Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(paštininkė @ 2020 03 17, 22:00)
biggrin.gif aga. Kažkur jau rašiau, bet pasikartosiu, mano broliui buvo siūlyta ligoninės skyriaus vadovo su perspektyva būti visos ligoninės vadovu pareigos. Bet jis pasakė: aš chirurgas, o ne administratorius mirksiukas.gif Taip, kad su tom pareigom - jei Jūs apie vadovaujančias, o ne profesines. Profesijoj jis autoritetas.

Ne, as apie profesines. Vadovauti chirurgams nereikia medicininio issilavinimo. Reikia vadybinio issilavinimo su specialiais sugebejimas naudotis ekspertu paslaugomis.
Vakaruose tai atskirta, Lietuvoje azijinis supratimas... Vyr. gydytojas yra....
Na negali buti vyr gydytojo, nes tai suponuoja, kad vienas zmogus pajegus zinot per platu spektra
Atsakyti
Kaip ten Rusijoje
https://m.delfi.lt/u...php?id=83798787
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 17, 22:15)
Ne, as apie profesines. Vadovauti chirurgams nereikia medicininio issilavinimo. Reikia vadybinio issilavinimo su specialiais sugebejimas naudotis ekspertu paslaugomis.
Vakaruose tai atskirta, Lietuvoje azijinis supratimas... Vyr. gydytojas yra....
Na negali buti vyr gydytojo, nes tai suponuoja, kad vienas zmogus pajegus zinot per platu spektra

Tai kaip ir sutarėm apie Lietuvos medicinos administravimą, bet ne savo sričių medikų profesionalumą smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 17 kovo 2020 - 22:24
QUOTE(Monteverte @ 2020 03 17, 23:08)
bet tai tu nerimsti be pasipešiojimų ir negatyvo biggrin.gif kas per natūra biggrin.gif

Eik cesnaka suesk, ko kimbi?
Atsakyti
Sako vyrai nuo koronos daugiau mirsta. Na matot kokia nauda is moterisku hormonu. Ne tik papai bet dar biski ilgesnis gyvenimas
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 17, 22:28)
Sako vyrai nuo koronos daugiau mirsta.

nelabai daug daugiau. Plaukime rankas: https://www.youtube....9zK3C0OG17hseUg

Koks mielas man tas Irano aktorius Danial, seku Instagrame: @danial_kheirikhah wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 17 kovo 2020 - 22:51
QUOTE(mylimuke! @ 2020 03 17, 22:23)
Eik cesnaka suesk, ko kimbi?

na sakau, teisi esu, negali susiimti ir gražiai bendrauti biggrin.gif matyt tavo parduotuvėje česnakus jau išnešė smile.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 17, 22:28)
Sako vyrai nuo koronos daugiau mirsta. Na matot kokia nauda is moterisku hormonu. Ne tik papai bet dar biski ilgesnis gyvenimas

neee. Jie tiesiog tobuli, nei dietų jiems reik, nei alko mažiau gert dėl veido kapiliarų, nei šiknų tiek dailint sporto salėj, užtenka kada kokį stalą pernešt ir pasikačialina biggrin.gif Tai ir pralaimi po to atsparumo kovoje su moterimis
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2020 03 17, 23:49)
nelabai daug daugiau. Plaukime rankas: https://www.youtube....9zK3C0OG17hseUg

Koks mielas man tas Irano aktorius Danial, seku Instagrame: @danial_kheirikhah  wub.gif

As tik pries pora dienu isirasiau Instagrama, atsilikus esu biggrin.gif
Bet dabar populiarus TikTok. O Fb tik senoliai naudojasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 03 17, 23:17)
As tik pries pora dienu isirasiau Instagrama, atsilikus esu biggrin.gif
Bet dabar populiarus TikTok. O Fb tik senoliai naudojasi  biggrin.gif

oi ne, TikTok aš per sena (bandžiau) - neįdomu. Man FB - ten tekstas, geras kartais; Instagram - pramogai, bet geros žinutės būna.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2020 03 18, 00:24)
oi ne, TikTok aš per sena (bandžiau) - neįdomu. Man FB -  ten tekstas, geras kartais; Instagram - pramogai, bet geros žinutės būna.

Man irgi tie jaunuoliai neidomu, bet tai ateitis, viskas per video eina dabar. Dukra jau ilga laika ji turi ir specai sako, ispopuliares dar labiau. Bet man mieliau tekstai, neturiu kantrybes ziureti video. Ir knygas vis dar megstu biggrin.gif

*
„Sausas, dirginantis kosulys, galimas karščiavimas. Prie to prisideda skonio pojūčio ir uoslės praradimas. 30 proc. susirgusiųjų skundėsi ir viduriavimu. Tai kur kas daugiau, nei iki šiol buvo manoma“, – pranešė mokslininkas, duodamas interviu „Frankfurter Allgemeine“.

Italijoje buvo tikrinami tik labai sunkūs simptominiai atvejai. Remiantis moksliniais tyrimais, 91 proc. užsikrėtusiųjų šia infekcija patiria tik švelnius arba vidutinio stiprumo simptomus, o italai sutelkė dėmesį tik į likusius 9 proc. sergančiųjų.“

Virusologas patvirtina, kad tikrasis susirgusiųjų koronavirusu skaičius Italijoje yra gerokai didesnis už oficialiai skelbiamą. „Aš esu įsitikinęs, kad iš tikrųjų epidemijos mastas Italijoje yra labai didelis, tačiau iki šiol to niekas netyrė.

https://www.etaplius...viruso-simptomu

Pas mus kol kas daro ta pati, tik sunkius atvejus, o jei nebuvai isvykes, isvis viso gero, nors sergantys grize uliavojo tarp zmoniu.
O dabar gripai dar, ar nebus kad dauguma tiesiog palaikys gripo simptomais ir nesitirs, ir jiems net nesiulys.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 03 17, 23:52)
Pas mus kol kas daro ta pati, tik sunkius atvejus, o jei nebuvai isvykes, isvis viso gero, nors sergantys grize uliavojo tarp zmoniu.
O dabar gripai dar, ar nebus kad dauguma tiesiog palaikys gripo simptomais ir nesitirs, ir jiems net nesiulys.

Taip, aš irgi už tai, kad reikia testuoti ir kuo daugiau. Tik nereikia pamiršti, kad neištirtas (nes netirtas susirgimas) NĖRA lygus "nuslėptam ištirtam koronaviruso atvejui".

Būkim visos atidžios gandams is VBS kontoros! unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 18 kovo 2020 - 01:20
UK NAUJA strategija paaiskinta.
Tas pats Vokietijoje
TIE PATYS GRAFIKAI

https://www.telegrap...virus-lockdown/

Strategija kiek pasikeite. Tokiu durnysciu kokiu imasi Azijos, rytu Europos ir pietu Europos valstybes aisku nera, bet ideja tokia.

Valstybeje bus nuo dabar propaguojama socialines atskirties politika, sumazinti bendravima ir sunkius atvejus paskirstyti ilgesniam laikotarpiui, kad medicinos istaigos galetu su tuo tvarkytis.

Atsakyti