Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai breketukai.26 tema.

QUOTE(Didu @ 2010 08 30, 22:28)
Mamytės o kur jūs perkat vašką ir kiek apytiksliai jis kainuoja?  g.gif  Mano jau baigiasi, o aš net nežinau kur jo įsigyti doh.gif
  P.S. Atsiprašau už tokį kvailą klausimą smile.gif

Pas ortodonte, Kaune dar vaistinej prie Topolio
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2010 08 30, 12:56)
o man nekvailas..taigi visko būna, nu rimtai..
jei pas ką nors labai kreivi dantys, tai tikrai nepadarys blogiau..bet jei dantukai nežymiai kreivi, tai manau, kad koks šundaktaris tikrai gali pridaryt nesąmonių..

nu čia mano nuomonė..juk su tais gydytojais visokių lempų būna  g.gif

negasdink, kad pas mane bus blogiau doh.gif lotuliukas.gif
------------
Kazkap jaudinuosi ryt pries vizita unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(vertejaxxx @ 2010 08 30, 19:16)
Sveikos, merginos. Vis ikisu nosi i jusu temuke. Labai jau man aktuali jinai, nes dantys tragiski. Noreciau paklausti - kiek mazdaug kainuoja tas gipsinis burnos atvaizdas, kuri daro pries dedant breketus? Nes panoramine foto turiu, dantis visus susitaisius ir uzsigydzius esu, dbr reikia eiti darytis ta "iskamsa" biggrin.gif mastau, kiek cia pinigeliu pasiruosti smile.gif dekui smile.gif

120 bent man kainavo
Papildyta:
QUOTE(Džinga @ 2010 08 30, 22:45)
Didu, manau, kad pas savo ortodontę pasiklausk, pas ją ir gaut jo turėtum. smile.gif
o antspaudai tikrai negali kainuot net 100lt, dariausi dvejose klinikose, kainavo ~45-60lt.

Dar ir kaip gali
Atsakyti
QUOTE(vertejaxxx @ 2010 08 30, 19:11)
Gal ir nebutina ja tureti, bet gydytoja, pas kuria planuoju detis breketus sake, kad jai reikia tos iskamsos, kad galetu nuspresti, kuriuos dantis rauti. Del to ja turiu darytis. Bet is kur as taip istraukiau, kad tai kainuoja apie 200lt....  g.gif niekaip nesuprantu... kodel man taip uzsifiksavo idomiai... Negi tikrai tik apie 50lt?

Aš mokėjau 30lt.. Bet man vietoj mano ortodontė padarė pati.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 08 30, 23:32)
negasdink, kad pas mane bus blogiau  doh.gif  lotuliukas.gif
------------
Kazkap jaudinuosi ryt pries vizita  unsure.gif
Papildyta:
120 bent man kainavo
Papildyta:
Dar ir kaip gali

biggrin.gif negasdinu negasdinu..aš pati nemanau, kad bus blogiau..bet net Paškevičius dainavo, kad šiam pasauly visko būna biggrin.gif biggrin.gif

yep..manęs vizitas irgi greitai laukia..09 07..greičiau jau, nes atsibodo, kad po 3 mėnesių praktiškai nieko gudro tie geležiai nenuveikė pomidorai2.gif
Atsakyti
QUOTE(blondie-girl @ 2010 08 30, 23:36)
Aš mokėjau 30lt.. Bet man vietoj mano ortodontė padarė pati..  4u.gif

As taip pat 30 litu mokejau uz antspaudus. Is kur cia tokios kainos - 100 lt? blink.gif
Atsakyti
Na, supratau, antspaudai ivairiai kainuoja smile.gif nesvarbu, vistiek reikes darytis. Bet kai pasiskaitau apie toki nezmoniska skausma, kraujus ir t.t. tai man atrodo kad tu antspaudu man dar ilgai neprireiks.... As niekaip nesuprantu, kodel neuzmarina nieko jeigu taip nezmoniskai skauda. Tai kaip pvz isgyvent tokiem zmonem kaip as tokias proceduras? Kiekvieno gi tas skausmo slenkstis lb individualus. As, pvz, negalu iskesti net ir nedidelio skausmo. Tai ka tada man daryt? Negi nera jokiu priemoniu? Blem, atsoka noras paskaicius sad.gif o del foto gaila, kad pamatyt negalima.... Gal jau seniai ir as buciau tiesiais dantais jeigu kas butu parodes ka breketai gali. Deja, sulaukiau 26 metu su kreivais dantais... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(vertejaxxx @ 2010 08 31, 10:26)
Na, supratau, antspaudai ivairiai kainuoja smile.gif nesvarbu, vistiek reikes darytis. Bet  kai pasiskaitau apie toki nezmoniska skausma, kraujus ir t.t. tai man atrodo kad tu antspaudu man dar ilgai neprireiks.... As niekaip nesuprantu, kodel neuzmarina nieko jeigu taip nezmoniskai skauda. Tai kaip pvz isgyvent tokiem zmonem kaip as tokias proceduras? Kiekvieno gi tas skausmo slenkstis lb individualus. As, pvz, negalu iskesti net ir nedidelio skausmo. Tai ka tada man daryt? Negi nera jokiu priemoniu? Blem, atsoka noras paskaicius sad.gif o del foto gaila, kad pamatyt negalima.... Gal jau seniai ir as buciau tiesiais dantais jeigu kas butu parodes ka breketai gali. Deja, sulaukiau 26 metu su kreivais dantais... sad.gif

