Įkraunama...
Įkraunama...

Ar skauda apžiūrint gimdos kaklelį?

Tai va, dabar galiu pasidalinti patirtimi po gimdymo smile.gif

Nors atvaziavau su 8 cm atidarymu, man vis tiek labai skaudejo kai apziurinejo kakleli doh.gif
Na, gal per daug jautri siam reikalui esu blush2.gif
Atsakyti
Ojej, turesiu dabar dar ko bijoti doh.gif Iki dabar net negalvojau kad gali skaudeti tikrinant gimdos kakleli blush2.gif Ka darysi, teks kenteti schmoll.gif
Atsakyti
Kai tikrino ginekologe per paprasta apziura kelios dienos pries gimdyma, tai buvo itin nemalonu ir skausminga verysad.gif tada jau buvo per 2 cm atsiveres blink.gif Bet kai tikrino atvaziavus gimdyt per saremius jau nebeskaudejo palyginus su saremiais doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Man ziauriai skaudejo doh.gif as net pasokau nuo kedes, gydytojo ranka TEN, as kojas suspaudziau, akusere saukia atleisk kojas, paleisk gydytoja, o man neina atsipalaiduoti, tai kiek ji ten plese man tas kojas doh.gif lotuliukas.gif tragedija
Atsakyti
smile.gif+2010 12 16, 01:41-->
QUOTE(Mazyle smile.gif @ 2010 12 16, 01:41)
Man ziauriai skaudejo doh.gif  as net pasokau nuo kedes, gydytojo ranka TEN, as kojas suspaudziau, akusere saukia atleisk kojas, paleisk gydytoja, o man neina atsipalaiduoti, tai kiek ji ten plese man tas kojas doh.gif  lotuliukas.gif tragedija

nepyk bet labai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
na ir man labai skaudejo, kai pasakydavo, kad apziures, as net prasiau,kad gal dar ne doh.gif
Atsakyti
oi man irgi skaudejo,kai jau ligoninej masaza bande padaryt doh.gif mazai truko kad buciau ispyrus i galva lotuliukas.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Nervita @ 2010 12 17, 19:31)
nepyk bet labai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nepykstu, man irgi dabar prisiminus juokinga lotuliukas.gif
Atsakyti
kai gydytoja apziurinejo, konsultacijoje, atsidarymas buvo 1 cm. tai buvo nemalonu. o kai jau gimdziau atvaziavau su atsidarymu 8 cm, tai visai neskaudejo.
Atsakyti
Sveikos, man labai neramu, noreciau paklausti, man kai nuejau 14d. pries gimdyma, apziurejo gimdos kakleli su pirstu, buvo tikrai nemalonu, nulipus nuo kedes, tik ciausk pajauciau kad kazkas isbego, buvo kraujo...ar negalejo gydytojas paskatinti gimdymo? Nes tada nusiunte klausytis vaiko sirdies tonusu, na ir tipo man jau saremiai kas 10min, nors as nieko nejauciau...
Atsakyti
smile.gif+2010 12 16, 01:41-->
QUOTE(Mazyle smile.gif @ 2010 12 16, 01:41)
Man ziauriai skaudejo doh.gif  as net pasokau nuo kedes, gydytojo ranka TEN, as kojas suspaudziau, akusere saukia atleisk kojas, paleisk gydytoja, o man neina atsipalaiduoti, tai kiek ji ten plese man tas kojas doh.gif  lotuliukas.gif tragedija

man panasiai irgi buvo drinks_cheers.gif bet tik jau gimdykloj, vis slinkausi aukstyn doh.gif dabar net bijau eiti pas ta daktare kad apziuretu po gimdymo doh.gif
Atsakyti
Oi man irgi ziauriai skaudejo doh.gif tik pamatydavau gydytoja, kad ateina, tai net visa sutraukdavo lotuliukas.gif
Atsakyti