Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(Maja Di @ 2020 04 30, 13:21)
Tai jai jau senokaqi, dezinfekcinį matyt vartoja į vidų biggrin.gif . Teisingai sako, kad psichikos ligoniams karantinas labai kenkia, paūmėjimai ax.gif
Užuojauta aišku dėl mirties, bet jokia sistema jo nesuėdė. Jau palikdamas mokyklą jis sirgo. Ir ta mergina iš kurios jis tyčiojosi dėl to nekalta.
Tau kepenis šviesuolis? blink.gif

tai kad atvirkščiai, mergiotė tyčiojosi iš visų, įskaitant save, kai pasirašo taisykles, kurias pati laužo. Nu nebent čia jos tėvų kaltė, gal jie ją privertė, o ji padraika, ne rimtumas ir ne mokslai jai galvoje. Gal ji kokia bohemščikė, o ne medikė norėjo būti. Bet kokiu atveju, tai kaltė tos šeimos.

Aišku, kad šviesuolis, jei bent vieną žmogų be cheminių vaistų pagydė. tabletytę išrašyti bele durnius sugeba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2020 04 30, 12:21)

biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 04 30, 11:24)
kas ir kasdiena matyt... unsure.gif
Papildyta:
B. Burgis mire, kaip liudna, dar viena sviesuoli suede sistema. pasalino is direktoriaus pareigu, uz tai,kad teisingai auklejo mokinius, iki ko nusirito viskas... matyt po to zmogus ir nebeatsitiese, kaip ir mano aa gydytoja banga Kulikauskaite irgi vezys, po teismu proceso, kaip kokia nusiklatele tase, uz tai, kad padejo moterim gimdyti, pati rase, pasijaute, kaip tanku pervaziuota po visko..... Man labai liudna, kad salis taip degraduoja... nevertina, negerbia svao sveisuoliu.
Anoje temopje Montekrista saipsesi is Kepenio dar vieno sviesuolio....buki labai buki patapo zmones, o gal vsiada tokie ir buvo...

Tu geriau atsakyk, ko lendi i ana tema su zu zu bendraut? Nu apie ta Burgi. biggrin.gif Sakei kad tik mano postus ten kelsi biggrin.gif .
Priklausomybe visiska, gluse?
Tarp saves tas pacias naujienas deliojasi ir per kelias temas sneka🤣
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2020 04 30, 13:21)

Kaaaaip taikliai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2020 04 30, 12:21)
Užuojauta aišku dėl mirties, bet jokia sistema jo nesuėdė. Jau palikdamas mokyklą jis sirgo. Ir ta mergina iš kurios jis tyčiojosi dėl to nekalta.
Tau kepenis šviesuolis? blink.gif

Visiškai sutinku. Užuojauta artimiesiems, bet be jokio nepilnamečių "kriminalo".
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2020 04 29, 15:15)
O šiap tai paštininkė be reikalo parašė tavo seną niką,

Parašiau atsakingai (na, Monteverte, prisiminkit savo postą, kaip iš niko išaugama ir jis keičiamas unsure.gif ), ir tai nieko blogo, nes rašau ne dėl niko. Ilgaplaukė buvo banali, tarpais agresyvi mergaičiukė, kuri nieko blogo tikrai nerašė ir nedarė, bet - va, paatviraudavo apie savo moteriškas patirtis... Nereikia nei Ilgaplaukės, nei temos "Už miegamojo durų", kas normaliom moterim aišku, kad ši tema nėra vieša. Pakanka prisiminti Montevertės postus Eurovizijos temoj, kai ji prisistatinėjo pupyte ir t.t.

Dėl ko, Maja Di, tai rašau?

Dėl to, kad ne Montevertei moralizuot Montekristą ir Mylimykę (moterys rašė savo intymias patirtis uždaroje temoje). Taigi, jei šių moterų patirtys legaliai rašytos SM uždaroje temoje bus eskaluojamos viešai - patikėkit manimi: aš turėsiu ką "pavalkioti" su citatom.

Tai tiek. Manau, supratot smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 30 balandžio 2020 - 13:44
Oo, kaip idomu smile.gif .
Tai va kodel Monteverte anoj temoj isterikuoji, o is cia tepei slides biggrin.gif . Pastininke va paaiskino, o tu nori, kad as begciau taves ieskot ir pistus kilnot biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2020 04 30, 14:42)
Parašiau atsakingai (na, Monteverte, prisiminkit savo postą, kaip iš niko išaugama ir jis keičiamas unsure.gif ), ir tai nieko blogo, nes rašau ne dėl niko. Ilgaplaukė buvo banali, tarpais agresyvi mergaičiukė, kuri nieko blogo tikrai nerašė ir nedarė, bet - va, paatviraudavo apie savo moteriškas patirtis... Nereikia nei Ilgaplaukės, nei temos "Už miegamojo durų", kas normaliom moterim aišku, kad ši tema nėra vieša. Pakanka prisiminti Montevertės postus Eurovizijos temoj, kai ji prisistatinėjo pupyte ir t.t.

Dėl ko, Maja Di, tai rašau?

