Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(Montekrista.back @ 2020 04 27, 19:44)
Jazau kaip baseino pasiilgau..
Kai įleis, plaukiosiu kasdien biggrin.gif

Aš irgi. Žiauriai. Ir treniruočių. Bet salės aš nemėgstu, pabandžiau, nepatinka ant treniruoklių, į grupines einu- joga, anticeliulite, body sculpt. Užtat pirtį namuose pradėjom kurt 1-2 kartus savaitėj, nes paskutiniu metu iki karantino tik kai svečių ateidavo užkurdavom, buvom užmiršę kad nors tokį gėrį namuose turim.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 04 27, 20:00)
Kai kuriuose SM skyreliuose neskaiciuojamos zinutes, o as juose niekada nerasinejau, todel sitas vidurkis yra iskreiptas  mirksiukas.gif
Jei imti tikra zinuciu skaiciu, tai atsivertus zinutes, pas tave prirasyta 571 psl, nors tu prisiregistravai tik 2018 metais, o  pas mane 464 psl nuo 2015 biggrin.gif  O jei dar pridetume Sani ir Ubuntes niku zinutes, tai tau atitektu auksas, sidabras ir bronza vienu metu  biggrin.gif
Mano zodzius patvirtina skaiciai tavo pacios profily. Idomi, kaip gali turet nepilnus 2000 zinuciu is viso, jeigu aktyviausiam skyrely esi prirasius net 9000?  biggrin.gif  bigsmile.gif
Skaičiuotoja blin, tau tik iki 5 skaičiuot duot, daugiau per sudėtinga biggrin.gif

Mes snekam apie dabarti , o ne apie visa gyvenima, kiek zinau ir tu ne karta is naujo cia registravaisi ar ne?
Bet ka cia tuom norejai pasakyti, kad siek tiek is viso bendrai paemus parasei maziau zinuciu nu ir? uz tat paskutiniu metu labai pasistengei, bet jei tau geda del tavo rasomu zinuciu kiekio, tai gal neberasyk?
Matai dar aplinkybes labai skiriasi, as dirbu ir rasau, as su vyru senu senai susituoke, tu su savo jaunikaiciu vos tik susimetet skudurus, nedirbi, ir tupi cia rytas vakaras visas dienas. Tai , jei tau taip gerai tai suanu, man tai tikrai neidomu, bet nustok, bent pati kitiem del to priekaistauti, nes biski juokingai atrodo ir labai absurdiskai. Dar kai Given ateina, pradeda aiskinti, ko mes cia tiek rasom, jos priekaistai adekvatus, nes ji pati cia nemirksta parom, diena is dienos, o tu? juokiasi puodas, kad katilas juodas? biggrin.gif
gal jau nebesigedink saves 4u.gif
Atsakyti
Aš į grupines, bet sykį per sav ir į salę, arba jei laiku nespėju tai į salę varau vietoj grupinės. Po visko į baseiną wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2020 04 27, 20:03)
Aš irgi. Žiauriai. Ir treniruočių. Bet salės aš nemėgstu, pabandžiau, nepatinka ant treniruoklių, į grupines einu- joga, anticeliulite, body sculpt. Užtat pirtį namuose pradėjom kurt 1-2 kartus savaitėj, nes paskutiniu metu iki karantino tik kai svečių ateidavo užkurdavom, buvom užmiršę kad nors tokį gėrį namuose turim.

fainai pirtis ir as noreciau.
va man irgi tik grupes, o ta treniruokliu sale visai ne prie sirdies... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 04 27, 20:09)
Mes snekam apie dabarti , o ne apie visa gyvenima, kiek zinau ir tu ne karta is naujo cia registravaisi ar ne?
Bet ka cia tuom norejai pasakyti, kad siek tiek is viso bendrai paemus parasei maziau zinuciu nu ir? uz tat paskutiniu metu labai pasistengei, bet jei tau geda del tavo rasomu zinuciu kiekio, tai gal neberasyk?
Matai dar aplinkybes labai skiriasi, as dirbu ir rasau, as su vyru senu senai susituoke, tu su savo jaunikaiciu vos tik susimetet skudurus, nedirbi, ir tupi cia rytas vakaras visas dienas. Tai , jei tau taip gerai tai suanu, man tai tikrai neidomu, bet nustok, bent pati kitiem del to priekaistauti, nes biski juokingai atrodo ir labai absurdiskai. Dar kai Given ateina, pradeda aiskinti, ko mes cia tiek rasom, jos priekaistai adekvatus, nes ji pati cia nemirksta parom, diena is dienos, o tu? juokiasi puodas, kad katilas juodas?  biggrin.gif
gal jau nebesigedink saves  4u.gif

