Bet kai nirejai prie musu, besportuojanciu prisiplakt, tai dziaugeisi tuo sportu sporto salej, kur neva tau darbas abonementa uz 120 eur metam ispirko. Dar aiskinai, kad su tympem nrsportuoji, ten ateina neva maivytis, o sportuoji su sportinem kelnem
Taip, buten visiem vatnikams ir paciai, kai buvai sani**, ubuntu ir dabartiniu niku, neva neaktyviai visais nikais, atrasinejau Ukrainos temoje. TAigi
Neaktyvioji tu musu, dienu dienas, paklodziu rasytoja.
Man negeda pripazinti TIESA, ne taip kaip jums etatiniams. Dienu dienas sedi, knapsot cinainos ir i kitus pirstais badot.
Eilini karta praleidai proga patyleti.
Idomu ir tai, kad pati skiltyje kertele sielai net 61 proc. esi parasiusi zinuciu. Bet, smegenine turintys suvokia, kad tai ne skiltyje visu nariu parasyctu zinuciu procentas, o pacios dabartiniu niku rasymo tendencijos. Statistikos ismanytoja, atsirado.
Na va, ziu, nuejo ir istyne info apie mano rasymo tendencijas, o be reikalo. Man nera ko gedytis. Va paciai, akivaizdu, problemyte ne tik su tekstu, bet ir su procentinemis israiskomis.
Kur jus ta staitsitika matote? Naudojate sena forumo versija?
Papildyta:
Tai aišku, todėl ir sakau, gražiausios sportiškiausios uogos kaime.
aiskiais, tai ne jus isgleibusios, isbalusios miestietes
Pavydeti plaukuitu, nutysusiu papu ir nuo rukymo ispuvusiu dantu? Nu ne...
Papildyta:
O zindyt nebandei?
as grupes ten lakiau pilates ir joga, pavydole,
Ne, ne drabas ispirko, as issipirkau ir vel viskas pas tave galveleje susimaise, del darbo tik nuolaida gaunam.
Ka cia surasei?
Papildyta:
Papildyta:
O zindyt nebandei?
O siaip tamsta ko ne darbe, gi manikiurus jau leido, nejau kanopeliu nieka snenori pasigrazinti?
Papildyta:
Papildyta:
ir jūs dingstat kaip mementoo su savo gera valdžia
pamato jauciu sporto saleje grazesnes tympas ir puola pirkti dar grazesniu, gi isdeliojo cia savo vertybes ka tik
tai jos nuolat taip, ateina, kazkokia nesamone paraso ir dingsta
tai žinai, aplink stulpą nepasisuksi su treningais, jai žmogui lateksinių kelnyčių reikia
Nu kodėl, kaimuky pilatesas neturi kainuoti daug.
Jazau kaip baseino pasiilgau..
Kai įleis, plaukiosiu kasdien
<div>
<p>O tu matei, kad esi pirmoje?

</p></div>
</blockquote>
<p>kazin, manau, kukliai nutyli apie save. </p>
<p>5.2 zinuciu per diena</p>
<p></p>
<p>Monteverte(3.9) ir as( is vsi ant pus emaziau 2.3) labai atsiliekam nuo taves, jaunamartes, kuri turetu su vyru apsikabinusi sedeti pirmais metais bent
<p></p>
<p></p>
<p> </p>
<p> </p>
<p> </p>
Kai kuriuose SM skyreliuose neskaiciuojamos zinutes, o as juose niekada nerasinejau, todel sitas vidurkis yra iskreiptas
Jei imti tikra zinuciu skaiciu, tai atsivertus zinutes, pas tave prirasyta 571 psl, nors tu prisiregistravai tik 2018 metais, o pas mane 464 psl nuo 2015

Mano zodzius patvirtina skaiciai tavo pacios profily. Idomi, kaip gali turet nepilnus 2000 zinuciu is viso, jeigu aktyviausiam skyrely esi prirasius net 9000?

Skaičiuotoja blin, tau tik iki 5 skaičiuot duot, daugiau per sudėtinga
Jauciu ataugusios kanopeles link vakaro ne tik trukdo rasyti,
Vadinu sporto sale, nors ten pastatas 3 aukstu, su iv salem, konferencijos kambariais , valgykla ir t.t. pats gym, tai tik viena patalpa, kuri man nepatiko, be visa ko dar ir muzika garsumo belekokio, o uzsiemimai visai nieko, ziema visai gerai.
O snarglyniu nesu maciusi, visur normalu, pasirenka zmones, kas jiem patinka ir tiek, visur laikomasi normaliu higienos ir saugumo reikalavimu. Daug saliu yra viesbuciuose, tos kur su baseinais. Yra 3 ne viesbuciuose, o kito sbe baseinu tik su dusais.
na kaip issamiai pakankamai atsakiau, susivoksi gal kazkaip jau?