Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai breketukai.26 tema.

QUOTE(dewofsoul @ 2010 08 29, 15:34)
O yra tema apie ortodontus šiame forume? Kam teko lankytis pas G. Urbonienę? Dirba Kaune, poliklinikoj, Lietuvių gatvėje. Visą gyvenimą pas ją lankausi... Bet kažkodėl nesu labai patenkinta. Buvau nuėjus pasikonsultuot dėl žandikaulio operacijos, tai neleido darytis, sakė problemų prisigalvoju. Bet kažkodėl sąkandžio su tom savo plokštelėm man niekaip neatitaiso, tarp viršutinių ir apatinių dantų ~5mm tarpas :/

pasiskaityk temas apie breketukus, čia taip pat aktyviai diskutuojama apie ortodontus. (:
Atsakyti
QUOTE(dewofsoul @ 2010 08 29, 14:34)
O yra tema apie ortodontus šiame forume? Kam teko lankytis pas G. Urbonienę? Dirba Kaune, poliklinikoj, Lietuvių gatvėje. Visą gyvenimą pas ją lankausi... Bet kažkodėl nesu labai patenkinta. Buvau nuėjus pasikonsultuot dėl žandikaulio operacijos, tai neleido darytis, sakė problemų prisigalvoju. Bet kažkodėl sąkandžio su tom savo plokštelėm man niekaip neatitaiso, tarp viršutinių ir apatinių dantų ~5mm tarpas :/

Aplamai, del tokio dalyko kaip operacija, nepakanka pasikonsultuoti tik su vienu gydytoju. Nueik dar pas viena - paziurek, ka sneka. Jei ir jis patvirtins, kad problema issigalvojai - vadinasi taip ir yra wink.gif jei pasakys, kad operacija reikalinga - nueik dar ir pas trecia
Atsakyti
Taip ir ruošiuosi daryti wink.gif
Atsakyti
O aš šiandien džiaugiuosi, jaučiu pirmą dieną po sudėjimo nejaučiu priekinių dantų skausmo jokio biggrin.gif tik aišku džiaugiuos neilgai, nes antradienį vizitas unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
bet ale tikrai, kiek įmanoma apsižiūrėjau veidrody, tai tikrai kad kairė iltinukė pas mane pasislinko arčiau savo vietos, vūhū. biggrin.gif dabar jau laukiu nesulaukiu kada uždės breketus ant viso viršaus. :}}}
ryt vizitas pas ortodontę, žiūrėsma ką pasakys/padarys čia su manim. (((:
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 08 29, 21:20)
O aš šiandien džiaugiuosi, jaučiu pirmą dieną po sudėjimo nejaučiu priekinių dantų skausmo jokio  biggrin.gif  tik aišku džiaugiuos neilgai, nes antradienį vizitas  unsure.gif  biggrin.gif

na va nors truputis be skausmo:D
tai mes panasiu laiku:)) man 4tadieni..smile.gif
QUOTE(Džinga @ 2010 08 29, 23:12)
bet ale tikrai, kiek įmanoma apsižiūrėjau veidrody, tai tikrai kad kairė iltinukė pas mane pasislinko arčiau savo vietos, vūhū. biggrin.gif dabar jau laukiu nesulaukiu kada uždės breketus ant viso viršaus. :}}}
ryt vizitas pas ortodontę, žiūrėsma ką pasakys/padarys čia su manim. (((:

sveikinu su pirmais pokyciais! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 08 29, 11:28)
gerai  smile.gif  aktyvavo dvi puses, dar kazka prisuko (bet nesimato) vienoje puseje, nes kaire puse nevienodai judejo su desene. tai dabar ta skirtuma palygino. su uzdejimu nepalygnsi. nesatrodo kad stalcius isvaziaves,valgyt lengviau. bet vistiek ne viska galiu valgyt. nes yra tarpai tarp apatniu ir virsutiniu dantu. sake is viso buna 3-4 paverzimai, o paskui puse metu stebi sukandima ar viskas gerai, gal kazka reikia palyginti, patempti.tai tottal gydymas su Herbstu ir uztrunka metus laiko.  ax.gif  kai isims Herbsta reikes nesiot elastikus kad sakandis negriztu atgal. o kai nuims breketus tada jau su plokstele naktim draugauti reikes.  smile.gif  kaip tau einasi?  bigsmile.gif

man kazko jokiu tarpu nera.. na velnias,as taip noriu anksciau viska baigti biggrin.gif bet ka padarysi,jau reikia susitvarkyti viska smile.gif siaip man viskas puiku,bet kartais taip noretusi ta herbsta issilupti is burnos,nes uzknisa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(materiallove @ 2010 08 29, 22:43)
man kazko jokiu tarpu nera.. na velnias,as taip noriu anksciau viska baigti biggrin.gif bet ka padarysi,jau reikia susitvarkyti viska smile.gif  siaip man viskas puiku,bet kartais taip noretusi ta herbsta issilupti is burnos,nes uzknisa biggrin.gif

tai tau gerai, man matai ne tik Herbsto malonumai trugdo plius dantu linija nevienoda, del to sukandus yra tarp dantu tarpai. doh.gif kaip ilgai laukt iki spalio pabaigos doh.gif smile.gif
Atsakyti
spalio pabaigoj jau nuims? ar kazka keis?
as tai galiu sakyti kaip sulaukti to birzelio biggrin.gif noriu be herbsto buti
Atsakyti
QUOTE(materiallove @ 2010 08 30, 01:09)
spalio pabaigoj jau nuims? ar kazka keis?
as tai galiu sakyti kaip sulaukti to birzelio biggrin.gif noriu be herbsto buti

nuims lotuliukas.gif lotuliukas.gif sekantis vizitas bus tongue.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

man rytoj išauš lauktoji diena. Dės berketus. Bet jau kaip bijau blush2.gif
Paskaitau kaip čia visoms skauda, tai visas noras dingsta ax.gif

QUOTE(Cristal* @ 2010 08 28, 19:59)
Pirmą dieną truputį maudė. Nu gerai, ne truputį. Galvojau mirsiu iš skausmo. biggrin.gif  4u.gif

QUOTE(gabrieliuxx @ 2010 08 28, 21:02)
Kokia savaite skaudėjo, nėjo sukasti dantų

siaubo filmas blink.gif
Ar yra kam neskaudėjo?
Atsakyti
QUOTE(Amie @ 2010 08 30, 09:53)
Sveikos  4u.gif

man rytoj išauš lauktoji diena. Dės berketus. Bet jau kaip bijau  blush2.gif
Paskaitau kaip čia visoms skauda, tai visas noras dingsta  ax.gif
siaubo filmas  blink.gif 
Ar yra kam neskaudėjo?

Sveiki, toks tas ir tas skausmas sumaudzia dantis kai nori sukasti juos ar prilieti, o siaip kenteti tirkai galima bent jau man taip buvo ax.gif
Atsakyti