Tai va, as nedirbu, o tu dirbi, ir tai sugebi sitiek prirasyti. Pamirsti vaikai, namai ir vyras. Varai atsakanciai.
Ar vaikai tau irgi atsibode kaip ir vyras per tiek metu? juos irgi numetei? biggrin.gif
Matai, kai pabaksnojau snukuti i tavo pacios suduka, tai nesmagu, suki uodega ane? O skaiciai kalba uz save,aplinkybe tu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2020 04 27, 17:19)
Idomu, ar paplepejimuose fiksuojamos zinuciu skaicius. Esu nuo 2013 03 zinuciu skaicius 3164. Dabar fiksuoju, kiek bus po sios zinutes parasymo  mirksiukas.gif

P.S. Tai darau tikrindama, ar pasitvirtis girdeta info.

Patikrinau, kaip ir galvojau pelepaluose zinuciu kiekis nekinta, gali prirasyti nors ir 1000 zinuciu.

Taigi, pateikta "demaskuojanti" statistika yra tokia pat tikra kaip ir visa kita pagerintu teikiama info.

Mylimukes rodikliai didesni, nes ji nera daznas svecias plepaluose, kai pagerintieji yra pastovus, etatiniai paklodziu audejai sioje skiltyje.

Vel praleido proga patyleti  ax.gif

Jau parasei anksciau uz mane 4u.gif
As praktiskai visa laika tupejau UMD, kol buvo gyvas, tik tada persikeliau i Kertele sielai ax.gif
Atsakyti
Is darzo nesijuokit. Kai darza turejau, buvo ir sikspakas. Superinis sportas realiai.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 04 27, 20:19)
Tai va, as nedirbu, o tu dirbi, ir tai sugebi sitiek prirasyti. Pamirsti vaikai, namai ir vyras. Varai atsakanciai.
Ar vaikai tau irgi atsibode kaip ir vyras per tiek metu? juos irgi numetei?  biggrin.gif
Matai, kai pabaksnojau snukuti i tavo pacios suduka, tai nesmagu, suki uodega ane? O skaiciai kalba uz save,aplinkybe tu mirksiukas.gif
As praktiskai visa laika tupejau UMD, kol buvo gyvas, tik tada persikeliau i Kertele sielai  ax.gif

taip darbo metu rasau, vyras irgi dirba, vaikai mokosi, turi savo uzsiemimu, o laisvalaikiu bunam visi kartu ir ka, kol kas neiveinas nesam vienas kitam atsibode, o nepasakysi apie tave su tavo jaunikiu i szinuciu gausos cia parom.
Taigi cia tavo pacios sudukais apsigraibyk mirksiukas.gif
ir nustok cia teisintis ir kurti istorijas paie mane savo slykscias, neikam neidom tikrai mirksiukas.gif
Ko tau taip rupi tas mano gyvenimas, savo neturi?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 04 27, 20:23)
taip darbo metu rasau, vyras irgi dirba, vaikai mokosi, turi savo uzsiemimu, o laisvalaikiu bunam visi kartu ir ka, kol kas neiveinas nesam vienas kitam atsibode, o nepasakysi apie tave su tavo jaunikiu i szinuciu gausos cia parom.
Taigi cia tavo pacios sudukais apsigraibyk  mirksiukas.gif
ir nustok cia teisintis ir kurti istorijas paie mane savo slykscias, neikam neidom tikrai  mirksiukas.gif
Ko tau taip rupi tas mano gyvenimas, savo neturi?

