Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip mane „zarezali“ :-D

sveikinu,kad jum pavyko 4u.gif ir istorija,turi laiminga pabaiga wub.gif
Atsakyti
mano žydinčio sodo mergaitei - jau metukai wub.gif negaliu patikėt biggrin.gif
Atsakyti
Sveikinimai mergytei su metukų progą bigsmile.gif wub.gif ir mamytė šaunuolė,linksmai papasakojo apie gimdyma bigsmile.gif
Atsakyti
Tiesiog neapsakoma istorija!! Su didžiausiu malonumu skaičiau wub.gif
Dideli sveikinimai, turint omenyje tai, kaip sunkiai pavyko susilaukti šio stebuklo! bigsmile.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Labai smagi istorija. Perskaiciusi apie vandenu uzkimsima jau nesusilaikiau ir garsiai nusijuokiau blush2.gif O pabaigoje jau ir asarele nubraukiau, kaip graziai apie dukryte parasyta wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Najade @ 2010 08 10, 16:24)
... maži tavo pirščiukai groja nematoma arfa, kojytės spurda kaip žuvelės tinkle, ilgos juodos blakstienos suvirpa, prasimerkia mėlynos akys ir plati kaip saulutė šypsena nušviečia tavo veidelį. Tu džiaugiesi mane išvydusi, nors aš tik mažas žemės kirminas palyginus su tavo tobulumu.

... Tu man tokia didelė, nors dar tik du su puse mėnesio esi šios žemės gyventoja. Kai žiūriu į tavo akis, matau Žmogų. Ne kūdikį.

... Myliu tave, manoji žydinčio sodo viešnia...

Kaip prasminga ir gilu.
Atsakyti
thumbup.gif istorija,gr thumbup.gif grazi pabaiga wub.gif
Atsakyti
Vau wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labai linksmai papasakota istorija. Kad tik Jusu visu gyvenimas butu toks lengvai zaismingas ir pozityvus 4u.gif
Atsakyti
Labai sveikinu susilaukia dukrytės ! Bet asmeniskai man tai istorijos 'bajeriai' buvo nelabai juokingi.. Kažkuo priminė Noa gimdymo istorija,tiksliau ta bandymą parasyti humoristiskai,bet pasikartosiu man nepasirodė smaikstu...
Atsakyti
geriausia mano skaityta gimdymo istorija biggrin.gif lotuliukas.gif kaip pagalvoju... man taip linksma nebuvo biggrin.gif
Atsakyti
wub.gif wub.gif Kaip aprasyta,su kokiais jausmais tryksta visas pasakojimas...aukit dideles 4u.gif 4u.gif
Atsakyti