Kai tikrino ginekologe per paprasta apziura kelios dienos pries gimdyma, tai buvo itin nemalonu ir skausminga tada jau buvo per 2 cm atsiveres Bet kai tikrino atvaziavus gimdyt per saremius jau nebeskaudejo palyginus su saremiais
Man ziauriai skaudejo as net pasokau nuo kedes, gydytojo ranka TEN, as kojas suspaudziau, akusere saukia atleisk kojas, paleisk gydytoja, o man neina atsipalaiduoti, tai kiek ji ten plese man tas kojas tragedija
Man ziauriai skaudejo as net pasokau nuo kedes, gydytojo ranka TEN, as kojas suspaudziau, akusere saukia atleisk kojas, paleisk gydytoja, o man neina atsipalaiduoti, tai kiek ji ten plese man tas kojas tragedija
kai gydytoja apziurinejo, konsultacijoje, atsidarymas buvo 1 cm. tai buvo nemalonu. o kai jau gimdziau atvaziavau su atsidarymu 8 cm, tai visai neskaudejo.
Sveikos, man labai neramu, noreciau paklausti, man kai nuejau 14d. pries gimdyma, apziurejo gimdos kakleli su pirstu, buvo tikrai nemalonu, nulipus nuo kedes, tik ciausk pajauciau kad kazkas isbego, buvo kraujo...ar negalejo gydytojas paskatinti gimdymo? Nes tada nusiunte klausytis vaiko sirdies tonusu, na ir tipo man jau saremiai kas 10min, nors as nieko nejauciau...