Nu kas per nesamone doh.gif doh.gif negalvok ,kad ten kazkokie tragiski skausmai,panos perdeda,ypac gal jaunesnes,karts nuo karto vistiek patiriat kazkokius tai skausmelius ar pries mmm,ar siaip pilvo,tai tas dantu jautrumas irgi panasiai,ne visada jis buna.Maziau reaguokit i tas kvailas nuomones,kad cia kazkoks nenormalus skausmas,valgyt negalima,gyvent negalima,miegot negalima is skausmo,absurdas kazkoks doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajaaa: 31 rugpjūčio 2010 - 10:00
QUOTE(Svajaaa @ 2010 08 31, 12:00)
Nu kas per nesamone doh.gif  doh.gif negalvok ,kad ten kazkokie tragiski skausmai,panos perdeda,ypac gal jaunesnes,karts nuo karto vistiek patiriat kazkokius tai skausmelius ar pries mmm,ar siaip pilvo,tai tas dantu jautrumas irgi panasiai,ne visada jis buna.Maziau reaguokit i tas kvailas nuomones,kad cia kazkoks nenormalus skausmas,valgyt negalima,gyvent negalima,miegot negalima is skausmo,absurdas kazkoks doh.gif  doh.gif  doh.gif

Tai taip, skausmu as patiriu... Bet pvz nuo skausmo per mmm be vaistu neapsieinu nei vienos dienos... Nezinau, ar cia as tokia jautri skausmui, ar kaip... Bet tai jeigu su breketais reikes kasdien analgetikus pumpuot tai ne kas... Nu nzn zodziu. Kai pradesiu, tai jau paskui atgal kelio nebebus, tuo labiau, kad reikia salint 4 dantis.... Tai paskui su skylem nevaiksciosiu.
Atsakyti
QUOTE(vertejaxxx @ 2010 08 31, 11:41)
Tai taip, skausmu as patiriu... Bet pvz nuo skausmo per mmm be vaistu neapsieinu nei vienos dienos... Nezinau, ar cia as tokia jautri skausmui, ar kaip... Bet tai jeigu su breketais reikes kasdien analgetikus pumpuot tai ne kas... Nu nzn zodziu. Kai pradesiu, tai jau paskui atgal kelio nebebus, tuo labiau, kad reikia salint 4 dantis.... Tai paskui su skylem nevaiksciosiu.

Taigi neskauda tie dantys kiekviena diena,istisus menesius,visus metus,isgersit po paverzimo kokia tablete jei skaudes,nereiks tu vaistu pompuoti,zodziu neitikinesiu.
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 08 31, 12:58)
Taigi neskauda tie dantys kiekviena diena,istisus menesius,visus metus,isgersit po paverzimo kokia tablete jei skaudes,nereiks tu vaistu pompuoti,zodziu neitikinesiu.

Supratau, aciu smile.gif labai noreciau tiketi, kad taip ir bus...
Atsakyti
sveikutes 4u.gif pasirodau po 2 savaiciu atostogu ax.gif
ziuriu daug nauju mergaiciu prisijunge 4u.gif 4u.gif
as laukiu paverzimo rugsejo 8d smile.gif
beje, Gitusios holivudo nuotraukeliu neradau, negi neidejo??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vertejaxxx @ 2010 08 30, 20:39)
tai taip, as irgi darysiuos ten, kur desiuos breketus, tik kazkodel esu isikalus, kad kainuoja apie 200lt biggrin.gif

Na man kainavo 60lt, dare virsuj ir apacia tuos atspaudus ir dar fotkino dantis pries dejima breketus akd butu poto ka lyginti smile.gif
Atsakyti