Įkraunama...
Įkraunama...

Adrijana

O mano zuikytė Adrija, jau laukdamasi žinojau, kad tokį vardą duosiu, nors visi kiti sakė, kad jis šiaip sau. O man jis pasakiškai gražus. Ir tikrai net nesvarsčiau tarp Adrijos ir Adrijanos. Man Adrijana visai negražus.O dabar kai kas nors pavadina Adrijana, tiesiog supykstu:) O vadinu visaip – ir Adrijyte, ir Adrijuku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupsyte: 11 sausio 2007 - 17:18
mano drauges dukryte irgi Adrija biggrin.gif zavu thumbup.gif sis man labiau patinka negu adrijana, nors irgi labai grazus vardas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alisya: 11 sausio 2007 - 23:28
grazus vardas. thumbup.gif
Atsakyti
me sduktyte pavadinom thumbup.gif Adriana
Atsakyti
Pastaruoju metu pastebiu, kad Lietuvoje jau daug mažų Adrijanų. smile.gif
Atsakyti
labai grazus adrijana, bet manoji ARIJANA biggrin.gif man tie vardai adrijana ir arijana nuostabus wub.gif
Atsakyti
mano dukriuko vardas Adrija thumbup.gif tiesiog nuostabus vardelis-tinka ir mazai mergytei, ir kai bus panele mirksiukas.gif kai laukiaus savo mazyles netycia si varda perskaiciau vienam zurnale ir jis man taip istrigo, tad kai gime dukryte nebuvo grazesnio vardelio uz Adrija tongue.gif
Atsakyti
Man kažkodėl gražiau skamba Adrija. 4u.gif
Atsakyti
Kai paskaiciau pirmasyk-tai pasirode grazus,o kol perskaiciau atsiliepimus-tai kazkaip atsibodo,ir nebelabai grazus pasidare.O siaip tai toks rimtas vardas.
Atsakyti
visai nieko tongue.gif
Atsakyti
na ka as galiu pasakyt smile.gif grazus thumbup.gif
is tiesu niekad su vyru net tokio varianto turbut nebuvom girdeje... bet mazylei gimus neliko abejoniu, kad bus Adrijana...
as ir dabar nepasakyciau, kad tik sis vienintelis yra man pats graziausias, yra daugybe ir kitu nuostabiu vardu, bet musu mergyte turbut pati pasirinko ji
o ir povestuvine kelione buvo prie Adrijos juros... ech smile.gif
Atsakyti
Gražus, kažkada pažinojau vaikiną... Adrijus vardu. Abu gražūs man ax.gif
Atsakyti