QUOTE(lutuke123 @ 2020 04 27, 20:09)
Mes snekam apie dabarti , o ne apie visa gyvenima, kiek zinau ir tu ne karta is naujo cia registravaisi ar ne?
Bet ka cia tuom norejai pasakyti, kad siek tiek is viso bendrai paemus parasei maziau zinuciu nu ir? uz tat paskutiniu metu labai pasistengei, bet jei tau geda del tavo rasomu zinuciu kiekio, tai gal neberasyk?
Matai dar aplinkybes labai skiriasi, as dirbu ir rasau, as su vyru senu senai susituoke, tu su savo jaunikaiciu vos tik susimetet skudurus, nedirbi, ir tupi cia rytas vakaras visas dienas. Tai , jei tau taip gerai tai suanu, man tai tikrai neidomu, bet nustok, bent pati kitiem del to priekaistauti, nes biski juokingai atrodo ir labai absurdiskai. Dar kai Given ateina, pradeda aiskinti, ko mes cia tiek rasom, jos priekaistai adekvatus, nes ji pati cia nemirksta parom, diena is dienos, o tu? juokiasi puodas, kad katilas juodas?
gal jau nebesigedink saves
Tai va, as nedirbu, o tu dirbi, ir tai sugebi sitiek prirasyti. Pamirsti vaikai, namai ir vyras. Varai atsakanciai.
Ar vaikai tau irgi atsibode kaip ir vyras per tiek metu? juos irgi numetei?

Matai, kai pabaksnojau snukuti i tavo pacios suduka, tai nesmagu, suki uodega ane? O skaiciai kalba uz save,aplinkybe tu
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2020 04 27, 17:19)
Idomu, ar paplepejimuose fiksuojamos zinuciu skaicius. Esu nuo 2013 03 zinuciu skaicius 3164. Dabar fiksuoju, kiek bus po sios zinutes parasymo
P.S. Tai darau tikrindama, ar pasitvirtis girdeta info.
Patikrinau, kaip ir galvojau pelepaluose zinuciu kiekis nekinta, gali prirasyti nors ir 1000 zinuciu.
Taigi, pateikta "demaskuojanti" statistika yra tokia pat tikra kaip ir visa kita pagerintu teikiama info.
Mylimukes rodikliai didesni, nes ji nera daznas svecias plepaluose, kai pagerintieji yra pastovus, etatiniai paklodziu audejai sioje skiltyje.
Vel praleido proga patyleti
Jau parasei anksciau uz mane

As praktiskai visa laika tupejau UMD, kol buvo gyvas, tik tada persikeliau i Kertele sielai