QUOTE(paštininkė @ 2020 03 18, 00:24)
oi ne, TikTok aš per sena (bandžiau) - neįdomu. Man FB - ten tekstas, geras kartais; Instagram - pramogai, bet geros žinutės būna.
Man irgi tie jaunuoliai neidomu, bet tai ateitis, viskas per video eina dabar. Dukra jau ilga laika ji turi ir specai sako, ispopuliares dar labiau. Bet man mieliau tekstai, neturiu kantrybes ziureti video. Ir knygas vis dar megstu
*
Sausas, dirginantis kosulys, galimas karščiavimas. Prie to prisideda skonio pojūčio ir uoslės praradimas. 30 proc. susirgusiųjų skundėsi ir viduriavimu. Tai kur kas daugiau, nei iki šiol buvo manoma, pranešė mokslininkas, duodamas interviu Frankfurter Allgemeine.
Italijoje buvo tikrinami tik labai sunkūs simptominiai atvejai. Remiantis moksliniais tyrimais, 91 proc. užsikrėtusiųjų šia infekcija patiria tik švelnius arba vidutinio stiprumo simptomus, o italai sutelkė dėmesį tik į likusius 9 proc. sergančiųjų.
Virusologas patvirtina, kad tikrasis susirgusiųjų koronavirusu skaičius Italijoje yra gerokai didesnis už oficialiai skelbiamą. Aš esu įsitikinęs, kad iš tikrųjų epidemijos mastas Italijoje yra labai didelis, tačiau iki šiol to niekas netyrė.
https://www.etaplius...viruso-simptomu
Pas mus kol kas daro ta pati, tik sunkius atvejus, o jei nebuvai isvykes, isvis viso gero, nors sergantys grize uliavojo tarp zmoniu.
O dabar gripai dar, ar nebus kad dauguma tiesiog palaikys gripo simptomais ir nesitirs, ir jiems net nesiulys.