Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(uarda @ 2020 04 30, 20:00)
Viskas gerai smile.gif
Buvau su vaikais gamtoje, gaudziau saules spindulius. Dabar jau einu dirbti. Jeigu jus domina mano dienos, rasyk t i az. nes manau, cia niekam neidomu kas man siandiena  4u.gif

Analogiskai, tamstyte, jei domina cambalos siokiadieniai rasykite jai i AZ. Nes cia tik jums aktualu.

Siaip, klausimas buvo retorinis... Ji inspiravo, tamstos klausimas cambalai, kuris buvo uzduotas ne is noro suzinoti ka ji veike ax.gif

Tik eilini karta nevartykite akiu ir nevaidinkite sventos nekaltybes. Diduma cia esanciu supranta kas prie ko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 30 balandžio 2020 - 19:27
QUOTE(mylimuke! @ 2020 04 30, 18:31)
O Kepenis vezio negydo? Cia ne juokais siulau. Juk taip dergiates is mediku, gal naturaliom priemonem gydykites?

Tu tikrai nejauti, kaip nusisneki?
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2020 04 30, 20:22)
Analogiskai, tamstyte, jei domina cambalos siokiadieniai rasykite jai i AZ. Nes cia tik jums aktualu.
Siaip, klausimas buvo retorinis... Ji inspiravo, tamstos klausimas cambalai, kuris buvo uzduotas ne is noro suzinoti ka ji veike ax.gif
Tik eilini karta nevartykite akiu ir nevaidinkite sventos nekaltybes. Diduma cia esanciu supranta kas prie ko.

O cambalai nepasiulysit i az rasyti, jei ja domina kazkas is asmeninio gyvenimo? bigsmile.gif
Moonte, ar visada buvai tokia veidmaine, ar tik paskutiniu metu tokia pasidarei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 30 balandžio 2020 - 19:53
Ubunte, baik cambset. Ka emsiio komentas, kurio fotkes tu issisaugojai? Tau jis patiko, grazus?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 04 30, 16:24)
Maja Di, didumoje su Jumis sutinku, bet isties, is pacios as nesitikejau tokio atsako, tik tiek.

Moonte, jūs pabandykit vien tik cambalos žinutes paskaityti, tyčia ignorą nuimiau ( uždėjus, nes nu šlykštu skaityti, nenoriu pati veltis ir atsakinėt š jos šlykščius komentarus kaip kitos daro, tada gaunas ne diskusija, kažkokie neaiškųs kaltinimai), nes norėjau pažiūrėti ar ji aplamai ką nors be siuntinėjimų ir durninimų rašo. Nu nieko. Tikrai kitos, nors mano nuomonė dažniausiai su jų nesutampa, tokių išprotėjusių žinučių nerašo. Pažiūrėkit, jei tikrai rašinėja neprisigėrus, tai tikrai moteriškei psichiatro pagalbos reikia. Vien kaltinimai, išsigalvojimai ją sukritikavusioms. Dabar man apie kažkokią avariją priminė, kad aš kažką ne taip kaip ji norėjo pasakiau. Aš nė neprisimenu kas ten per avarija buvo, nei ką komentavau, o ji nepamiršta kažkokių prieš kelis metus būtų nuoskaudų Topas-montevertei aiškina apie jos nutysusius plaukuotus papus biggrin.gif . Lygtai juos matė. O jei ir būtų tokie, ar dėl to ji taptų blogesne pašnekove? O svarbiausiai, kad dažniausiai gaunas kaip toj patarlėj-juokiasi puodas, kad katilas juodas. Ieško neįtikusių narių gramatinių klaidų, kai pačios ko gero visi postai su klaidomis, aš jau apie keiksmažodžius nekalbu. Apšaukė visus galvojusius skristi prieš koronos epidemiją durniais (tame tarpe ir mane), o pačios sūnus keliavo. Kaltina kad kitos "dirba" SM, pati ne mažiau čia būna (tarp kitko, nesuprantu ar tikrai ji tuos manikiurus kada nors daro, nes mano manikiuristė tai tikrai neturi laiko kada į internetą įlyst, nes pastoviai klienčių turi, o vakarus su šeima leidžia). Kaltina oponenčių vyrus, kad anie pas meilužes eina, o pati mačiau ne kartą naktį rašinėjo, kai tuo tarpu galėtų savo vyrą apsikabinus gulėt. Bet visi tie pletkeliai man nė kiek nerūpi, kas kaip nori tas taip gyvena. Tik va norėtus kažką į temą pašnekėt, padiskutuot, o čia tampo ir tampo tą patį, man pvz visai neįdomu ar montevertės ar liutukės vyrai kažkur pas mergas eina. Bet kai uarda parašė, kad ji kažkada Rusiją liaupsino, atsako nebuvo, nežinojo ką atsakyt. Dabar vaidina patriotę, o kaip yra iš tiesų niekas nežino, nes niekas kitas nededa į galva ką kažkuris SM narys kažkada sakė.
Aišku, kiekviena mes esam žmogus su savo pliusais ir minusais. Aš irgi ne šventoji, pasakau kažką aštriau ir gėda kartais. SM autoritetas man Ašaka, kartais ir aš gaunu nuo jos pastabų, aišku be galo kultūringų, gėda būna paskui, bandau taisytis, labai džiaugiuos kai yra tokių narių. Gaila tik kad ji į šį durnyną, kur vien rietenos beliko, retai užsuką. Delfinės dar pasiilgau. Labai. Jos protingų postų. Su malonumu skaitydavau.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 04 30, 17:33)
Jis tyciojosi? klausiausi visus tuos slaptai darytus irasus, jokiu patyciu negirdejau, kaip tik tosk teviskai rupestingas, aiskino nuosirdziai zmogus.
sirgi veziu jau tada?

