Tai va nesioju metalinius breketus, paskaiciavau kad ju tik 13
kairej pusei gale nedejo vieno, nes sake kad sakandis toj pusei gan geras
o desinei pusei idejo dviguba vielyte ar kazka tokio
sake nesiot reikes apie 1,5m ziuresim kaip dantys pasiduos, virsuj poto reiks nesiot plokstele, o apacioje klijuos vielyte
Pas mane priekiniai dantukai kairej puse susigrude todel uzlipe vienas ant kito krastais
QUOTE(Emukas21 @ 2010 08 19, 12:01)
As ir negaliu sukast dantu, toks noras kazka issiimti is burnos
uzsidejau zydras gumytes ,nesitikejau ka bus taip ryskiai

O as visada renkuosi rozines,bet jos gan greit nublunka ir pasidaro tokios svelniai oranzines
QUOTE(renachiuke @ 2010 08 19, 15:53)
O as visada renkuosi rozines,bet jos gan greit nublunka ir pasidaro tokios svelniai oranzines
Gal ir tau taip bus,nesviesi taip ryskiai.
Ten tu spalvu tiek daug kad vos issirinkau persigalvojau tris kartus
Čia turbūt visos vasaros galo laukė kaip ir aš
o šiaip ne taip greit tuos breketus uždeda, ypač vasaros metu daug gydytojų atostogauja
tai jau vaaau kiek naujokių, net keista, kas antra žinutė naujos merginos.
o man tai čia neblogas įvykis buvo, berods antradienį ėjau į lauką parūkyt ir pajutau, kad dešinėj pusėj viršuj kažkas atsilaisvino.
galvojau, kad trūko ta gumelė, (nes kairėj pusėj pas mane vielutė, o dešinėj gumytė kažkokia per visus breketus) iškart į paniką, tėčiui skambint, kad ryt (t.y. penktadienį šį) grįžtu pakeliui į Kauną pas ortodontę.
bet paskui grįžau, žiūriu ta gumelė tik nusislinko nuo viduriuko ir nuo penktuko iki pat galo laikosi... ryte paskambinu Damušienei, sakau, aš dabar Druskininkuos, tai penktadienį atvažiuosiu, kad patvarkytumėt, tai sako, kad viskas čia normaliai, jeigu dantenų perdaug nenutrins, ateik savo laiku, 30d., nes einu atostogų.
tai va dabar jau taip ir sėdžiu, žinosiu kad pigių picų guminių nevalgyt.
o šiaip jau už žiedų nebekliūna liežuvis, tik jaučiu šonuose, kad yra kažkas. ir šiaip juda jie pagaliau atrodo pas mane.
tik jei pamirštu plokštelę įsidėt, tai oi kaip sąžinė užgraužia..
buvau čia vieną dieną be plokštelės, pas ėjau pas švedę į pamoką, tai kad nešvepluot taip ir prabuvau visą dieną.. paskui užmigt nuo sąžinės graužaties negalėjau.
o man tai čia neblogas įvykis buvo, berods antradienį ėjau į lauką parūkyt ir pajutau, kad dešinėj pusėj viršuj kažkas atsilaisvino.
o šiaip jau už žiedų nebekliūna liežuvis, tik jaučiu šonuose, kad yra kažkas. ir šiaip juda jie pagaliau atrodo pas mane.
QUOTE(Emukas21 @ 2010 08 19, 14:31)
Tai va nesioju metalinius breketus, paskaiciavau kad ju tik 13
kairej pusei gale nedejo vieno, nes sake kad sakandis toj pusei gan geras
o desinei pusei idejo dviguba vielyte ar kazka tokio
sake nesiot reikes apie 1,5m ziuresim kaip dantys pasiduos, virsuj poto reiks nesiot plokstele, o apacioje klijuos vielyte
Pas mane priekiniai dantukai kairej puse susigrude todel uzlipe vienas ant kito krastais 
Pas mane abiejose pusėse ant paskutinių nėra breketų, ar čia ne visoms taip? o šiaip pas mane tik 10 breketukų, mažai dantų turiu
QUOTE(aistuliaa @ 2010 08 20, 00:14)
Pas mane abiejose pusėse ant paskutinių nėra breketų, ar čia ne visoms taip? o šiaip pas mane tik 10 breketukų, mažai dantų turiu

pas mane irgi nėra ant paskutinių septintukų breketų. (:
QUOTE(Džinga @ 2010 08 19, 22:42)
tai jau vaaau kiek naujokių, net keista, kas antra žinutė naujos merginos.
Kaip keista skaityt,pvz Tu man irgi naujoke,o sneki apie naujokus
QUOTE(aistuliaa @ 2010 08 19, 23:14)

As neturiu dar protiniu (keista
QUOTE(renachiuke @ 2010 08 20, 01:45)
Aš turiu abu protinius apačioje, viršuje nei vieno. Bet pas mane nėra dviejų dantų viršuje, nesusiformavusios šaknys, neišdygo visiškai..
QUOTE(aistuliaa @ 2010 08 19, 23:14)

pas mane viršuj ant paskutinių nėra, o apačioj abiejose pusėse po du nėra