Na tikiuos ir aš prasisuksiu tik su lūpų `užsikabinimais` ir be šveplavimo
QUOTE(Cristal* @ 2010 08 22, 12:52)
Na tikiuos ir aš prasisuksiu tik su lūpų `užsikabinimais` ir be šveplavimo 
Švepluot,tai tikriausiai nešvepluosi,bet lūpos ir man kabindavos
QUOTE(Cristal* @ 2010 08 22, 11:52)
Dauguma čia nešvepluoja, o aš švepluoju..
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2010 08 19, 10:21)
sveika:)
aš čia vis paskaitau paskaitau ir stebiuosi..praktiškai visos vaikystėj vargom su plokštelėm ir vistiek db turim bėdų su dantim..
o dėl skausmo, tai aš pirmom dienom visiškai negalėjau sukąst dantų..
mano gydytoja buvo prigasdinus, kad breketų sukeliamas skausmas žymiai didesnis, nei tarkim nešiojant plokštelę..taip kad aš laukiau laukiau, bet nesulaukiau to skausmo
aš čia vis paskaitau paskaitau ir stebiuosi..praktiškai visos vaikystėj vargom su plokštelėm ir vistiek db turim bėdų su dantim..
o dėl skausmo, tai aš pirmom dienom visiškai negalėjau sukąst dantų..
mano gydytoja buvo prigasdinus, kad breketų sukeliamas skausmas žymiai didesnis, nei tarkim nešiojant plokštelę..taip kad aš laukiau laukiau, bet nesulaukiau to skausmo
na plokstelės man tai dantis buvo aptiesinusios, bet sąkandžio taip ir nesutvarkė
O dėl dantų sukandimo tai man ir tas pats. Bet aš kažkokio sadizmo gal turiu, man patinka vis sukąst.. ir tada priprantu greit. Jau anakardžių riešutus valgiau trečią dieną. Žinau, kad negerai, bet labai atsargiai, kad tik į breketus neatsiremtų
QUOTE(gintulex @ 2010 08 22, 20:04)
na plokstelės man tai dantis buvo aptiesinusios, bet sąkandžio taip ir nesutvarkė
siūlė vaikystėj breketus, bet tada mano protas kitaip švietė, kategoriškai nenorėjau
o kai pradėjo protiniai augt, tai visus dantis vėl sustūmė, tai ir dėl estetikos ir dėl sąkandžio breketų reik..
O dėl dantų sukandimo tai man ir tas pats. Bet aš kažkokio sadizmo gal turiu, man patinka vis sukąst.. ir tada priprantu greit. Jau anakardžių riešutus valgiau trečią dieną. Žinau, kad negerai, bet labai atsargiai, kad tik į breketus neatsiremtų
Labai nesižavėk kietu maistu, nes aš kai tik susidėjau irgi labai drąsi buvau, džiūvėsius griaužiau, ir riešutus, kol nenulūžo vienas breketas
Man didziule baime kad nenuluztu, vis tikrinu as viskas tvarkoj ar viskas vietoj
QUOTE(Cristal* @ 2010 08 21, 19:15)
Breketai su šveplavimu nesusiję
----------------
Aš greičiau laukiu vizito savo, nervina, kad atsirado tarpelis tarp dantų, noriu greičiau gydytojai rodytis
QUOTE(aistuliaa @ 2010 08 22, 21:03)
Breketai su šveplavimu nesusiję 
----------------
Aš greičiau laukiu vizito savo, nervina, kad atsirado tarpelis tarp dantų, noriu greičiau gydytojai rodytis
----------------
Mano drauges kai nesiojo tai prie kievieno danties buvo tarpeliai
Kuo labiau artėja diena kai dės breketus, tuo daugiau kyla kvailokų klausimų . 
Su breketais pasikelia lūpos (sunkiau susičiaupt)?
QUOTE(Cristal* @ 2010 08 22, 21:53)
Kuo labiau artėja diena kai dės breketus, tuo daugiau kyla kvailokų klausimų . 
Lūpos truputį pakyla.. Bet labai nedaug..
QUOTE(Emukas21 @ 2010 08 22, 22:37)
Fuj
Papildyta:
QUOTE(blondie-girl @ 2010 08 22, 22:59)
Lūpos truputį pakyla.. Bet labai nedaug..
O tas jausmas, kai atrodo, jog neįmanoma susičiaupt ir lūpų "per mažai", lydi tik pirmas dienas.. Paskui priprantama..