Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai breketukai.26 tema.

QUOTE(Emukas21 @ 2010 08 31, 13:37)
Na man kainavo 60lt, dare virsuj ir apacia tuos atspaudus ir dar fotkino dantis pries dejima breketus akd butu poto ka lyginti smile.gif

O pas koki (-ia) gydytoja lankaisi? As mastau apie Ieva Buskiene. Idomu, ar yra dar pas ja dejusiu breketus....? Apejau daug ortodonciu, bet man kazkaip Buskiene labiausiai patiko. Nezinau net, lb sunku pasirinkti...
Atsakyti
Aš pagaliau irgi susidėjau breketus bigsmile.gif tik lb keista, vyras mašinoj laukė tai įlipau išsiviepus, nors pati į veidrodį nenoriu žiūrėt, man negražu kažkaip blush2.gif bet tikiu, kad priprasiu ir susigyvensiu su jais smile.gif antspaudai tai man 100Lt kainavo, kaip smarkiai kainos skiriasi visur... Beje merginos gal kuriai taip buvo, aš tik grįžus pamačiau kad pas mane vienoj pusėj sudėti breketai su kažkokia žalia spalva ant vieno užlenkimo, o kitoj pusėj nėra taip? Nesuprantu ar čia aš ir vaikščiosiu dbr taip visą laiką, ir kodėl taip yra?
Atsakyti
o tai kokios rūšies breketus dėjotės
Atsakyti
sveikos,merginos,mes siandien dar karteli apsilankeme pas ortodonte,uzsiraseme i eile breketams,bet man jau namie buvo iskiles klausimas del protiniu dantu,juk jie pradeda dygti velai net apie 30 metus,issigandau ar nesustums vel dantu po gydymo,kai uzklausiau gydytojos,sake,reiks rauti,net jei ir neisdyge bus,tada teks prapjauti ir juos isimti unsure.gif ar kuriai taip yra teke daryti,ar labai skausminga?turbut ne visus is karto israuna?dukra vos ne i asaras-nieko as nenoriu rauti doh.gif man paciai kazkada jau isdygusi isrove,tai nieko baisasu,bet jei neisdygusi kazkaip kraupiai skamba
Atsakyti
QUOTE(Pintikė @ 2010 08 31, 13:31)
sveikos,merginos,mes siandien dar karteli apsilankeme pas  ortodonte,uzsiraseme i eile breketams,bet man jau namie buvo iskiles klausimas del protiniu dantu,juk jie pradeda dygti velai net apie 30 metus,issigandau ar nesustums vel dantu po gydymo,kai uzklausiau gydytojos,sake,reiks rauti,net jei ir neisdyge bus,tada teks prapjauti ir juos isimti  unsure.gif ar kuriai taip yra teke daryti,ar labai skausminga?turbut ne visus is karto israuna?dukra vos ne i asaras-nieko as nenoriu rauti  doh.gif man paciai kazkada jau isdygusi isrove,tai nieko baisasu,bet jei neisdygusi kazkaip kraupiai skamba

Kai susidejau breketus,tai protiniu dar nebuvo,paskui jie pradejpo augti ir graziai virsuje isdygo.Kai iseme breketus,paziurejome panoramine nuotrauka,kad apacioje jie neisdyge ir lyg ir remiasi i 7 dantis,bet nelabai,tai sake profilaktsikai reiketu istraukti,sakau ar butina,sako nu ziuresim ,tegul buna dabar taip,veliau padarysim vel nuotrauka ir matysim ar jie juda.
Atsakyti
QUOTE(radviliux @ 2010 08 31, 10:07)
As taip pat 30 litu mokejau uz antspaudus. Is kur cia tokios kainos - 100 lt? blink.gif

VIC 120 litų wink.gif
---------------
Aš šiandien po vizito, dantis vėl skauda biggrin.gif sakė, kad labai gerai vaikšto dantukai, tai apsidžiaugiau wink.gif sako ar nori dabar lanką keisti, ar po 2 sav., sakau keiskit dabar smile.gif mokėjau 200 lt, kitas vizitas spalio 12, tada sakė nereikės mokėt, nes aktyvuos jį ar ką ten darys g.gif o tada dar kitą vizitą dės ir apačią smile.gif
Papildyta:
Dar, parašykit man až kas nors prisijungimo duomenis, neprisimenu doh.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos smile.gif būsiu nauja biggrin.gif Na va pagaliau užsiregistravau ir aš. Rugsėjo 14d eisiu į konsultaciją pas J. Liatukienę... Oj tikiuos kuo greičiau prisijungt prie jūsų, breketininkių, būrio... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 08 31, 13:40)
Kai susidejau breketus,tai protiniu dar nebuvo,paskui jie pradejpo augti ir graziai virsuje isdygo.Kai iseme breketus,paziurejome panoramine nuotrauka,kad apacioje jie neisdyge ir lyg ir remiasi i 7 dantis,bet nelabai,tai sake profilaktsikai reiketu istraukti,sakau ar butina,sako nu ziuresim ,tegul buna dabar taip,veliau padarysim vel nuotrauka ir matysim ar jie juda.