Jau daugybę kartų apie tai kalbėta, bendros nuomonės vis vien nebus. Aš girdėjau, kad jis tyčiojosi, tu, kad ji. Ne apie tai dabar. Ji neprisidėjo prie jo mirties, nėra ko jos dabar kaltinti. Taip, jis jau tada sirgo.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2020 04 30, 21:39)
. 1.Dabar man apie kažkokią avariją priminė, kad aš kažką ne taip kaip ji norėjo pasakiau. Aš nė neprisimenu kas ten per avarija buvo, nei ką komentavau, 
2.Apšaukė visus galvojusius skristi prieš koronos epidemiją durniais (tame tarpe ir mane), o pačios sūnus keliavo.
.3. Bet kai uarda parašė, kad ji kažkada Rusiją liaupsino, atsako nebuvo, nežinojo ką atsakyt.

1.Aimeja tikrai prisimena. Avarija Kaune, mama zuvo su bernais, tu ja prostitute isvadinai. Policija i tos mamos buta atejo ir vaikui pranese.
2.Mano sunus nekwliavo, buvo erasmus mainu studentas. O tu inksti kad negydo kitu ligu, apart coronos, nors mamai kvieciau greitaja del sirdies kraujagysliu problemu ir buvo suteikta normali, pirmine pagalba.
3.Tegu ta neadekvate ikelia postus kur as rusija liaupsinau.

Vusta besmegene esi ir tiek. Seiledamasi saitanti mano postus.

Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2020 04 30, 21:39)
Delfinės dar pasiilgau.

Viskas aisku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 04 30, 22:59)
1.Aimeja tikrai prisimena. Avarija Kaune, mama zuvo su bernais, tu ja prostitute isvadinai. Policija i tos mamos buta atejo ir vaikui pranese.
2.Mano sunus nekwliavo, buvo erasmus mainu studentas. O tu inksti kad negydo kitu ligu, apart coronos, nors mamai kvieciau greitaja del sirdies kraujagysliu problemu ir buvo suteikta normali, pirmine pagalba.
3.Tegu ta neadekvate ikelia postus kur as rusija liaupsinau.

Vusta besmegene esi ir tiek. Seiledamasi saitanti mano postus.

Papildyta:

Viskas aisku biggrin.gif

Oi, nebejuokink, kad tu man gali būti įdomi biggrin.gif . Tikrai neprisimenu apie kokią avariją čia šneki, dar palauksiu, ignoro neuždėsiu kol neįkelsi (nu nes tikrai neįdomi esi ir paskui uždėsiu ignorą), įkelk mano postą kur aš kažką prostitute vadinau, tu gi viską apie kitus žinai geriau nei jie patys, viską konspektuoji biggrin.gif . Ir kaip ten su Rusija? Tikrai garbinai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 30 balandžio 2020 - 22:07
QUOTE(Maja Di @ 2020 04 30, 22:00)

? durnele? Juk ta piktinies viskuo be reikalo- vaikai namuose ikalinti i mokykla neeina( ar taip blogai namie pas tave???), abiturientai nepasiruos, nors 12 - a metu buvo galimybe ruostis. biggrin.gif
Tu esi kvaisa vista.
Tau svarbu ant apribojimu ir karantino paburbet, nes tavo vyras prarado darba. Smirdek toliau.
Atsakyti
2020 m. kovą mirė 3571 žmogus, iš jų – 3029 buvo 60 m. ar vyresni. Praėjusių metų kovą Lietuvoje mirė 3177 žmonės, 60 m. ir vyresni sudarė 2825 mirtis.

