Įkraunama...
Įkraunama...

Ar skauda apžiūrint gimdos kaklelį?

Kai jau gulejau gimdykloje, atejo daktare apziureti, as kuo ramiausiai atsiguliau, galvojau kad cia truputi apziures mane, bet kai sukiso ranka, tai tikrai skaudejo... doh.gif labai nemaloni procedura unsure.gif
Atsakyti
man tai irgi buvo viena iš pačių nemaloniausių ir skausmingesnių procedūrų, nors aš irgi atsiguliau pakankamai ramiai, kad apžiūrėtų, bet kad taip skaudės tai nesitikėjau, todėl sekantį kartą, kai žiūrėjo tai jau labai bijojau ir skaudėjo tikriausiai daugiau nuo įtampos smile.gif
Atsakyti
Tikrinant kaklelį skaudėti neturi. Jei skauda, greičiausiai reiškia, kad apžiūri neprofesionaliai - šiukščiai, arba be jūsų informavimo/sutikimo bando plėsti kaklelį/atidalinti membranas.
Atsakyti
O taip tikrai skauda doh.gif
Atsakyti
Man skaudejo unsure.gif
Atsakyti
Man tai buvo nemaloni procedūra, tačiau nereikia blogai nusiteikti.
Atsakyti
Man tai labai skaudejo, ir daktaras buvo siurkstus grubus, net pasake, ko cia raukaisi, ne negimdai,O kai tikrino atrode rezidente, tai visai neskaudejo:)
Atsakyti
Man visiškai neskaudėjo, kaip tik džiaugiausi, kad jau ateina patikrint ir gal praneš gerų žinių biggrin.gif
Atsakyti
Kai jau buvo prasidėję sąrėmiai tai kaklelį apžiūrinėjo sąrėmio metu - taip jaučiau įprastą sąrėmio skausmą, o ne apžiūros sukeliamą. Taip kad papildomo skausmo nebuvo.
Atsakyti
As prisidedu prie daugumos. Labai skaudejo kai tikrino kiek prasiveres.... As jau buvau po vandenu nubegimo ir saremiavau.
Atsakyti
Prisimenu kaip per sąrėmius man liepia prasiskėst, o taip skaudėjo, kad kojas dar labiau suglaudžiau doh.gif . Kai visgi po sąrėmio tikrino kiek cm tai skaudėjo taip, kad nežinojau kur dėtis verysad.gif . Skausmigesni man patikrinimai buvo nei pats stūmimas ir plyšimas verysad.gif
Atsakyti
Man asmeniskai ar per saremius ar laukiantis, gimdos kaklelio apziura labai skausminga..
Atsakyti