Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai breketukai.26 tema.

QUOTE(Amie @ 2010 08 30, 09:53)
man rytoj išauš lauktoji diena. Dės berketus. Bet jau kaip bijau  blush2.gif
Paskaitau kaip čia visoms skauda, tai visas noras dingsta  ax.gif

Man irgi ryt turi sudėti...pirma kažkaip buvau pasiryžus, o kuo toliau atrodo kad gal nereikia doh.gif
toks kvailokas gal klausimas man iškilo, o niekam nebuvo, kad po brektų būtų blogesnis vaizdas nei prieš juos? g.gif
Atsakyti
Sveikos  4u.gif

siaubo filmas  blink.gif 
Ar yra kam neskaudėjo?

Svajaai mažai skaudėjo, ji viską valgė biggrin.gif
Sveikinu su breketais biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(blaze @ 2010 08 30, 10:55)
toks kvailokas gal klausimas man iškilo, o niekam nebuvo, kad po brektų būtų blogesnis vaizdas nei prieš juos? g.gif

Klausimas tikrai kvailokas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 08 30, 12:38)
Klausimas tikrai kvailokas smile.gif

o man nekvailas..taigi visko būna, nu rimtai..
jei pas ką nors labai kreivi dantys, tai tikrai nepadarys blogiau..bet jei dantukai nežymiai kreivi, tai manau, kad koks šundaktaris tikrai gali pridaryt nesąmonių..

nu čia mano nuomonė..juk su tais gydytojais visokių lempų būna g.gif
Atsakyti
Man daugiausiai savaite skaudedavo,o paskui jau viska laisvai valgydavau ;D
Atsakyti
QUOTE(smilsee @ 2010 08 30, 12:56)
Man daugiausiai savaite skaudedavo,o paskui jau viska laisvai valgydavau ;D

dėl valgymo tai aš mažiausiai jaudinuosi irnesakyk.gif

QUOTE(Emukas21 @ 2010 08 30, 10:23)
Sveiki, toks tas ir tas skausmas sumaudzia dantis kai nori sukasti juos ar prilieti, o siaip kenteti tirkai galima bent jau man  taip buvo  ax.gif

jei prilietus skaudėjo, tai matyt ir kalbėt buvo sunku? Man kaip tyčia, daug rimtų susitikimų su klientais šią savaitę, daug kalbėti reikės, turbūt ne kas bus... unsure.gif Kažkaip nepagalvojau apie tai...
Atsakyti
QUOTE(Amie @ 2010 08 30, 14:04)
dėl valgymo tai aš mažiausiai jaudinuosi irnesakyk.gif
jei prilietus skaudėjo, tai matyt ir kalbėt buvo sunku? Man kaip tyčia, daug rimtų susitikimų su klientais šią savaitę, daug kalbėti reikės, turbūt ne kas bus... unsure.gif Kažkaip nepagalvojau apie tai...

Kad normaliai kalbejau, tik kartais kliuna lupos uz ju, ir kazkoks durnas noras sieptis biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2010 08 30, 12:56)
jei pas ką nors labai kreivi dantys, tai tikrai nepadarys blogiau..bet jei dantukai nežymiai kreivi, tai manau, kad koks šundaktaris tikrai gali pridaryt nesąmonių..

nu čia mano nuomonė..juk su tais gydytojais visokių lempų būna  g.gif

Va aš apie tai ir kalbu, nes vienai pažįstamai kažkaip po breketų vienas priekinis dantis ilgesnis už kitą tapo unsure.gif o aš juos deduosi galima sakyti tik dėl krūminio danties, kuris pasislinkęs į vidų, tai ir baisu, kad paskui kitų neišstumdytų belenkaip, nors tikiu kad padarys dar viską nuostabiau smile.gif
p.s. pas kitą draugę po breketų tai irgi nėra idealiai, nes antrukai viršutiniai mažesni už pirmus, vis tiek kaip zuikio dantys atrodo...
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2010 08 30, 11:56)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(blaze @ 2010 08 30, 14:42)
Va aš apie tai ir kalbu, nes vienai pažįstamai kažkaip po breketų vienas priekinis dantis ilgesnis už kitą tapo unsure.gif  o aš juos deduosi galima sakyti tik dėl krūminio danties, kuris pasislinkęs į vidų, tai ir baisu, kad paskui kitų neišstumdytų belenkaip, nors tikiu kad padarys dar viską nuostabiau smile.gif
p.s. pas kitą draugę po breketų tai irgi nėra idealiai, nes antrukai viršutiniai mažesni už pirmus, vis tiek kaip zuikio dantys atrodo...

Viskas priklauso ir nuo dantu formos,matyt pas ja tokie dantsy buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2010 08 30, 12:56)

O gal kam yra teke susidurt su sundaktariais?
Pasidalinkim informacija mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif Na aš tai su lyg geresnėm naujienom, atrodo per kelias dienas praėjo tas dantenos uždegimas, nes jau nebeištinę ir nebeskauda thumbup.gif tik va, penktadienį netyčia elastikus darbe palikau, tai iki šiandien ryto jų nenešiojau blush2.gif blush2.gif blush2.gif tai žinokit dabar kai susidėjau tai visai dantų nebesukandu, kažkaip išsiderino per kelias dienas jie, arba čia mano fantasmagorijos biggrin.gif
Papildyta:
Sveikos  4u.gif

siaubo filmas  blink.gif 
Ar yra kam neskaudėjo?

Na aišku paskauda, bet ne taip kad mirtinai biggrin.gif aš iš paskutinio paveržimo išėjau visa šlapia, ir net atrodė kaukolę skauda visą, bet užtai kai per naktį beveik išsitiesina kreiviausi dantys, to skausmo net lauki paskui, nes atrodo kai neskauda tai nieko nevyksta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blaze @ 2010 08 30, 14:42)
Va aš apie tai ir kalbu, nes vienai pažįstamai kažkaip po breketų vienas priekinis dantis ilgesnis už kitą tapo unsure.gif  o aš juos deduosi galima sakyti tik dėl krūminio danties, kuris pasislinkęs į vidų, tai ir baisu, kad paskui kitų neišstumdytų belenkaip, nors tikiu kad padarys dar viską nuostabiau smile.gif

Na ir man sake kad priekiniai gausis ne vienam lygyje , bet cia jau reikes tvarkytis o ne palikt taip smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emukas21: 30 rugpjūčio 2010 - 15:02