Pati labai nori dar kazkam rupeti, kitaip paklodziu tiek nerasytum apie savo gyvenima, su smulkmenom dar mirksiukas.gif
Tai tu SM dirbi? Nes kitokio paaiskinimo nera, kodel ta darba pastoviai kisi, kai prasideda kalba apie zinuciu kieki. Darbas yra darbas, o ne sedejimas SM. Geriau rasyk tada, kol apsimeti, kad dirbi, sedi SM. O apsimetineji tai nuo ryto iki vakaro velaus. Ilgai tenka dirbt, iki 23 vakaro net? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 04 27, 20:30)
Pati labai nori dar kazkam rupeti, kitaip paklodziu tiek nerasytum apie savo gyvenima, su smulkmenom dar  mirksiukas.gif
Tai tu SM dirbi? Nes kitokio paaiskinimo nera, kodel ta darba pastoviai kisi, kai prasideda kalba apie zinuciu kieki. Darbas yra darbas, o ne sedejimas SM. Geriau rasyk tada, kol apsimeti, kad dirbi,  sedi SM. O apsimetineji tai nuo ryto iki vakaro velaus. Ilgai tenka dirbt, iki 23 vakaro net? smile.gif

tai as galiu daryti ka noriu , bet ir tu gi gali, nezinojai, kam tu komenutoji, skaitai, man vis kisi savo paistalus paie mano gyvenim apirsikurtus? Nuolat tas mano tariamas paklodes mini? kur tu jas randi, pasiziurek i savo zinuciu ilgi, ir vel niekaip saves nematai? lotuliukas.gif
Tas, kad as dabar dirbu prie vienos uzduoties, tuo pat metu ir cia rasau, baigsiu darba isjungsiu kompa ir jus pamirsiu biggrin.gif kada as rasiau 23 val? labai retai ir taip tenka ir taip veliau pradedi ilgiau dirbi, arba kazk abutinai reikia padaryti, visaip buna.
Mano gal 10 porc zinuciu ne darbo metu yra is viso mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2020 04 27, 19:21)
Is darzo nesijuokit. Kai darza turejau, buvo ir sikspakas. Superinis sportas realiai.

biggrin.gif aga
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2020 04 27, 19:21)

Ka tu cia nusisneki? Reiskia visos bobutes butu be celiulito su sixpakais.
Nzn, as parobloju darze, paklupau, nzn nuo ko turetu sikspakaii but. Na anadien 15 jurginu duobes kasiau. Nekasineji juk kasdien.
Nebent jus vandeni is sulinio tempat kaip senoveje.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 04 27, 20:34)
tai as galiu daryti ka noriu , bet ir tu gi gali, nezinojai, kam tu komenutoji, skaitai, man vis kisi savo paistalus paie mano gyvenim apirsikurtus?  Nuolat tas mano tariamas paklodes mini? kur tu jas randi, pasiziurek i savo zinuciu ilgi, ir vel niekaip saves nematai? lotuliukas.gif
Tas, kad as dabar dirbu prie vienos uzduoties, tuo pat metu ir cia rasau, baigsiu darba isjungsiu kompa ir jus pamirsiu  biggrin.gif kada as rasiau 23 val? labai retai ir taip tenka ir taip veliau pradedi ilgiau dirbi, arba kazk abutinai reikia padaryti, visaip buna.
Mano gal 10 porc zinuciu ne darbo metu yra is viso mirksiukas.gif

Vien siandien jau 35 zinutes pavarei atejus, tiek uzspaudus visko laikei per savaitgali lotuliukas.gif

Tik keli pvz, kaip tu "tik darbo metu rasai" biggrin.gif
QUOTE(lutuke123 @ 2020 04 17, 00:30)

QUOTE(lutuke123 @ 2020 04 18, 01:17)

QUOTE(lutuke123 @ 2020 04 22, 00:25)

QUOTE(lutuke123 @ 2020 04 25, 00:39)

Bet tai kaip tau abydna, kad vyras nebekreipia i tave demesio jau, vis mini ir mini man mano jaunuoli biggrin.gif Matyt, taip ir nesusitvarke jusu santykiai nuo tada, kai verkei Sani niku pries keleta metu, kad nebeidomi jam esi. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 27 balandžio 2020 - 19:52