Dėl to, kad ne Montevertei moralizuot Montekristą ir Mylimykę (moterys rašė savo intymias patirtis uždaroje temoje). Taigi, jei šių moterų patirtys legaliai rašytos SM uždaroje temoje bus eskaluojamos viešai - patikėkit manimi: aš turėsiu ką "pavalkioti" su citatom.

tenka atsiimti savo žodžius, nes pasirodo jūs arba cambala neišaugate biggrin.gif 4u.gif
Eurovizijos tema yra gryniausias džiaukas, jei jūs to nepastebėjote. Kur pametėte savo intelektą? smile.gif Ten žmonės net vaikinasi dalyvius, glostinėja po kojelę ar likusią rankelę išsidalinę dalyvius, jei neskaitėte. Ar tai reiškia, kad tą daro iš tikrųjų gyvenime? biggrin.gif biggrin.gif
paštininke, kas jums? ritatės į cambalinės lygį, kartu buteliuką darote? biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Monteverte pupyte??😂😂😂
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2020 04 30, 12:10)
Kas tau vakar buvo?  blink.gif

O kas tamstai siandiena? nail.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 04 30, 14:52)
tenka atsiimti savo žodžius, nes pasirodo jūs arba cambala neišaugate biggrin.gif  4u.gif
Eurovizijos tema yra gryniausias džiaukas, jei jūs to nepastebėjote. Kur pametėte savo intelektą? smile.gif Ten žmonės net vaikinasi dalyvius, glostinėja po kojelę ar likusią rankelę išsidalinę dalyvius, jei neskaitėte. Ar tai reiškia, kad tą daro iš tikrųjų gyvenime? biggrin.gif  biggrin.gif
paštininke, kas jums? ritatės į cambalinės lygį, kartu buteliuką darote? biggrin.gif  4u.gif

Su kiekviena diena man idomiau stebeti, kaip vystosi situacija... Kaip pati, sorry, bet degraduoji, baigi susiesti su visais, net neutraliais nikais, ups, isskyrus etatiniu grupele.

Siaip, MOnteverte, savaime suprantama lengviau kaltinti kitus, bet siaip pamastymui, ar ne pati savo veiksmais, agresyvia rasliava sukeliat antipatija...

Na juk desninga, kad jei pradedi valkioti kitu niku gyvenimo epizodus, prades kas nors valkioti ir pacios...

Kodel, tie kas valkoja pacios gyvnimo epizodus butinai vartojantys svaigalus, o pati tuo met ko itakota valkiojat kitu zmoniu gyvenimo epizodus...

Atrasyti nebutina, cia tik retoriniai klausimai, mano uzrasytos asmenines mintys...
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2020 04 30, 13:21)
Tai jai jau senokaqi, dezinfekcinį matyt vartoja į vidų biggrin.gif . Teisingai sako, kad psichikos ligoniams karantinas labai kenkia, paūmėjimai ax.gif

Mes galime jasuti zmogui-nikui antipatija, neretai pelnytai, bet ar paciai dera lygiuotis i etatinius, zmones, kurie susirieje su diduma adekvaciu pasnekovu?
Maja Di, visada galvojau ir galvoju, kad pati galva esat auksciau...
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2020 04 30, 14:42)

Supratau 4u.gif . Nelandžioju į kitas temas, retai ten užeinu, tai nežinojau.
Moonte, negi jūs irgi nematot, kad kambalai ir be pilnaties kasdien jau pilnatis. Ir tai ne visus postus jos matau, bet kiek matau, tai moteriškei tikrai su galva negerai. Nepritariu beveik niekad ir aš lutukei, vien tik coronos klausimu sutampa nuomonės, bet ji tikrai padoriau elgiasi. Nu nesuprantu diskusijų, kai žmogus kiekvienam poste siuntinėja, keikiasi ir pletkus iš kažkur ištrauktus, ypač aną galą, nešioja. Suaugusios moterys esam, galima ir be zekiškų "panetkių" gyvent 4u.gif
Papildyta:
Buvau šiandien kraujo duoti. Žmonių kaip niekada daug, kai atėjau už durų jau 2 laukė, o viduje tiesiog konvejeriu dirba. Džiaugiuosi, kad pilietiški esam nepaisant gąsdinimų korona. Atsiliepė žmonės į kvietimą duoti kraujo.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 04 30, 15:35)
Na juk desninga, kad jei pradedi valkioti kitu niku gyvenimo epizodus, prades kas nors valkioti ir pacios...

kad nėra jokio dėsningumo, nes tai nėra mano nikas smile.gif
nu nesiseka jums duoti man "lazdos", kad ir kaip stengiatės smile.gif Vadinasi, nesate teisios, Visata nėra jūsų pusėje. Buuu biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2020 04 30, 15:35)
Kodel, tie kas valkoja pacios gyvnimo epizodus butinai vartojantys svaigalus, o pati tuo met ko itakota valkiojat kitu zmoniu gyvenimo epizodus...

pasikartosiu: nes tai nėra mano gyvenimo epizodai smile.gif
neišdega jums kerštas niekaip biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Maika baisiai susinervino pries pora metu, kai apvare vieno ivykio moteri( kuri zuvo autoavarijoje) ir buvo sugedyta. Ir uz tas Velyku/ Kaledu sventes, kai pastoviai islusdavo su kritikom apie baznycias, tikybos pamokas ir anot jos sijonuotusius.

Bet kai jos geriausia pasnekove dabar tapo ubunte - tai kaip ir aisku smile.gif .
Atsakyti