QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 08 10, 21:54)
Sveikos pleputės

senai jau buvau čia užsukus - per atostogas nusprendžiau ir nuo interneto pailsėt

oi pamatytumėt jūs mano dantis....

žodžiu - kreivi tie mano dantys yra, bet sąkandis buvo taisyklingas, t.y. apatiniai eidavo UŽ viršutinių. O kažkaip dabar per porą savaičių apatiniai dantys atsikišo taip kad dabar sukandus jie yra prieš viršutinius ir taip geeeerokai

bet kažkaip nesiparinu labai, suprantu kad gydytoja tikrai žino ką daro, tik aišku švepluot pradėjau, ir baisiai atrodo kai išsišiepiu

tai vat, įmesiu tuoj foto, galėsit pasijuokt iš manęs.

(sorry foto ne itin kokybiškos, o ir vašku apsiklijavus nes tos sprendžinkos iki kraujų trina

)
Beje, ryt vizitas, tai klausiu ką ji čia iš manęs daro
sveikutes! seniai besilankiau..atostogavau..po to buvau isvykus..kazkaip ilysdavau permesdavau greit akimis kas naujesnio ir viskas..

na pas mane tarpukas priekyje mazeja..kitam sone dideja..dantukai tai nera visi lanke dar..dbr tarpu prisidare tai manau po rugsejo antros paverzimo bus jau viskas tvarkoje..bent jau tikiuosi..bet va gaila kad dar ne vietoj nes jau mane tu dantu nelygumas, vienas trumpesnis kitas ilgesnis is kitos puses jau biesina
beprotiskai fantastiska- zinok taip nusprendziau kad viskas turi zymiai pabloget ir pabaiset pries ta holyvuda..

pas mane tas pats buvo atrodo nusisypsau su tais savo dantimis tai juokias visi is tu mano dantu:DD
tarpas tai nerealus buvo prieky nenoriu net prisimint..

net nebefotkinu as tu dantu ..nes kraupu beziuret:DDD
snd tai nufotkinisiu..idesiu ..nes greit paverzimas jau:)
sakes nufotkinau nu ziauru..