Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai breketukai.26 tema.

Kiek daug naujokių bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 08 19, 13:15)
Kiek daug naujokių bigsmile.gif

Kaip grybai po lietaus pioneers.gif
Atsakyti
Tai va nesioju metalinius breketus, paskaiciavau kad ju tik 13 ax.gif kairej pusei gale nedejo vieno, nes sake kad sakandis toj pusei gan geras smile.gif o desinei pusei idejo dviguba vielyte ar kazka tokio smile.gif sake nesiot reikes apie 1,5m ziuresim kaip dantys pasiduos, virsuj poto reiks nesiot plokstele, o apacioje klijuos vielyte smile.gif Pas mane priekiniai dantukai kairej puse susigrude todel uzlipe vienas ant kito krastais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2010 08 19, 12:01)
As ir negaliu sukast dantu, toks noras kazka issiimti is burnos smile.gif uzsidejau zydras gumytes ,nesitikejau ka bus taip ryskiai  4u.gif  biggrin.gif

O as visada renkuosi rozines,bet jos gan greit nublunka ir pasidaro tokios svelniai oranzines smile.gif Gal ir tau taip bus,nesviesi taip ryskiai.
Atsakyti
QUOTE(renachiuke @ 2010 08 19, 15:53)
O as visada renkuosi rozines,bet jos gan greit nublunka ir pasidaro tokios svelniai oranzines smile.gif Gal ir tau taip bus,nesviesi taip ryskiai.

Ten tu spalvu tiek daug kad vos issirinkau persigalvojau tris kartus blush2.gif pradzioj parodziau tokias sviesias zydras nemaciau kad yra daugiau atspalviu, tai patare ju nesideti sako jos grei pakeicia spalva,tai pasemiau tokias akvariumo spalvos smile.gif kita kart taikysiuos i violetines biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Čia turbūt visos vasaros galo laukė kaip ir aš biggrin.gif o šiaip ne taip greit tuos breketus uždeda, ypač vasaros metu daug gydytojų atostogauja smile.gif
Atsakyti
tai jau vaaau kiek naujokių, net keista, kas antra žinutė naujos merginos. 4u.gif
o man tai čia neblogas įvykis buvo, berods antradienį ėjau į lauką parūkyt ir pajutau, kad dešinėj pusėj viršuj kažkas atsilaisvino. biggrin.gif galvojau, kad trūko ta gumelė, (nes kairėj pusėj pas mane vielutė, o dešinėj gumytė kažkokia per visus breketus) iškart į paniką, tėčiui skambint, kad ryt (t.y. penktadienį šį) grįžtu pakeliui į Kauną pas ortodontę. biggrin.gif bet paskui grįžau, žiūriu ta gumelė tik nusislinko nuo viduriuko ir nuo penktuko iki pat galo laikosi... ryte paskambinu Damušienei, sakau, aš dabar Druskininkuos, tai penktadienį atvažiuosiu, kad patvarkytumėt, tai sako, kad viskas čia normaliai, jeigu dantenų perdaug nenutrins, ateik savo laiku, 30d., nes einu atostogų. biggrin.gif tai va dabar jau taip ir sėdžiu, žinosiu kad pigių picų guminių nevalgyt. lotuliukas.gif
o šiaip jau už žiedų nebekliūna liežuvis, tik jaučiu šonuose, kad yra kažkas. ir šiaip juda jie pagaliau atrodo pas mane. thumbup.gif tik jei pamirštu plokštelę įsidėt, tai oi kaip sąžinė užgraužia.. schmoll.gif buvau čia vieną dieną be plokštelės, pas ėjau pas švedę į pamoką, tai kad nešvepluot taip ir prabuvau visą dieną.. paskui užmigt nuo sąžinės graužaties negalėjau. doh.gif
lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džinga: 19 rugpjūčio 2010 - 21:43
QUOTE(Emukas21 @ 2010 08 19, 14:31)
Tai va nesioju metalinius breketus, paskaiciavau kad ju tik 13  ax.gif  kairej pusei gale nedejo vieno, nes sake kad sakandis toj pusei gan geras smile.gif o desinei pusei idejo dviguba vielyte ar kazka tokio smile.gif sake nesiot reikes apie 1,5m ziuresim kaip dantys pasiduos, virsuj poto reiks nesiot plokstele, o apacioje klijuos vielyte smile.gif Pas mane priekiniai dantukai kairej puse susigrude todel uzlipe vienas ant kito krastais  doh.gif

Pas mane abiejose pusėse ant paskutinių nėra breketų, ar čia ne visoms taip? o šiaip pas mane tik 10 breketukų, mažai dantų turiu unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 08 20, 00:14)
Pas mane abiejose pusėse ant paskutinių nėra breketų, ar čia ne visoms taip? o šiaip pas mane tik 10 breketukų, mažai dantų turiu  unsure.gif  biggrin.gif

pas mane irgi nėra ant paskutinių septintukų breketų. (:
Atsakyti
QUOTE(Džinga @ 2010 08 19, 22:42)
tai jau vaaau kiek naujokių, net keista, kas antra žinutė naujos merginos.  4u.gif

Kaip keista skaityt,pvz Tu man irgi naujoke,o sneki apie naujokus biggrin.gif Na,nesvarbu. 4u.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2010 08 19, 23:14)
Pas mane abiejose pusėse ant paskutinių nėra breketų, ar čia ne visoms taip? o šiaip pas mane tik 10 breketukų, mažai dantų turiu  unsure.gif  biggrin.gif

As neturiu dar protiniu (keista unsure.gif ) bet siaip tai is viso 12 breketu turiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(renachiuke @ 2010 08 20, 01:45)
As neturiu dar protiniu (keista  unsure.gif  ) bet siaip tai is viso 12 breketu turiu mirksiukas.gif

Aš turiu abu protinius apačioje, viršuje nei vieno. Bet pas mane nėra dviejų dantų viršuje, nesusiformavusios šaknys, neišdygo visiškai..
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 08 19, 23:14)

pas mane viršuj ant paskutinių nėra, o apačioj abiejose pusėse po du nėra smile.gif
Atsakyti