Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai breketukai.26 tema.

QUOTE(ackarike @ 2010 08 14, 17:18)
Sveikutes  4u.gif  Noreciau prisijungti i jusu buri. Nors man konsultacija Siauliuose tik rugsejo 2 diena, jau isivaizduoju save su breketais, nors juos turesiu tik gal po puses metu. Teks ilgai laukti, nes turiu labai keblia situacija, vienas dantis yra isdyges prie virsutinio kruminio is vidines puses. Dabar bijau, kad kol man jo neisoperuos negalesiu detis breketu, o jei operuotu, gali visa kaukoles forma pakeisti ar kazkas panasaus  unsure.gif . Budama paaugle nesiojau ploksteles virsuje ir apacioje, jos man padare tikrai nemazai. Mano zandikauliai labai mazi, todel visi dantys susigrude ir yra padare banga i gomurio puse. Per visa savo gydyma nenoriu buti viena, ar aglesiu jungtis i jusu buri, nes jau dabar knieti tureti tuos breketus  biggrin.gif

uoj, čia ne Tau vienai yra šalinti/šalinami/planuojama šalinti dantys, jeigu žandikaulis per mažas visiems dantims, tai patikėk, kaukolė nuo to visai nesikeičia. ;D
Atsakyti
Gitusia,laukiam nuotraukeliu 4u.gif O del ploksteliu,tai priprasi,nepergyvenk mirksiukas.gif As tai va grizau nuo ezero,ten buvau issiemusi pavalgyt,paskui dejausi,tai net veidrodzio nereikia,iskart pataikau,o apie sveplavima isvis pamirsi,nors matai tau ir apacioj,gal del to sunkiau 4u.gif Laikykis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
o kai dantų vidinėje pusėje vielą klijuoja, tai čia ne vietoje plokštelės?
Atsakyti
Gitusia, didžiausi sveikinimai pagaliau sulaukos tos dienos.. 4u.gif Aš, kaip ir visos, lauksiu nuotraukėlių.. ax.gif

Ketvirtadienį buvau vizite.. Dar pagalvojau, kad gal Gitusia mačiau, jei Savanoriuose nuiminėjo, nes prieš mane panelei irgi nuėmė breketus, bet aš anksti ryte ėjau, tai ten ne ji buvo, reiškias.. smile.gif
Tai pakeitė abi vielas.. Viršuj 18,25, apačioj lyg 16,25.. Sakė šita viela jau lenks man dantis atgal, kad nebūtų atsikišę, tai laukiu, nesulaukiu.. thumbup.gif Tik skauda, tai visur, nors man dar skausmas nuo praeito vizito normaliai praėjęs nebuvo.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(blondie-girl @ 2010 08 14, 17:13)
Gitusia, didžiausi sveikinimai pagaliau sulaukos tos dienos..  4u.gif  Aš, kaip ir visos, lauksiu nuotraukėlių..  ax.gif

Ketvirtadienį buvau vizite.. Dar pagalvojau, kad gal Gitusia mačiau, jei Savanoriuose nuiminėjo, nes prieš mane panelei irgi nuėmė breketus, bet aš anksti ryte ėjau, tai ten ne ji buvo, reiškias..  smile.gif 
Tai pakeitė abi vielas.. Viršuj 18,25, apačioj lyg 16,25.. Sakė šita viela jau lenks man dantis atgal, kad nebūtų atsikišę, tai laukiu, nesulaukiu..  thumbup.gif  Tik skauda, tai visur, nors man dar skausmas nuo praeito vizito normaliai praėjęs nebuvo..  doh.gif

