Įkraunama...
Įkraunama...

Adrijana

man labai grazus wub.gif dar Andreja nieko ax.gif
Atsakyti
Man gražesnis vardas ADRIJA
Atsakyti
Adrija thumbup.gif Adriana-kažkas iš meksikiečių serijalų doh.gif
Atsakyti
Tiktrai, tie meksikietiski serialai taip veikia lietuvius, kad net is ju vaikams vardus duodame doh.gif
Atsakyti
Adrijana man asmeniskai schmoll.gif tie sutrumpinimai visokie jau nieko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2006 01 13, 19:27)
Maniskes butent toks vardas.kazkaip kai pasakai tai vis tenka pakartoti pabreziant AdriJana , o ir siaip gimines labai idomiai sureagavo.

Na, man atrodo, kad tema be reikalo uzvedei, jei jau vaikuciui vardas uzdetas. Toks jausmas, kad pagyrimu lauktum wink.gif Siaip vardas kaip vardas, bet as tokio nedeciau vien del to, kad reikia J pabrezt. Kai varda dvejopai galima uzrasyt daznai problemu kyla. Mano krikstateviui net tapatybe karta teko irodinet, kad jis yra jis, del vienos vieninteles raideles smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaRAza: 21 liepos 2006 - 08:27
Mano dukrytės vardas irgi Adrijana.
Man tai labai keista, kai paskaičiau čia, kad vardas asocojuojasi su meksikietiškais serialais. Net nepagalvojau apie tai biggrin.gif
Tiesiog besilaukdama antrą mėnesį varčiau vardyną ir radau ši variantą, pasiūliau vyrui ir jam jis labai patiko. Taigi dabar turim mažutę Adrutę wub.gif
Atsakyti
prilipo mums su vyru prie sirdies sitas vardas, todel savo mazyle planuojam pavadinti Adrija. mazute bus Adryte (labai graziai dera su pavarde), o kai isaugs i panele, taip pat labai gerai vardas skambes wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kastone: 14 rugpjūčio 2006 - 19:42
Adriana - vardas kuris, bet kam netiktu.
Adrija - vardas lb paprastas ir mielas.
Atsakyti
Asmeniškai aš savo vaikui jokio panašaus vardo neduočiau schmoll.gif gal per žiauriai išsireiškiu, bet jis baisus... jokios reikšmės išgirdus, rodos, be dvasios, kažkoks dirbtinas ax.gif
Atsakyti
Grazus ir retas smile.gif
Atsakyti
man tai labai grazus vardas thumbup.gif
Atsakyti