Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(cambala @ 2020 04 02, 08:41)
Nu biggrin.gif . Dar rase, kad is vaistines apsiperka is namu neisejus. Nors vaistinej internetu apsipirkt galima ( susidet krepseli) , bet pasiimt reikia patiems is vaistines ( be eiles).

Praėjusią savaitę pristatė į namus kuo puikiausiai.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2020 04 02, 11:05)
Praėjusią savaitę pristatė į namus kuo puikiausiai.

Ir į namusir į paštomatą pristato ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 04 02, 09:03)
Vaistine pristato ir i namus.
Lupu, skutu darzoves vaisius, bet manai neisigeria ne kiek tas sudas? Jau ir taip chemijos per akis suvartojame.
Papildyta:

Ir kas cia keisto? Anksciau kirposi namie, o dabar gal uzsimane i kirpykla smile.gif

Man pofig kas kur isigeria. Viskas yra plaunama ir skutama. O siuo metu renkuosi mazesne blogybe.
O kas liecia barboros - tai lyg pati stebejeis vakar, kodel nesergantys zmones negali nueiti i parduotuve biggrin.gif .

Nieko keisto. Tik seniau rase kad ziuri tv ir geria alu, o jau paskui pasirodo kad alaus negeria ir net tv neturi biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 04 02, 11:27)
Man pofig kas kur isigeria. Viskas yra plaunama ir skutama. O siuo metu renkuosi mazesne blogybe.
O kas liecia barboros - tai lyg pati stebejeis vakar, kodel nesergantys zmones negali nueiti i parduotuve biggrin.gif .

Nieko keisto. Tik seniau rase kad ziuri tv ir geria alu, o jau paskui pasirodo kad alaus negeria ir net tv neturi biggrin.gif .

Na ji su mazu vaiku, ir viena, taigi jai nerekomenduojama eit.
Atsakyti
O siaip tai gal pakuojantis vaistininkas ar barboros prekiu pakuotojas pats yra uzsikretes ir apkosejo prekes. Todel labai naivu tiketis svariu ir saugiu pakuociu i namus.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 04 02, 10:44)
Na ji su mazu vaiku, ir viena, taigi jai nerekomenduojama eit.

Tai kad pries pora metu rase, kad barbora ir vaistine jai prekes atveza. Tada gi viruso nebuvo.
Ndrasinek man daugiau apie ja, ji trintuke yra.
O tu turek savo nuomone.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 04 02, 11:48)
O siaip tai gal pakuojantis vaistininkas ar barboros prekiu pakuotojas pats yra uzsikretes ir apkosejo prekes. Todel labai naivu tiketis svariu ir saugiu pakuociu i namus.

tai ką siūlai? lįst į bunkerį? tai davai, o mes visi po tavęs biggrin.gif
Atsakyti
https://www.delfi.lt...a.d?id=83941011
Labai patiko, galėtų ir kiti pasidalinti savo istorijomis. Tada žmonės mažiau isterikuotų. Gripas ir tiek, tik kažkiek agresyvesnis. Ir nuo gripo miršta daug žmonių. Teisingai pabaigoj pasakė, kad senesni žmonės geriau pasisaugotų, o kiti jei užsikrės, tai persirgs kaip gripu. O senus žmones ir gripas labiau griebdavo, bet mirties priežastim kažin kuriam gripą rašė. Po gripo man irgi vieną kartą buvo plaučių uždegimas, galvojau kad mirsiu, kaip sunkiai sirgau. Užtat dabar visada skiepijuos.
Obettačiau, pritariu karantino paskelbimui, nes mastai kitokie nei gripo. Pasisaugosim ir nugalėsim tą koroną biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2020 04 02, 11:51)

Obettačiau, pritariu karantino paskelbimui, nes mastai kitokie nei gripo. Pasisaugosim ir nugalėsim tą koroną biggrin.gif

Gal paaiskink, kai tu ja nugalesi sededama uzsidarius.
Kiek ketinis uzsidarius sedeti?
islysi - o virusas taves laukia tut kak tut.

Buvo zmoniu kur miskuose slepesi desimtmeciais nezinojo, kad karas pasibaiges
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 04 02, 10:50)
tai ką siūlai? lįst į bunkerį? tai davai, o mes visi po tavęs biggrin.gif

Jei nedasunta tai pakartosiu - plaut ir dezinfekuit.
I musu tema( kur jum negalima) buvau dar pries savaite laiko Kinijoj gyvenancios moters savisaugos pasidalinima ikelus.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 04 02, 12:01)
I musu tema( kur jum negalima) buvau dar pries savaite laiko Kinijoj gyvenancios moters savisaugos pasidalinima ikelus.

nu ir? o kas tau sakė, kad neplauna ir nedezinfekuoja gautų siuntų ar pan.? visi viską daro ką reikia, tai ko tu siuatėji? ko gąsdini dėl tų paštų ir barborų? o pati gi irgi nelendi į bunkerį ar ne?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 04 02, 12:01)

Kad dalinosi, nereiskia, kad taip reikia. As tau mediko straipsni ikeliau anadien.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 04 02, 11:55)
Gal paaiskink, kai tu ja nugalesi sededama uzsidarius.
Kiek ketinis uzsidarius sedeti?
islysi - o virusas taves laukia tut kak tut.

Buvo zmoniu kur miskuose slepesi desimtmeciais nezinojo, kad karas pasibaiges

Kai neliks kam nuo ko uzsikrest, persirgs visi uzsikrete ir virusas isnyks. tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 04 02, 12:04)
nu ir? o kas tau sakė, kad neplauna ir nedezinfekuoja gautų siuntų ar pan.? visi viską daro ką reikia, tai ko tu siuatėji? ko gąsdini dėl tų paštų ir barborų? o pati gi irgi nelendi į bunkerį ar ne?

Nezinau, ar visi, bet kas internetu prekiauja, tai rase, kad pakuoja su pirstinem, pakavimo stalus dezinfekuoja nuolat.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 04 02, 12:09)

Kai neliks kam nuo ko uzsikrest, persirgs visi uzsikrete ir virusas isnyks.  tongue.gif

Tai reikes laukti kelis simtus metu... Ar islauksi?
Nes valstybese uzsikretimai vyks skirtingai, jei karantinas tai uzsikretimai issites iki begalybes ir niekada visi nepersirgs.

Manau pamatysim nematyta istorijoje reiskini letines epidemijas, kurios reiks pastovias mirtis ir problemas su ekoniminiuu bendravimu...
Grizimas i praeita amziu nusimato
Atsakyti