QUOTE(Moonte @ 2020 04 30, 16:24)
Maja Di, didumoje su Jumis sutinku, bet isties, is pacios as nesitikejau tokio atsako, tik tiek.
Moonte, jūs pabandykit vien tik cambalos žinutes paskaityti, tyčia ignorą nuimiau ( uždėjus, nes nu šlykštu skaityti, nenoriu pati veltis ir atsakinėt š jos šlykščius komentarus kaip kitos daro, tada gaunas ne diskusija, kažkokie neaiškųs kaltinimai), nes norėjau pažiūrėti ar ji aplamai ką nors be siuntinėjimų ir durninimų rašo. Nu nieko. Tikrai kitos, nors mano nuomonė dažniausiai su jų nesutampa, tokių išprotėjusių žinučių nerašo. Pažiūrėkit, jei tikrai rašinėja neprisigėrus, tai tikrai moteriškei psichiatro pagalbos reikia. Vien kaltinimai, išsigalvojimai ją sukritikavusioms. Dabar man apie kažkokią avariją priminė, kad aš kažką ne taip kaip ji norėjo pasakiau. Aš nė neprisimenu kas ten per avarija buvo, nei ką komentavau, o ji nepamiršta kažkokių prieš kelis metus būtų nuoskaudų Topas-montevertei aiškina apie jos nutysusius plaukuotus papus

. Lygtai juos matė. O jei ir būtų tokie, ar dėl to ji taptų blogesne pašnekove? O svarbiausiai, kad dažniausiai gaunas kaip toj patarlėj-juokiasi puodas, kad katilas juodas. Ieško neįtikusių narių gramatinių klaidų, kai pačios ko gero visi postai su klaidomis, aš jau apie keiksmažodžius nekalbu. Apšaukė visus galvojusius skristi prieš koronos epidemiją durniais (tame tarpe ir mane), o pačios sūnus keliavo. Kaltina kad kitos "dirba" SM, pati ne mažiau čia būna (tarp kitko, nesuprantu ar tikrai ji tuos manikiurus kada nors daro, nes mano manikiuristė tai tikrai neturi laiko kada į internetą įlyst, nes pastoviai klienčių turi, o vakarus su šeima leidžia). Kaltina oponenčių vyrus, kad anie pas meilužes eina, o pati mačiau ne kartą naktį rašinėjo, kai tuo tarpu galėtų savo vyrą apsikabinus gulėt. Bet visi tie pletkeliai man nė kiek nerūpi, kas kaip nori tas taip gyvena. Tik va norėtus kažką į temą pašnekėt, padiskutuot, o čia tampo ir tampo tą patį, man pvz visai neįdomu ar montevertės ar liutukės vyrai kažkur pas mergas eina. Bet kai uarda parašė, kad ji kažkada Rusiją liaupsino, atsako nebuvo, nežinojo ką atsakyt. Dabar vaidina patriotę, o kaip yra iš tiesų niekas nežino, nes niekas kitas nededa į galva ką kažkuris SM narys kažkada sakė.
Aišku, kiekviena mes esam žmogus su savo pliusais ir minusais. Aš irgi ne šventoji, pasakau kažką aštriau ir gėda kartais. SM autoritetas man Ašaka, kartais ir aš gaunu nuo jos pastabų, aišku be galo kultūringų, gėda būna paskui, bandau taisytis, labai džiaugiuos kai yra tokių narių. Gaila tik kad ji į šį durnyną, kur vien rietenos beliko, retai užsuką. Delfinės dar pasiilgau. Labai. Jos protingų postų. Su malonumu skaitydavau.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 04 30, 17:33)
Jis tyciojosi? klausiausi visus tuos slaptai darytus irasus, jokiu patyciu negirdejau, kaip tik tosk teviskai rupestingas, aiskino nuosirdziai zmogus.
sirgi veziu jau tada?
Jau daugybę kartų apie tai kalbėta, bendros nuomonės vis vien nebus. Aš girdėjau, kad jis tyčiojosi, tu, kad ji. Ne apie tai dabar. Ji neprisidėjo prie jo mirties, nėra ko jos dabar kaltinti. Taip, jis jau tada sirgo.