Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(mylimuke! @ 2020 03 17, 23:52)
Pas mus kol kas daro ta pati, tik sunkius atvejus, o jei nebuvai isvykes, isvis viso gero, nors sergantys grize uliavojo tarp zmoniu.
O dabar gripai dar, ar nebus kad dauguma tiesiog palaikys gripo simptomais ir nesitirs, ir jiems net nesiulys.

O kad ir bus taip, tai kas blogai? Kam taip sutirštinti ir viską gydytis ligoninėse cheminiais vaistais, o ne natūraliai namuose?
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2020 03 18, 01:15)
Būkim visos atidžios gandams is VBS kontoros! unsure.gif

mirksiukas.gif

taigi... kaip tai dar neskelbia apie panevėžiečio mirtį ar ne taip, cambala? rolleyes.gif
Atsakyti
„Kuomet pradėjau viešai apie tai kalbėti, sulaukiau nustebimų ir nepasitenkinimų net iš artimų giminaičių. Jiems tai labai nepatiko, sakė, kokią gėdą darom giminei ir kodėl apie tai išvis šnekam. Tik kuomet mano sūnus prisipažino, tuomet aš pamačiau, kokia aplinkui yra homofobija. Verkiau ne todėl, kad jis kitokios orientacijos, bet dėl to, kaip jam reikės toliau gyventi Lietuvoje. Aš esu atviras žmogus ir nenorėjau visą gyvenimą meluot, išsisukinėti, kurti istorijas. Aš jį pati skatinau ir skatinsiu kalbėti ir reikštis, neslėpti to, koks jis yra“, - laidoje pasakojo D. Vaitiekūno mama Jolanta.

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...i.d?id=83805687

Džiugu, kai mama taip palaiko sūnų. Galvoju jei mano vaikas ar kieno nors iš aplinkinių būtų homoseksualus ax.gif ... Aišku, kad jis liktų toks pat, bet kokios būtų aplinkinių reakcijos ax.gif . Visuomenė dar labai homofobiška.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 03 18, 09:31)
O kad ir bus taip, tai kas blogai? Kam taip sutirštinti ir viską gydytis ligoninėse cheminiais vaistais, o ne natūraliai namuose?
Papildyta:

mirksiukas.gif

taigi... kaip tai dar neskelbia apie panevėžiečio mirtį ar ne taip, cambala? rolleyes.gif

Dziaukis, kad nesi rizikos grupej.. Paziureciau, kaip ventiliuotum plaucius namuose. fool.gif
O nuo gripo jau 7 mire siemet.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 18 kovo 2020 - 10:09
QUOTE(mylimuke! @ 2020 03 18, 10:09)
Dziaukis, kad nesi rizikos grupej.. Paziureciau, kaip ventiliuotum plaucius namuose.  fool.gif
O nuo gripo jau 7 mire siemet.

Prie ko čia pažiūrėtum kaip aš ventiliuočiau? Ar tu visiškai išprotėjai? Juk pati kalbėjai apie lengvesnius atvejus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2020 03 18, 10:46)
Džiugu, kai mama taip palaiko sūnų. Galvoju jei mano vaikas ar kieno nors iš aplinkinių būtų homoseksualus ax.gif ... Aišku, kad jis liktų toks pat, bet kokios būtų aplinkinių reakcijos ax.gif . Visuomenė dar labai homofobiška.

Atsimenu, kaip ji mama palaike jam prisipazinus. Saunuole, stipri moteris wub.gif Baisu pagalvoti, kokia buna daugumos kitu reakcija.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2020 03 18, 09:46)
Visuomenė dar labai homofobiška.

Manau, kad ne visai taip. Tiesiog viskas yra energija šioje Žemėje ir virš jos taip pat. Ir žmonės jaučia vieni kitų energijas net nežinodi koks tas žmogus, įprastas vyras ar trans ar gėjus. Žmonės sutaria arba ne pagal tas pačias energijas. Tam tikri žmonės mus labai erzina ir visai nesvarbu kas jie tokie, gali erzinti ir ne gėjus. Kuo žmogus kitoniškesnis, keistesnis, tuo jis labiau erzina pilką masę. Taip buvo, yra ir bus. O kai jau žmonės sužino apie tą erzinantį asmenį kažkokį faktą, pvz. kad jis gėjus, tai jie tik lengviau atsikvepia ir sako: va va, jis gėjus, jis šlykštus ar koks ten dar. Jie tada tarsi atranda sau pateisinimą kodėl jis erzino. Nors būtų erzinęs vistiek, kad ir visą gyvenimą nesužinotų ar tas žmogus gėjus ar ne.
Atsakyti
Man atrodo, kad tokios kritinės situacijos gerai atskleidžia žmonių (ir mūsų pačių, aišku) savybes, kurias jie normaliomis sąlygomis gerai maskuoja. Išlenda tie, kurie yra susireikšminę, egoistai, manantys, jog pasaulis jiems turi dabar sudaryti lygiai tokias pačias sąlygas kaip iki šiol. Išlenda negebantys suvokti, jog gyvename didelio streso, nerimo sąlygomis visi dabar, o dalis žmonių tikrai aukojasi ir dirba dėl mūsų visų ir jiems reikia didelės pagalbos. Bepigu kažkam (ir man taip pat) sėdėti namie ir dirbti prie kompo. O kažkas jau skuba fb skųstis, kaip negauna vienokio ar kitokio įprasto aptarnavimo. Juokingi žmonės...
Nors man džiugu, jog mano fb ir gyvų žmonių rate tikrai dauguma yra susikaupę, atsakingi ir tokie, kuriais galima pasitikėti. Na ok, visi mes mokomės gyventi naujomis sąlygomis, aš irgi kažkaip galvoju, kad persirgčiau normaliai, bet va pagyvenę artimieji...

Beje, mano viena draugė dirba kelionių organizavimo srityje. Ji lankėsi Italijoje berods vasario pačioje pradžioje, na tada, kai jie visi ir kiti aplenkdavo ten lanku kiniečius. Ji sako-man atrodo, kad mes visi jau persirgom, pasakojo apie kosulį didelį, pagyvenusi jų kompanijos moteris dėl plaučių į medikus kreipėsi..
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2020 03 18, 09:46)
Visuomenė dar labai homofobiška.

Tas yra NETIESA. Dabartiniai ivykiai, Brexit, viruso krize atskleidzia, kad visuomene tiesiog yra zveriska. Kur jus matot geju problema dabar? Kas paie juos prisimena?

Dabar reikalaujas saudyti uzsikretusius, visus kurie buvo uzsienyje. Paskaitykit komentarus apie zmoniu problemas griztant i LT ar bandant uzsidirbti.

Viskas KARTOJASI.

Gejai tai tiesiog is dyko buvimo ikrype, o visi kurie uzsienyje buvo tai ispindeje slidininkai ir keliauninkai be jokio reikalo.

Ka jus ten apie gejus aiskinat, jei dauguma zmoniu nesugeba suprasti verslo reikalu ar situacija, kai zmones atsiduria uzsienyje blogu laiku visai be ju kaltes...

Taigi neapykanta. Duokit zmonems ginklu ir pamatysit dalykus kokius skaitet...

ZInot ka as manau?
Gejai cia ii tema... Jiems buvo siuloma lindeti kur uzsidarius ir tada gal ju niekas nemus...

Va ir prisipraset... Dabar jus visi sedesit uzsidare, jei nenoresit buti uzdaryt uz karantino nesilaikyma.

Tai tesis panasu ilgai... Bausme prasidejo.. Sedekit, kaip liepet invalidams, gejams ir visiems kitokiems...

Jus dabar visi kitokie
Atsakyti
ir medikus dar pridėk tada. Dabar bausmė ir jiems už visų kyšių ėmimą, nesiskaitymą ir pan. Už tuos visus: ko čia ligų ieškai, eik dirbt, o kai jau ateina pasiligojęs: kur tu anksčiau buvai??? smile.gif
Atsakyti
Respublikinėje ligoninėje konsultacijų centre ramuma, jokių eilių kaip buvo įprasta. Tuščia, priimami tik onkologiniai ligoniai. Seselės sako, tokios ramybės niekada nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2020 03 18, 11:23)
Respublikinėje ligoninėje konsultacijų centre ramuma, jokių eilių kaip buvo įprasta. Tuščia, priimami tik onkologiniai ligoniai. Seselės sako, tokios ramybės niekada nebuvo.

tai keista tada. Kam šitaip daryti?
Atsakyti
Monteverte geda skaityti ka rasai. Subresk tu viena karta. Metai tavo eina, bet protas liko kazkur paauglystes stadijoje. Nors ne, didzioji dauguma paaugliu protingiau kalba.
Uz ka paranojiskai nekenti daktaru? Juk rasai, kad sveika, kad neini pas juos, bet is tavo kalbu atrodo , kad pastoviai pas juos lankaisi, nesi kysius, taves negydo arba nugyde, kad tokios nuoskaudos liejasi.
Tik nieko gyvenime nepasiekusiu zmoniu bruozas yra kritikuoti tuos, kuriu net mazojo pirstelio nesi vertas. Taip pasikeli saviverte. Praeis karantinas, gyvenimas tesis, o jusu trijule ir toliau gyvens verkime kaip viskas blogai. Nejaugi visai neturit gyvenime laimes? smile.gif
Atsakyti