Yra toks nelietuviškas žodis A-FI-GIE-NAI!!!
Atrodo, kad visa plika subine pakilau nuo stalo ir išskridau į dausas.
O ginius tik kartojo "vaikeli, atsipalaiduok, vaikeli, atsipalaiduok..."
QUOTE(Jolanta86 @ 2010 12 21, 19:17)
oi man irgi skaudejo,kai jau ligoninej masaza bande padaryt
mazai truko kad buciau ispyrus i galva

Nu cia tai tikrai nemaloni procedura
Kadangi man gimdos kakleli apziurinejo (pora kartu, jau atvykus i gimdykla), o ne plete, tai jokio skausmo nejauciau.
QUOTE(metiolka @ 2011 01 11, 01:19)
man ir apziurinejo tuo paciu ir masaza dare kad atsivertu kaklelis. tuo metu buvo labai nemalonu, net ginei spiriau su koja i krutine
taciau dabar suprantu akd tai labai reikalinga procedura. labai padeda atsiverti pilnai ir palengvinti gimdyma 
man nieks be skatinamuju nepadejo
Na nepasakyciau, kad butu kazkaip ypatingai skaudeje - esu turejus daug nemalonesiu pojuciu eilines apziuros pas gine metu
Man nėštumo metu tik viena karta tikrino gimdos kaklelį, o kai jau nuvažiuosiu į GN Dažnai tikrina? Nes tada taip skaudėjo man, kad vos iš kėdės nelipau
rankomis atidarinejo kakleli, na skausmas neduo die
niekam nelinkeciau
Man kai tikrina gimdos kaklelio prasidarymą - neskauda. Nustatytos gimdymo dienos termino dieną, kai tikrino kaklelį, tai perpėjo, kad neišsigasčiau, kažką ten dar papildomai padarys (pamaigė lyg, nelabai supratau). Bet man neskaudėjo
Aišku nėra malonumo, minimaliai skauda, bet juokas
Na as negimdziau pati,
10 val pragulejau ant to stalo, o po to nusprende daryti cezari
gal del to man sis skausmas buvo toks nepakenciamas
kad iki siol baisu
kad iki siol baisu
sveikutes,vis gi nesulaukiu savo dziaugsmo. nestumas 40+4 sav,kaklelis atsidares 3cm,ir sutrumpejas ilgis iki 2.5 cm. vakar Gine ismasazavo kakleli,tikrai skaudejo. Sake turetu prasideti viskas,o jei ne tai penktad i klinikas vaziuoti su siuntimu,skatins. Skaiciau kad daug kam prasidejo gimdymas nuo to vad."masazo". Bet man jokiu saremiu,tik vis eina kraujai su kamsciu,po vakar. Kaip manot,ar isleis dar namo penktad nuvaziavis su siuntimu?