau-labai grazus thumbup.gif

ai,siandien vienoj charity maciau Louis Vuitton tasiuka,visai nedaug palyginus norejo(35£) ir atrode beveik,kaip nauja,ir kadangi buvo uz stiklo,neprasiau,kad apziuret,nes man ji nelabai patiko,bet is visko sprendziau,kad originalas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylittleprincess: 17 rugpjūčio 2010 - 18:33
QUOTE(mylittleprincess @ 2010 08 17, 18:30)
visko sprendziau,kad originalas

hmm... abejoju... arba jie nezino, ka parduoda.

As piemadieni prabegdama buvau ikisusi nosi i traku H - nauja "kolekcija", bet nieko nic nieko neuzmaciau tooooookio. Sukneliu mazai labai buvo isvis... Zodziu, paskutiniu metu man ten visai nesiseka- irgi neatsimenu, kada ka pirkau g.gif
Atsakyti
Sveikos,
registruojuosi naujoje temoje 4u.gif
Laukiu savo pirkinio iš etsy, kai gausiu - pasirodysiu ax.gif
MLP, mane domina ta ruda suknutė. Gal galima dar foto į až?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gricė: 17 rugpjūčio 2010 - 19:14
Nu pilna parduotuvė visokių niekaliukų,vazelyčių,indeliukų ie pan biggrin.gif
O antras aukšte buvo baldų,ir veik visų kaina-12 eurų ohmy.gif
Ir apvalus stalas buvo sad.gif
Atsakyti
Labas

Kai toks nenormalus oras, tai nei turguj, nei kokioj parduotuvej nepamenu kada buvau.
Hermes nebloga, nebloga mirksiukas.gif mirksiukas.gif Bet kai gal keturias turiu, tai nepavydziu. mirksiukas.gif

Minerva, gal ne visai cigonisku, bet siaip minkstu ,plonos vilnos ( gal ne tikros vilnos, netikrinau) , juodu raudonom rozem, tai esu macius ne karta.Tokiu visai graziu.
Atsakyti
QUOTE(j'aime @ 2010 08 17, 17:01)
hmm... abejoju... arba jie nezino, ka parduoda.

o kodel nezino? kaip tik zino,todel ir kaina ne 2-3£ biggrin.gif esu girdejus,be to ir paciai teko susidurt-originalus gali isigyt uz juokinga kaina charity parduotuvese.taip, kaip LT-hermes skarutes po kelis lt mirksiukas.gif

QUOTE(Gricė @ 2010 08 17, 17:12)
Sveikos,
registruojuosi naujoje temoje  4u.gif
Laukiu savo pirkinio iš etsy, kai gausiu  - pasirodysiu  ax.gif
MLP, mane domina ta ruda suknutė. Gal galima dar foto į až?

parasysiu i az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2010 08 18, 00:45)
o kodel nezino? kaip tik zino,todel ir kaina ne 2-3£ biggrin.gif  esu girdejus,be to ir paciai teko susidurt-originalus gali isigyt uz juokinga kaina charity parduotuvese.taip, kaip LT-hermes skarutes po kelis lt mirksiukas.gif
parasysiu i az 4u.gif

LT tai ir reiskia, kad nezino! O del charity aisku nezinau, kokie ju tikslai, bet 35 svarai - ne LV kaina... g.gif arba leiskit mane i tuos charithius!!!!
Atsakyti
j`aime-manau,kad ir LT gerai zino,bet,gal pasitaiko,kad neapziuri iki galo...
o charity-nezinau,pacia brangiausia preke,kokia teko matyt-tai va,si rankine,neskaitant baldu....
esu skaicius,kad viena pirkeja oxfam charity parduotuvej irgi isigyjo hermes rankine uz maziau nei 20£ doh.gif bigsmile.gif blink.gif karta ziurejau laida su Kylie Minougue-rode jos apranga vienam klipe,pasirodo,sortukai buvo pirkti taip pat charity parduotuvej uz keleta svaru! biggrin.gif as turguj buvau radus prada originalias dvi rankines,tik man ju modeliai nepatiko ax.gif
Atsakyti
Negalėjau atsilaikyti prieš šį chalatuką dėl jo medžiagytės wub.gif
http://tinypic.com/v...pic=2qbyhxj&s=4
http://tinypic.com/v...?pic=a0glll&s=4
Atsakyti
QUOTE(augudai1 @ 2010 08 19, 20:14)

Nori pasakysiu bajeri?
Cia gali buti suknute, nes as tokio tipo, tik trumpa ir pliusuota turiu. smile.gif
-----------
Heliau merginos! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zazuna @ 2010 08 19, 20:24)
Heliau merginos! 4u.gif

Dukra paklydėlė parėjo thumbup.gif Pasakok naujienas, rodykis mirksiukas.gif
Atsakyti