Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai breketukai.26 tema.

QUOTE(blondie-girl @ 2010 08 15, 11:05)
Na, aš kai turėjau tik viršuj breketus, tai tikrai normaliai kalbėjau ir jie netrugdė.. Bet, kai sudėjo ir apačioj, plius išsikreivino sukandimas, tai švepluoju, ypač, jei daug kažką pasakoju..  doh.gif  Galvojau, gal čia tik man atrodo, bet pas mamą paklausiau, sako truputį švepluoji, o draugė pati pasakė, kad švepluoju..  biggrin.gif  Bet nėra labai baisiai, manau, jei bendrauji su žmogum, kuris tavęs nepažinojo prieš breketus, tai jis net nesupras, kad švepluosi.. hihihi.gif Bet kitos nešvepluoja, tad aš čia negąsdinu..  4u.gif  Va mano ta draugė irgi su breketais, tai ji nešvepluoja..  schmoll.gif
O dėl priemonių, tai aišku gali iš anksto susipirkt.. Visur jų yra, vaistinėse, prekybos centruose..  smile.gif

tai gerai, man ir po kol kas tik viršuje dės. O to darbo ilgai dirbt neplanuoju, tai kol apačią sudės, tai ir jau kitur dirbsiu biggrin.gif
Nusipirkau jau šepetėlių, tik nežinojau kokio dydžio pirkt, tai paėmiau vidutinių 0,55 mm. Dar vaško reikėtų smile.gif

Atsakyti
Sveikos, nesupratau ar cia man vienai ar visom rodo kad paskutine zinute kazkokia keista per visa lapa istempe? blink.gif ar cia man po audringo savaitgalio kazkas negerai? kt savaite man vizitas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 08 16, 09:14)
Sveikos, nesupratau ar cia man vienai ar visom rodo kad paskutine zinute kazkokia keista per visa lapa istempe?  blink.gif  ar cia man po audringo savaitgalio kazkas negerai? kt savaite man vizitas  thumbup.gif

man irgti ta pati rodo biggrin.gif
ateik i skype
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 08 16, 08:14)
Sveikos, nesupratau ar cia man vienai ar visom rodo kad paskutine zinute kazkokia keista per visa lapa istempe?  blink.gif  ar cia man po audringo savaitgalio kazkas negerai? kt savaite man vizitas  thumbup.gif

Rodo, rodo, nesivaidena.. biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 08 14, 16:59)
Gitusia,laukiam nuotraukeliu  4u.gif O del ploksteliu,tai priprasi,nepergyvenk mirksiukas.gif
...,o apie sveplavima isvis pamirsi,nors matai tau ir apacioj,gal del to sunkiau 4u.gif Laikykis 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Nuotraukų reik pasidaryt pirma, kažkaip neprisiruošiu blush2.gif
Tikiuos, kad apie šveplavimą pamiršiu, nes dabar visi klausia, ko i burną prisidėjai, ko keistai šneki, cha, švepluoji... Na, nemalonus laikotarpis verysad.gif

QUOTE(blondie-girl @ 2010 08 14, 17:13)
Gitusia, didžiausi sveikinimai pagaliau sulaukos tos dienos..  4u.gif  Aš, kaip ir visos, lauksiu nuotraukėlių..  ax.gif

Ketvirtadienį buvau vizite.. Dar pagalvojau, kad gal Gitusia mačiau, jei Savanoriuose nuiminėjo, nes prieš mane panelei irgi nuėmė breketus, bet aš anksti ryte ėjau, tai ten ne ji buvo, reiškias..  smile.gif 

Ačiū už sveikinimus 4u.gif
Aš buvau ketvirtadienį ryte, kai tik atsidarė - 9:30, valandą prabuvau, vėliau atvažiavau 15 val cool.gif
Savanorių pr.241 4u.gif
Gal ir matėmės? Blondynka su raudona bliuske ir džinsiukais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 08 13, 15:45)
gerai, kad skauda, veiksmas vyksta  thumbup.gif

Man tai jau nebegerai, kai skauda doh.gif kažkaip norėjau prieš dedantis breketus skausmo, bet kai mėnesį laiko kas dieną vis skauda, nesmagu wink.gif priekinius dantis taip maudžia, kad net valytis sunku, skauda baisiausiai rolleyes.gif ir dar nervina, pasidarė tarpelis tarp kelių dantukų, nors nebuvo ten jo jokio ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 08 13, 19:36)
o dieve, kodėl taip ilgai? Ką visus tuos mėnesius darė? Aš pirmadienį registruosiuos konsultacijai. Tikėjausi, kad mėnesio bėgyje jau būsiu su breketais g.gif

Būsi, jei nereikės nieko daryti smile.gif aš po konsultacijos greitai breketuota tapau, nes nereikėjo nei dantų rauti, nei higieninio valymo daryti, nei taisyti kažko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2010 08 16, 13:20)
Tikiuos, kad apie šveplavimą pamiršiu, nes dabar visi klausia, ko i burną prisidėjai, ko keistai šneki, cha, švepluoji... Na, nemalonus laikotarpis  verysad.gif
Ačiū už sveikinimus  4u.gif
Aš buvau ketvirtadienį ryte, kai tik atsidarė - 9:30, valandą prabuvau, vėliau atvažiavau 15 val cool.gif
Savanorių pr.241 4u.gif

O as labai greit perzilauziautai niekas net nesake del sveplavimo,nepergyvenk,greit priprasi 4u.gif O foto butu labai smagu pamatyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gintulex @ 2010 08 14, 22:25)
O aš dabar sunerimau, ar po breketų sudėjimo galėsiu normaliai kalbėt?

Netrukdo breketai kalbėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 08 16, 13:30)
Netrukdo breketai kalbėti smile.gif

man tai irgi netrukdo visai..pačioj pradžio buvo sunkoka šypsotis, nes pastoviai lūpos už tų breketų užkliūdavo, neišeidavo iškart užsičiaupt biggrin.gif
bet dabar nieko..galima gyvent:) jei tik nedraskytų man tos burnos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2010 08 16, 14:06)
man tai irgi netrukdo visai..pačioj pradžio buvo sunkoka šypsotis, nes pastoviai lūpos už tų breketų užkliūdavo, neišeidavo iškart užsičiaupt  biggrin.gif
bet dabar nieko..galima gyvent:) jei tik nedraskytų man tos burnos  doh.gif

Man irgi kliuvo pradžioje, bet trumpai, pirmas dienas labiausiai smile.gif kažkaip vis norėjosi čiaupiantis viršutinę lūpą pasitaisyti pačiai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2010 08 16, 13:20)
Tikiuos, kad apie šveplavimą pamiršiu, nes dabar visi klausia, ko i burną prisidėjai, ko keistai šneki, cha, švepluoji... Na, nemalonus laikotarpis  verysad.gif
Ačiū už sveikinimus  4u.gif

As per 2-3 sav pradejau norma kalbet. nes man kai idejo Herbsta tai irgi apacioje tokia storoka viela praeina prie pat dantu. tai liezuvis uzkliudavo ir sveplavau.o dabr viskas ciki. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2010 08 16, 12:20)

Savanorių pr.241 4u.gif

Nea, aš buvau prieš 8h.. 4u.gif Ir dabar pažiūrėjau, kad mano klinika Savanorių 60.. 4u.gif Tai nesimatėm.. smile.gif
Atsakyti