Kaži kada man jau dantus lenks atgal doh.gif man sakė kad tie elastikai kuriuos dabar nešioju neleis dantim apatiniam eit į priekį, bet ar padės jiem eit atgal tai neminėjo blush2.gif biggrin.gif Bet žinokit kokie pas mane pokyčiai apačioj po paveržimo bigsmile.gif neatsižiūriu.. realiai pas mane apačioj kreiviausi ir buvo, tai dabar tokia laiminga ax.gif ai ir dar ortodontė sakė kad nelabai krenta į akis tai kad pas mane nėr vieno antruko viršuj ax.gif
Ir dar noriu paklausti tų, kurios turi daugiau patirties su elastikais - kai pradėjau juos nešiot, t.y. iškart po vizito pradėjo skaudėt ir viršutinius priekinius dantis, nors jų nei veržė nei ką.. g.gif Ar gali būt kad čia nuo tų elastikų? g.gif
Atsakyti
O aš dabar sunerimau, ar po breketų sudėjimo galėsiu normaliai kalbėt? Nes dirbu tokį darbą, kur pastoviai kalbėt turiu g.gif ir kur geriausia pirkt visokius šepetukus ir pan breketam valyt? Ar galėčiau iš anksto jais pasirūpint? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 08 14, 18:08)
Ir dar noriu paklausti tų, kurios turi daugiau patirties su elastikais - kai pradėjau juos nešiot, t.y. iškart po vizito pradėjo skaudėt ir viršutinius priekinius dantis, nors jų nei veržė nei ką..  g.gif Ar gali būt kad čia nuo tų elastikų?  g.gif

Man nuo elastiku pradeda skaudet visai kitas vietas nei jie yra uzkabinti lotuliukas.gif Pvz siandien skaudejo virsutinius kruminius,nors elastikas eina nuo virsutinio iltinio iki apatinio kruminio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gintulex @ 2010 08 14, 22:25)
O aš dabar sunerimau, ar po breketų sudėjimo galėsiu normaliai kalbėt? Nes dirbu tokį darbą, kur pastoviai kalbėt turiu g.gif  ir kur geriausia pirkt visokius šepetukus ir pan breketam valyt? Ar galėčiau iš anksto jais pasirūpint? smile.gif

Na, aš kai turėjau tik viršuj breketus, tai tikrai normaliai kalbėjau ir jie netrugdė.. Bet, kai sudėjo ir apačioj, plius išsikreivino sukandimas, tai švepluoju, ypač, jei daug kažką pasakoju.. doh.gif Galvojau, gal čia tik man atrodo, bet pas mamą paklausiau, sako truputį švepluoji, o draugė pati pasakė, kad švepluoju.. biggrin.gif Bet nėra labai baisiai, manau, jei bendrauji su žmogum, kuris tavęs nepažinojo prieš breketus, tai jis net nesupras, kad švepluosi.. hihihi.gif Bet kitos nešvepluoja, tad aš čia negąsdinu.. 4u.gif Va mano ta draugė irgi su breketais, tai ji nešvepluoja.. schmoll.gif
O dėl priemonių, tai aišku gali iš anksto susipirkt.. Visur jų yra, vaistinėse, prekybos centruose.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smilsee @ 2010 08 14, 23:21)
Man nuo elastiku pradeda skaudet visai kitas vietas nei jie yra uzkabinti lotuliukas.gif  Pvz siandien skaudejo virsutinius kruminius,nors elastikas eina nuo virsutinio iltinio iki apatinio kruminio biggrin.gif

Tai vat būtent dėl to aš ir klausiu, nes man jie užkabinti ant viršutinių krūminių, o skauda priekinius biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Reiskia gali taip but ;D
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 08 13, 19:36)
o dieve, kodėl taip ilgai? Ką visus tuos mėnesius darė? Aš pirmadienį registruosiuos konsultacijai. Tikėjausi, kad mėnesio bėgyje jau būsiu su breketais g.gif

Man uzdejo po maziau nei dvieju savaiciu nuo pirmos konsultacijos. Dantukai buvo tvarkinti,tai sudejo tarpdanciu gumytes,o po keliu dienu jau ir breketus.

QUOTE(Puikiausioji @ 2010 08 14, 17:10)

O cia jau as nezinau. Kai kuriem neda tik vielutes,kai kuriem tik ploksteles,o buna,kad ir ta ir ta. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 08 14, 17:10)

Taip, vietoj plokštelės. Bet kaip suprantu čia individualu kaip kam deda, ar plokšteles ar vielą..
Atsakyti