Nu va, o juk dygstantys protiniai gali vel dantis isstumdyti?
Beje, jeigu jie remiasi i 7-us, vadinasi guli sonu, o tai jau is principo negerai, gali nutirpdyti 7-u saknis (kazkur skaiciau blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(radviliux @ 2010 08 31, 14:22)
Nu va, o juk dygstantys protiniai gali vel dantis isstumdyti?
Beje, jeigu jie remiasi i 7-us, vadinasi guli sonu, o tai jau is principo negerai, gali nutirpdyti 7-u saknis (kazkur skaiciau  blush2.gif )

jeigu jie nejuda,tai neisstumdys.Nelabai jie guli sonu,tik truputi,tai sake reikes traukti,jei prades gulti i 7 dantu puse.
Atsakyti
QUOTE(blaze @ 2010 08 31, 12:55)
Aš pagaliau irgi susidėjau breketus bigsmile.gif tik lb keista, vyras mašinoj laukė tai įlipau išsiviepus, nors pati į veidrodį nenoriu žiūrėt, man negražu kažkaip blush2.gif  bet tikiu, kad priprasiu ir susigyvensiu su jais smile.gif antspaudai tai man 100Lt kainavo, kaip smarkiai kainos skiriasi visur... Beje merginos gal kuriai taip buvo, aš tik grįžus pamačiau kad pas mane vienoj pusėj sudėti breketai su kažkokia žalia spalva ant vieno užlenkimo, o kitoj pusėj nėra taip? Nesuprantu ar čia aš ir vaikščiosiu dbr taip visą laiką, ir kodėl taip yra?

Čia taip pati gydytoja pasižymėjus breketus, kad žinotų kuriuos kurioj pusėj dėt mirksiukas.gif pas mane buvo vieni su mėlynais, kiti su raudonais taškeliais, ir jie po kokio mėnesio ar net greičiau nusiplovė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(blaze @ 2010 08 31, 10:55)
Aš pagaliau irgi susidėjau breketus bigsmile.gif tik lb keista, vyras mašinoj laukė tai įlipau išsiviepus, nors pati į veidrodį nenoriu žiūrėt, man negražu kažkaip blush2.gif  bet tikiu, kad priprasiu ir susigyvensiu su jais smile.gif

sveikinimai 4u.gif 4u.gif ka vyras sake kai pamate???

QUOTE(Waddiwasi @ 2010 08 31, 11:54)
Sveikos, merginos smile.gif būsiu nauja biggrin.gif Na va pagaliau užsiregistravau ir aš. Rugsėjo 14d eisiu į konsultaciją pas J. Liatukienę... Oj tikiuos kuo greičiau prisijungt prie jūsų, breketininkių, būrio... rolleyes.gif

o tau sake atsinesti panoramine nuotrauka, ar vietoj padarys? tai gal rugsejo gale jau su breketukais busi, jei nieko daug rauti nereikes ar dar kokio pasiruosimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 08 31, 13:24)
o tai kokios rūšies breketus dėjotės

aš metalinius susidėjau, tik jie kažkokie ale mažesni, labiau pailgi, o ne kvadratiniai, tai lb keistai žiūrisi ir taip įdomiai ne visai vidury, o link dantų apačios priklijuoti smile.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2010 08 31, 13:53)
VIC 120 litų wink.gif

o aš ten pat šiandien 100Lt sumokėjau g.gif smile.gif

QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 08 31, 14:37)
Čia taip pati gydytoja pasižymėjus breketus, kad žinotų kuriuos kurioj pusėj dėt  mirksiukas.gif pas mane buvo vieni su mėlynais, kiti su raudonais taškeliais, ir jie po kokio mėnesio ar net greičiau nusiplovė  mirksiukas.gif

ačiū 4u.gif bigsmile.gif jau buvau beveik susitaikius, kad taip ir vaikščiosiu visą laiką lotuliukas.gif

Vyras tai neutraliai suregavo, sako keistai tik kad, pripras irnesakyk.gif pasijuokėm tik kad dbr iš viso visi vadins nepilnamete, nes ir prieš tai daug kam taip atrodo hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blaze: 31 rugpjūčio 2010 - 13:55