Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai breketukai.26 tema.

[quote=aistuliaa,2010 08 23, 06:32]
Fuj smile.gif pas mane kolkas tik vienas, bet priekyje ganėtinai, tai tikrai gerai matomas doh.gif

Sulauksi ir prie kitu thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2010 08 20, 09:23)
Ei, mergaitės smile.gif kas pasakys, kur kreiptis Klaipėdoje? Ar kas lankėsi Taikos pr. 12 ten kažkoks centras yra? smile.gif kas galit patarti, noriu jau kuo greičiau konsultacijai registruotis wink.gif))

as pas Rasteniene lankiaus karoso gatveje wink.gif

QUOTE(mocha @ 2010 08 20, 11:39)
Čia konsultavotės tik?
Turbūt pas gydytoją Liatukienę eilės didelės arne?
Kaip manot, ar yra galimybė persikelti ir tęsti gydymą į kitą miestą? Sakykim, jei persikeliu gyvent kitur ir man per toli važiuoti į tokią Klaipėdą... unsure.gif

as susidejau kaune, nes klp labai ilgai laukt reikejo. o veliau perejau i klp nes kauno ortodonte isejo vaiko atostogu ir man nepatogu buvo vazineti pas jos paskirta kita ortodonte.bet as per pazystamus persivedziau i klp, tai nzn ar imanoma taip lengvai pereit jei kas.. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Aš taip pat nešioju breketus, jau daugiau kaip keturis menesius, lankausi Kaune pas gyd. Latkauskiene. Breketus nesioju del atsikišusių iltinių dantų, viršus jau išsitiesinęs, tik dabar apačia per maža, todėl ryt deda herbstą, ir labai bijau, gal galit pasakyti kaip ten jausmas pirmomis dienomis? Beje man 15 metų.

Tikiuosi priimsit į savo būrį, vėliau galėsiu nuotraukyčių ikelt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 08 10, 21:54)
Sveikos pleputės  cool.gif senai jau buvau čia užsukus - per atostogas nusprendžiau ir nuo interneto pailsėt  biggrin.gif oi pamatytumėt jūs mano dantis....  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif žodžiu - kreivi tie mano dantys yra, bet sąkandis buvo taisyklingas, t.y. apatiniai eidavo UŽ viršutinių. O kažkaip dabar per porą savaičių apatiniai dantys atsikišo taip kad dabar sukandus jie yra prieš viršutinius ir taip geeeerokai  lotuliukas.gif bet kažkaip nesiparinu labai, suprantu kad gydytoja tikrai žino ką daro, tik aišku švepluot pradėjau, ir baisiai atrodo kai išsišiepiu  doh.gif tai vat, įmesiu tuoj foto, galėsit pasijuokt iš manęs.  lotuliukas.gif (sorry foto ne itin kokybiškos, o ir vašku apsiklijavus nes tos sprendžinkos iki kraujų trina doh.gif )

Beje, ryt vizitas, tai klausiu ką ji čia iš manęs daro  biggrin.gif

sveikutes! seniai besilankiau..atostogavau..po to buvau isvykus..kazkaip ilysdavau permesdavau greit akimis kas naujesnio ir viskas..smile.gif
na pas mane tarpukas priekyje mazeja..kitam sone dideja..dantukai tai nera visi lanke dar..dbr tarpu prisidare tai manau po rugsejo antros paverzimo bus jau viskas tvarkoje..bent jau tikiuosi..bet va gaila kad dar ne vietoj nes jau mane tu dantu nelygumas, vienas trumpesnis kitas ilgesnis is kitos puses jau biesina doh.gif

beprotiskai fantastiska- zinok taip nusprendziau kad viskas turi zymiai pabloget ir pabaiset pries ta holyvuda.. doh.gif pas mane tas pats buvo atrodo nusisypsau su tais savo dantimis tai juokias visi is tu mano dantu:DD
tarpas tai nerealus buvo prieky nenoriu net prisimint.. doh.gif net nebefotkinu as tu dantu ..nes kraupu beziuret:DDD
snd tai nufotkinisiu..idesiu ..nes greit paverzimas jau:)

sakes nufotkinau nu ziauru.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tinar: 23 rugpjūčio 2010 - 12:13
Laukiam mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emukas21: 23 rugpjūčio 2010 - 12:27
QUOTE(Emukas21 @ 2010 08 23, 14:26)

Tuoj idesiu ax.gif

na va idejau....
vel teko paziuret pirmutines foto..nes jau pamirsau kas ten pas mane negerai buvo..negaliu patiket...taip susigrude tie dantys buvo ,burna siaura kazkokia..db isplatejo truputi.. kaip noreciau kad bent kiek paslifuotu ta mano priekini dantuka..bet jauciu to nedarys kol dar neissitiesino verysad.gif

kaip manot ar sustos man i eile jie visi po paverzimo pagaliau? biggrin.gif biggrin.gif

aj va dar tiesa odontologas sake anksciau cia..sako issitiesins issitiesins tik va pries ta pati tiesuma jie visad durnai atrodo lotuliukas.gif lotuliukas.gif na jo..tarpu 2jau atsirado..tikiuosi nebeatsiras doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tinar: 23 rugpjūčio 2010 - 18:32
O kodel as nematau? ar cia kitur dedat? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2010 08 23, 20:30)
O kodel as nematau? ar cia kitur dedat?  blush2.gif  ax.gif

dedam i savo albumeli..smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tinar: 23 rugpjūčio 2010 - 18:33
QUOTE(Tinar @ 2010 08 23, 19:32)
dedam i savo albumeli..smile.gif

As dar nesigaudau cia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ikwins @ 2010 08 23, 20:23)
Kaip del breketu prieziuros? Skaiciau, kad breketu prieziura[/url] yra gan sudetingas uzsiemimas..
doh.gif   Ar teisybe?

Na laiko reikalauja, as valaus dantis 3 kart dienoj neskaitain tu kitu prasikrapstymu ir tt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2010 08 23, 09:30)
Sulauksi ir prie kitu  thumbup.gif  biggrin.gif

Ačiū už gerą nuteikimą lotuliukas.gif šiandien žiūrėjau žiūrėjau, man atrodo ir kitoje pusėje vienas tarpelis didesnis pasidaręs nei buvo doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(sinse:P @ 2010 08 23, 10:59)
Tikiuosi priimsit į savo būrį, vėliau galėsiu nuotraukyčių ikelt  blush2.gif

Sveika prisijungusi 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ikwins @ 2010 08 23, 20:23)
Kaip del breketu prieziuros? Skaiciau, kad breketu prieziura yra gan sudetingas uzsiemimas..
doh.gif  Ar teisybe?

Man tai nieko baisaus sudėtingo smile.gif po kiekvieno maisto prasiskalauju namie, valausi 2 k dienoj, visada nešiojuosi šepetuką vieno danties ir tarpdančių, jei prilįstų biggrin.gif bet nieko sudėtingo biggrin.gif nors, aišku, sunkiau, nei be breketų biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki visi. Norėčiau, kad ir mane priimtumėt ir norėčiau pažiūrėti nuotraukų albumą, vėliau ir savo dantis įkelčiau 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti