Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(Maja Di @ 2020 04 01, 13:11)
Barboroj užvakar užsisakinėjau, tai alkoholio nėra, bet gal ir anksčiau Barboroj nebūdavo, neužsisakinėdavau anksčiau, pas mus Barboros iki karantino ir nebuvo.

Vilniaus Barboroj yra alkoholio, jei produktų pristatymo laikas nuo 10 ryto ir iki 20 val. Bet tai smulkmena. Vilniuj Barboroj apskritai nėra laiko jokių produktų pristatymui savaitei... Dabar susidarėm krepšį Velykom - gaudysim, jei neatveš, eisim... Remi - ne geriau.,,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 01 balandžio 2020 - 13:24
QUOTE(lutuke123 @ 2020 04 01, 13:19)

jau nesiteiskink, nesiteisink  biggrin.gif Kiek tavo vyrui koks 50+? kad mintis tokia is vis kyla pirkti toki s?

Tegu perka ka nori zmogus. Jis ne meme kaip tavasis, kuriam is Lidlo drabuzius perki.
Nu o tu is kur zinai, kad trojnoj sudas? Juk jei teigi, vadinasi zinai is kazkur? Jaunystej giminaiciai pildavo tau? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 04 01, 13:25)
Tegu perka ka nori zmogus. Jis ne meme kaip tavasis, kuriam is Lidlo drabuzius perki.
Nu o tu is kur zinai, kad trojnoj sudas? Juk jei teigi, vadinasi zinai is kazkur? Jaunystej giminaiciai pildavo tau? biggrin.gif

nu neidomu tavo tie verkimai, nesupranti? juokingai atrodo man zmones perkantys trainoj adekolonn ir vaidinantys turtingus ir tiek, visa kita neidomu...
visi adekolonai sudas, nes smirda mirksiukas.gif mano tetis irgi su masinele skusdavosi, o va dede tai naudojo adekolona, fui dar dabar ta smarve atsimenu biggrin.gif nu bet jusu seimoje matau tai tinka jum tai valio, jei dar matai, tai kaip geriama dalyka doh.gif , kam cia teisines, bandai kazkokias nesamones rasineti apie mane, tau gerai dziaukis, uostyk tuos adekolonus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2020 04 01, 13:22)
Vilniaus Barboroj yra alkoholio, jei produktų pristatymo laikas nuo 10 ryto ir iki 20 val. Bet tai smulkmena. Vilniuj Barboroj apskritai nėra laiko jokių produktų pristatymui savaitei... Dabar susidarėm krepšį Velykom - gaudysim, jei neatveš, eisim... Remi - ne geriau.,,

ai pasirodo ir LIetuvoje ne kas su pristatymu, o jus negalvojat palikti ta serviza tikrai, tiem, kam reikia? kas didesnese pavojaus grupese?
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2020 04 01, 14:22)

Pas mus irgi sunku pagauti laiką, bet vis išmeta laisvus laikus, bet reikia sekti. Nors imk ir į aplinkinius miestelius užsakinėk ir važiuok pasiimti, ten visiškai laisva. Pas mus neveža, reikia iš stotelės pasiimti. Galėtų ir daugiau stotelių padaryti, įdarbintų darbo netekusius ir apsikrėsti mažesnė tikimybė, žmonės mažiau po parduotuves vaikščios jei darbuotojai surinks.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 04 01, 13:31)
nu neidomu tavo tie verkimai, nesupranti? juokingai atrodo man zmones perkantys trainoj adekolonn ir vaidinantys turtingus ir tiek, visa kita neidomu...
visi adekolonai sudas, nes smirda  mirksiukas.gif mano tetis irgi su masinele skusdavosi, o va dede tai naudojo adekolona, fui dar dabar ta smarve atsimenu  biggrin.gif  nu bet jusu seimoje matau tai tinka jum tai valio, jei dar matai, tai kaip geriama dalyka doh.gif , kam cia teisines, bandai kazkokias nesamones rasineti apie mane, tau gerai dziaukis, uostyk tuos adekolonus  4u.gif
Papildyta:

Matosi, kad tavo silpnaprotyste pas tave is vaikystes giminaiciu tau pilamo alkoholio.
Jau net egzperte vyru skutimesi ir odos prieziura po skutimosi.
Bet ka cia kalbet, prisiminus kaip tau kvepalai yra eterinis aliejus, parduodamas vaistinese...

Oi, i skutimosi tema - tai skutantis masinele, sakai odos dezinfekuot ar krema naudot nereikia? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 01 balandžio 2020 - 13:38
visi adekolonai sudas, nes smirda  mirksiukas.gif mano tetis irgi su masinele skusdavosi, o va dede tai naudojo adekolona, fui dar dabar ta smarve atsimenu  biggrin.gif  nu bet jusu seimoje matau tai tinka jum tai valio, jei dar matai, tai kaip geriama dalyka doh.gif , kam cia teisines, bandai kazkokias nesamones rasineti apie mane, tau gerai dziaukis, uostyk tuos adekolonus  4u.gif
Papildyta:

ai pasirodo ir LIetuvoje ne kas su pristatymu, o jus negalvojat palikti ta serviza tikrai, tiem, kam reikia? kas didesnese pavojaus grupese?

