Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage XX tema.

QUOTE(mylittleprincess @ 2010 08 12, 14:36)

Oho hermes skaryte. blink.gif thumbup.gif
Atsakyti
aga ax.gif wub.gif buvau maloniai nustebinta ir labai labai pamaloninta ja gavus 4u.gif
Atsakyti
As vakar kuiciausi koraluose. Tam rusio kuistuke palikau visai nebloga lauros ashley melynu geliu rasto suknele uz 7lt, gal kuriai idomu bus wink.gif
Atsakyti
Mano naujoji. 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Hilou.

Gražuolė Hermes skarelė... rolleyes.gif O tokios juodos vilnonės skarelės aš bandau ieškoti - man jos tokios gražios... smile.gif

Atsakyti
Sveikos, seniai girdėtos! Gražių daikčiukų jau spėjot pridėti... Labiausiai patiko: MLP suknelė ir bačiukai
QUOTE(mylittleprincess @ 2010 08 12, 13:36)
user posted image

user posted image

Na apie Hermes tik patyleti lieka bigsmile.gif
QUOTE(Minerva @ 2010 08 15, 18:47)
Hilou.

Gražuolė Hermes skarelė... rolleyes.gif O tokios juodos vilnonės skarelės aš bandau ieškoti - man jos tokios gražios... smile.gif

Aš turiu irgi tokią su rožėm. Beje, Trakų H, žiemą buvo nerealus jų pasirinkimas - juodų, baltų... Niekaip neišsirinkau, tai tik vieną paėmiau...

O čia mano atostoginiai pirkinukai:

user posted image

o dabar jau taip atrodo:

user posted image

Atsakyti
j'aime, puikiosios pagalveles wub.gif

as paskutiniu metu uzsipirkau rozetu pagalviu miegojimui wub.gif ir uzuolaidu rozetu biggrin.gif ir siaip geletu, ruosiuosi kada nors busimoms ikurtuvems biggrin.gif, bet labai tingiu fotografuoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2010 08 15, 19:47)
O tokios juodos vilnonės skarelės aš bandau ieškoti - man jos tokios gražios... smile.gif

Man ne, nors turiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2010 08 15, 21:59)
Man ne, nors turiu  rolleyes.gif

Matai, man tokie rusiškai-čigoniški motyvai prie vaizdo labai tinka smile.gif

Atsakyti
aciu uz komplimentus mano daikciukams 4u.gif
budama LT perejau nemazai kuistuku. Vilniuje ,netoli hales turgaus,yra pora sendaikciu parduotuviu-ten radau nemazai idomybiu,bet,kaip visada,kainos uzlenktos. o skaruciu butent tokiu,cigonisku-neteko matyt.aciu mociutei smile.gif
o siandien as vel prasiejau pro viena turgeli,jau vel netoli savu namu-kazkaip labai mazas buvo-gal,kad oras super geras buvo....bet,kad negryzt tusciomis,vistiek isigyjau keleta smulkmeneliu-statulele,mini paveiksliuku pora dar karolius ax.gif

j`aime,kaip rasiau,jei domintu tie daikciukai-galetume tartis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mirattes @ 2010 08 13, 16:31)
As vakar kuiciausi koraluose. Tam rusio kuistuke palikau visai nebloga lauros ashley melynu geliu rasto suknele uz 7lt, gal kuriai idomu bus wink.gif

o kurioje čia tiksliau vietoje būtų? smile.gif
Atsakyti
Dar viena Hermes dry.gif biggrin.gif

O aš kokioj parduotuvėj buvau Švedijoj ohmy.gif
MLP rojus,tėtis vos ne spirte išspyrė mane iš ten,o ir grynųjų neturėjo,tai nieko ir nepapirkau sad.gif
O buvo dar viena,bet ta nedirbo verysad.gif

Ir šiaip,nebepamenu,kad ką nors vintage pirkau sad.gif
Atsakyti