Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 04 01, 16:20)
I parduotuves as einu, va ka tik buvau.
Purksti nuodais darzoves yra silpnaprotyste.
Kad koki virusa ir suvalgysi - velnias taves negriebs. Ziures, kad kokioj patalpoj mazoj nebutum su ciaudanciais

O tai tu darzoviu ar vaisiu neskuti, nelupi? Bananus kaip dramblys su zieve kramtai?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 04 01, 17:26)
O tai tu darzoviu ar vaisiu neskuti, nelupi? Bananus kaip dramblys su zieve kramtai?

Svogunu laisku aisku nelupu, pomidoru irgi, salotu nelupu ir agurku
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 04 01, 17:43)
Svogunu laisku aisku nelupu, pomidoru irgi, salotu nelupu ir agurku

Aš ir obuolio nelupu biggrin.gif . Gal ir vynuoges kai kas lupa biggrin.gif . Įsivaizduoju kiek alerginių reakcijų po karantino pas žmones nuo per didelio dezinfekavimo bus išsivystę . Paranoja jau žmonėms tikrai, kraštutinumai irgi nesveika.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2020 04 01, 15:19)
Aš tai galvoju reikia kuo mažiau trintis po viešas vietas, taip ne tik mums, bet ir pardavėjoms saugiau. Be to, man labai patinka internete apsipirkinėti. Neprisiperki bile ko, kaip fiziškai nuėjus į parduotuvę.

Ai, nežinau, vėl būsiu turbūt apkaltinta kuom nors, bet nematau bėdos nueiti į parduotuvę jei reikia smile.gif Pustuštė ta parduotuvė būna, nepasius. Jei būtų normaliai su laikais, gal svarstyčiau pabandyti internetu pirkt, bet kai nėra, o pagalvojus kad trūksta ir tiems, kurie paprasčiausiai negali į tą parduotuvę išeit (serga, karantinuoti, rizikos zonoj ir pan.), tai aš jau gal kaip nors nueisiu biggrin.gif Kol leidžia...

Vaisius ir daržoves nuplaunu su vandeniu. Kaip ir visada darydavau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 01 balandžio 2020 - 18:18
QUOTE(Maja Di @ 2020 04 01, 18:14)
Aš ir obuolio nelupu biggrin.gif .  Gal ir vynuoges kai kas lupa biggrin.gif . Įsivaizduoju kiek alerginių reakcijų po karantino pas žmones nuo per didelio dezinfekavimo bus išsivystę . Paranoja jau žmonėms tikrai, kraštutinumai irgi nesveika.

nu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2020 04 01, 19:17)
Ai, nežinau, vėl būsiu turbūt apkaltinta kuom nors, bet nematau bėdos nueiti į parduotuvę jei reikia smile.gif Pustuštė ta parduotuvė būna, nepasius. Jei būtų normaliai su laikais, gal svarstyčiau pabandyti internetu pirkt, bet kai nėra, o pagalvojus kad trūksta ir tiems, kurie paprasčiausiai negali į tą parduotuvę išeit (serga, karantinuoti, rizikos zonoj ir pan.), tai aš jau gal kaip nors nueisiu biggrin.gif Kol leidžia...

Aš visad pavydėjau Vilniui Barboros, nemėgstu trainiotis po parduotuves. Drabužius irgi internetu užsakinėju, gap, yoox, kur grąžinti galima. Vaistinėj jau senai internetu užsisakau, nors ir labai retai reikia. Vyno dabar dėžę iš Portugalijos užsisakiau, turėtų kitą savaitę atvežti. Pas mus niekas iš Barboros neveža, reikia patiems nuvažiuoti, tai karantinuoti bet kokiu atveju negali taip apsipirkti. Daržovių pirkau, tai galvojau bus pagedusių, bet net nustebau, tokių prekybcentry net nerasi, atrinktos pačios gražiausios biggrin.gif .
Aš irgi tik vandeniu plaunu, kaip visada, jokių muilų ar sodų, o tuo labiau dezinfekcinio skysčio. Maišelius tik iš karto išmetu, seniau dar panaudodavau antrą kartą, dabar plastiko atliekų kiek padaugės blink.gif . Dezinfekcinį skystį išpilsčiau į buteliukus, rankinėj nešioju, pasipurškiu rankas ar rankenas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2020 04 01, 19:29)
dabar plastiko atliekų kiek padaugės blink.gif .

nigavari
supyks vėl Žemė ir vėl užneš naują zarazą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2020 04 01, 18:17)

Aš irgi kažkaip nesuku daug galvos dėl apipirkimo parduotuvėje, aišku, stengiuosi apsipirkti žymiai ilgesniam laikotarpiui, einu su sąrašu, neplavinėju ten ilgai. Kol esu sveika ir žvali, tai tikiu, kad yra tokių, kuriems labiau reikia internetinių apsipirkimų.
Vaisius ir daržoves plaunu irgi tik vandeniu, kaip ir visada.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 04 01, 17:20)
Tie visi bananai, vynuoges, obuoliai ir taip chemija nupurksti. Tai ar viena maziau ar daugiau.
Pvz rekomenduoja prie valgant vynuoges, jas palaikyt 20 min vandenyje su soda. Tada chemija nuo vynuogiu pasinaikina.

Visus vaisius taip. Cia man jau sveikiau atrodo.
O siaip sakau, nuplauti lb greit sugenda, jau ir taip ne viskas issilaiko savaite, apvysta, tai nuplovus amen.
Atsakyti
As perku barboroj. Kazkaip karta i savaite laika pasigaunu. Vakar pirmakart kovo men buvau pardrj, uzlekiau pieno, nes pasibaige. Su vaiku po pardes trintis nesinori, paskui dar viska namo vilkt. Namie nieko nedezinfekuoju, einu i lauka su vienkartinem pirstinem, grizusi rankas ir veida plaunu ir tiek.
Atsakyti
Siaip isejimas i parduotuve, tai dar kazkoks pretekstas iseiti is namu.
Atsakyti
Tai galima i miska is namu iseit, ten maziau zmoniu, oras grynas rolleyes.gif as per sita laika tiek vieteliu geru atradau, o jau maniau viska isvaiksciojus busiu ax.gif
Atsakyti