ServiZą? bigsmile.gif Kokį? Porcelianinį?
Atsakyti

Nu teip, Lietuva juk ne ubuntija.
Atsakyti
kas didesnese pavojaus grupese?

o kokios tai, vaikeli, grupės, skaičiuojant nuo manęs? biggrin.gif rolleyes.gif

QUOTE(Maja Di @ 2020 04 01, 13:33)
Pas mus irgi sunku pagauti laiką, bet vis išmeta laisvus laikus, bet reikia sekti. Nors imk ir į aplinkinius miestelius užsakinėk ir važiuok pasiimti, ten visiškai laisva. Pas mus neveža, reikia iš stotelės pasiimti. Galėtų ir daugiau stotelių padaryti, įdarbintų darbo netekusius ir apsikrėsti mažesnė tikimybė, žmonės mažiau po parduotuves vaikščios jei darbuotojai surinks.

Ir Vilniuj išmeta, reikia gaudyt. Gal dar priimsi žmonių (surinkėjų, kurjerių, nes tikrai neužtenka) ir viskas susitvarkys...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 01 balandžio 2020 - 13:43
Is prf. Kasiuliaviciaus snd fb
"Baigėsi COVID-19 skirtas Seimo sveikatos reikalų komiteto posėdis, į kurį buvau oficialiai pakviestas. Kai kuriems ekspertams leista pasisakyti. Puiku. Bet Agnės Širinskienės siūlymu kitiems paties SRK (!!!) pakviestiems ekspertams skirti daugiau žodžio nebereikia, o savo siūlymus jie gali pateikti raštu, nes šiandien užtenka ir SAM viceministrų pateiktos informacijos. Anot gerbiamos Agnės SAM labai skuba ir gaišta laiką, todėl juos reikia paleisti kuo greičiau dirbti. Neturi jie laiko klausytis visų nuomonių. Neturi tai neturi. Pirmininkė Asta Kubilienė paleidžia balsavimą, tačiau opozicija pareikalauja leisti visiems pakviestiems pasisakyti ir netikėtai laimi balsavimą. Kalbame jau SAM nedalyvaujant. Pasisakėme tie, kuriems leido.

Nežinau, kiek politizuoti buvo tie mūsų siūlymai, kad gerbiami valdantieji Agnė, Asta ir Arvydas taip nenorėjo jų girdėti (kiti valdantieji balsavo kartu su opozicija, kad leisti kalbėti arba nors susilaikė), bet aš nieko nekritikavau, tilpau į man skirtas 5 minutes, kalbėjau tik apie rizikos grupių PGR testavimą (visi karščiuojantys asmenys, visi medikai (reguliariai, bent kas 7 paras) ir hospitalizuoti pacientai privalo būti tiriami), medicinos darbuotojų apsaugą, aiškią jau pasveikusių pacientų testavimo strategiją, karantino priemonių svarbą iki balandžio 13 dienos, apie būtinybę parengti karantino švelninimo planą, kad pasiekus situacijos stabilizavimą būtų galima vykdyti šį švelninimą selektyviai žemės ūkio, prekybos ir paslaugų sektoriuose paleidžiant po vieną segmentą ir griežtai monitoruojant situaciją, vėliausiai paleidžiant veikti mokymo, viešbučių ir viešojo maitinimo įstaigas ir poreikį ruoštis rudens sezonui. Tik tiek ir buvo. Gaila, kad daugelis ekspertų medikų jau buvo pasitraukę iš posėdžio žinodami, kad žodžio vis tiek negaus. Linkiu valdžiai suvokti, kad nėra priešų, kur jų nėra. Lietuvoje šis supratimas labai lėtai prigyja.

Kas keista ir įdomu, bet vakar teko būti panašiame Vyriausybės pakviestame ekspertų medikų susitikime, kuriam pirmininkavo Premjero patarėjas Jonas Kairys. Ten visų mūsų nuomonė buvo svarbi ir ekspertų buvo daug daugiau ir klausančių daugiau. O ir laiko užteko visų mūsų pasisakymams. Gal tiesiog Seimas labiau užsiemęs savo reikalų sprendimu negu Vyriausybė? Bet tuomet ir nesikvieskite arba atsirinkite tuos ekspertus, kurie kalbės, ką jūs norite girdėti ir kaip viskas yra gražu, kaip daug dirbama. Manęs tame sąraše nebus tikrai. Su geriausiais linkėjimais įveikti COVID-19."

Ir vel ta Sirinskiene...
Papildyta:
Niu va, o ubunte tiek katuciu Lukosenkos " susitvarkymui" ploja
https://m.delfi.lt/l...php?id=83927527
Atsakyti
Jeigu neturit namie senoliu ir nesergat, tai ko bijot taip i ta parde eit?
Atsakyti
Bet tai sakyta - o i parde po viena seimos nari. As sedziu masinoj, siunciu su popiereliu vyra, bet matau, kad kiti eina kartu. Galetu policininkus prie pardziu pastatyt.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2020 04 01, 13:42)
o kokios tai, vaikeli, grupės, skaičiuojant nuo manęs? biggrin.gif  rolleyes.gif
Ir Vilniuj išmeta, reikia gaudyt. Gal dar priimsi žmonių (surinkėjų, kurjerių, nes tikrai neužtenka) ir viskas susitvarkys...

vaikeli? O jum kiek 70? bigsmile.gif
As siaip bendrai snekeju, ne jus konkreciai turejau, nes kaip suprantu ne jus tik perkat internetu. Ar butina vsiiem ir jauniem uzsisakineti internetu? Pas mus per radija nuolat eina socialines reklamos, tame tarpe ir kad palikti internetini apsipirkinejima kitiem, jei nera butina...
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 04 01, 13:40)
ServiZą?  bigsmile.gif Kokį? Porcelianinį?

varini mirksiukas.gif varinai indai skao trupiausiai silaiko virusus ant ju mirksiukas.gif
Atsakyti