Įkraunama...
Įkraunama...

Ar skauda apžiūrint gimdos kaklelį?

QUOTE(Natuke @ 2013 12 24, 03:04)
pražioje tikrai nemalonu, "paskatinimas" gali būti labai skausmingas, tačiau kuo didesnis atsidarymas, tuo mažiau skauda

drinks_cheers.gif Man tas "skatinimas" buvo labai skausmingas, vis kojas suglausdavau (jausmas kaip kažkas "ten" plėstų ir draskytų, brr), bet jis nebuvo atliekamas kiekvienos apžiūros metu. Jei tik gydytoja vertino kiek atsidarę, neatliekant gimdos kaklelio masažavimo, tai buvo visiškai neskausminga, greita procedūra.
Atsakyti
man deja ne kokie prisiminimai...
Atsakyti
man tai labai skauda... brrr.... viena nemaloniausiu procedūrų doh.gif
tiesa gimdant suleidus epidūrą po to jau beveik nesijaučia skausmo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monalli: 26 sausio 2014 - 13:16
Nemalonu... asmeniškai man, pats gimdymas kur kas malonesnis, nei kaklelio apžiūra. Bet aš ne visai normali lotuliukas.gif nes mano gimdymai dieviškai lengvi ir neskausmingi.
Atsakyti
Man taip pat gimdyti maloniau buvo uz kaklelio apziura. Jau labai negera daresi tuo metu, bet ten ir buvo apziura su tuo tikslu, kad uzvest pradzia doh.gif , tai aisku viskas tuom ir prasidejo biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(milima @ 2014 01 29, 21:33)
Man taip pat gimdyti maloniau buvo uz kaklelio apziura. Jau labai negera daresi tuo metu, bet ten ir buvo apziura su tuo tikslu, kad uzvest pradzia doh.gif , tai aisku viskas tuom ir prasidejo  biggrin.gif .

drinks_cheers.gif ir as is tu kur kaklelio apziura baisiau nei pats gimdymas biggrin.gif gera zinia ta, kad kuo didesnis atsidarymas, tuo maziau skauda.
Atsakyti
QUOTE(Rutacka @ 2014 02 04, 00:10)
drinks_cheers.gif  ir as is tu kur kaklelio apziura baisiau nei pats gimdymas  biggrin.gif gera zinia ta, kad kuo didesnis atsidarymas, tuo maziau skauda.

As verkiau kruvinom asarom,skausmas baisus
kosmaras,nenoriu net prisiminti doh.gif
Atsakyti
pritariu daugumai pasisakiusiu, kad tai tikrai labai nemaloni procedura, bet kaip sakoma..."viskas istveriama".
Atsakyti
Jau geriau penki saremiai nei kaklelio apziura.
Atsakyti
as atvaziavau i skyriu be skausmu, tai tikrino gal is karto trys daktarai, skatino ir tada prasidejo kosmaras: tikrinimas tesesi para kas dvi valandas...kaklelis niekaip neatsidarinejo, tik po 12val. per dvi val. atsidare nuo 4cm iki 10cm....kalbejau su dievais...ir ant gimdymo stalo daktare dar :pasitikrino: ar tikrai atsidare tas 10cm, sugrudo savo letena...nekenciu tu momentu...dabar esu nescia antra karta ir laukiu gimdymo, tai meldziu Dieva, kad gimdymas pats prasidetu ir nereiktu jo skatinti doh.gif
Atsakyti
Nepamenu, ar ten skausminga ar ne, svarbiausia kad kūdikėlis gimtų sveikas biggrin.gif
Atsakyti
Paskaiciau Jusu komentarus ir man siek tiek palengvejo, kad ne man vienai si procedura buvo skausminga.
Siandien termino diena - gydytoja tikrino gimdos kaklelio atsiverima. Nors ir labai trumpa, bet tikrai skausminga procedura.
Gimdymo laukiau be baimes, bet isejau lengvam strese ir nusiminus, kaip reikes gimdyti...
Atsakyti