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...i.d?id=84102061

Mirčių padaugėjo, lyginant su praeitais metais. Kažin kodėl? Gal bijojo kreiptis kad nesusirgtų ar negavo gydymo dėl koronos?
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 04 30, 23:06)
? durnele? Juk ta piktinies viskuo be reikalo- vaikai namuose ikalinti i mokykla neeina( ar taip blogai namie pas tave???), abiturientai nepasiruos, nors 12 - a metu buvo galimybe ruostis. biggrin.gif
Tu esi kvaisa vista.
Tau svarbu ant apribojimu ir karantino paburbet, nes tavo vyras prarado darba. Smirdek toliau.

Jei tau labai įdomus mano vyras, tai jis jau dirba, ir dabar daug, nes susikaupė per karantiną darbų, dabar tik pakeliui į namus. Ir dar už priverstines atostogas gaus iš Verygos atlyginimą. Nuomos irgi už patalpas nemokės. Taip kad nieko jis nenukentėjo, tavo pykčiui biggrin.gif . O dabar nagus nusigraužk.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2020 04 30, 23:00)
Ir kaip ten su Rusija?

Cia daugeliui del Rusijos yra kazkokia psichoze, isplautos smegenys.
Nei ta Rusija koks pavyzdys blogio ar gerio, nei ji ypatingai pavojinga nei nepavojinga. Tiesiog nevykusi valstybe, kurios net minet nebutu prasmes, jei:
1.Rusija neturetu raketu ir atominiu bombu
2. Jei Lietuvos zmones nebutu taip panasus i Rusijos liaudi.

Nesveikas poziuris i Rusija susisaukia su nesveiku poziuriu kai kuriu SM nariu viena i kita, ieskojimu prie ko prisiknisti...

Man padare dideli ispudi, kaip valstybe reagavo i krize... Cia kaip koks transeksualumas... zmones nezino, kaip reaguot tai pasako dalyku kuriu siaip jiem vertetu neatskleisti.
Taip ir ta nelaukta krize... Valstybes parode kas jos yra is tikruju. Dabar rodo, kaip greitai ir kokybiskai jos sugeba iseiti is nevykusios situacijos.

Nereali galimybe suvokti mus supanti pasauli...

Taip ir cia... tie puldinejimai... kas koki nevykusi vyra gavo ar jokio... del politikos... Galimybe suvokti zmones.

As siandien paskyriau nakti paziuret i dangu per teleskopa... Veneros pjautuvelis, menulis tai daznai kaba, dar noriu pora objeektu paziuret tik reiktu kad menulis pasisleptu ir debesys neuzeitu
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2020 04 30, 23:14)
Mirčių padaugėjo, lyginant su praeitais metais. Kažin kodėl? Gal bijojo kreiptis kad nesusirgtų ar negavo gydymo dėl koronos?

UK buvo diskusija.
Ten lygino mirtis su praejusiais.
Tai iki karantino mirtys sutapo su praejusiais metais. Kai ivede karantinai tai mirciu pradejo daugeti du kart daugiau nei turetu pagal skelbiama statistika.
Stresas, apleistas kitu ligu gydymas, etc...
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2020 04 30, 22:00)
Oi, nebejuokink, kad tu man gali būti įdomi biggrin.gif . Tikrai neprisimenu apie kokią avariją čia šneki, dar palauksiu, ignoro neuždėsiu kol neįkelsi (nu nes tikrai neįdomi esi ir paskui uždėsiu ignorą), įkelk mano postą kur aš kažką prostitute vadinau, tu gi viską apie kitus žinai geriau nei jie patys, viską konspektuoji biggrin.gif . Ir kaip ten su Rusija? Tikrai garbinai?

Aisku, kad neidomi.Bet seki, skaitai neva uzblokavusi. biggrin.gif . Durne.
Nedemenciniai i atsimena ka rase ir kalbejo. . Tu ne....
Uardos paprasyk, kad ikeltu mano postus su rusijos garbinimu ax.gif .
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 04 30, 22:28)

UK buvo diskusija.
Ten lygino mirtis su praejusiais.

O paskutinius skaicius uk zinai?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2020 04 30, 22:39)
Moonte, jūs pabandykit vien tik cambalos žinutes ...

As galvojau, kad pati esat ne cambala, ne lutuke ir ne monteverte...

Nustebau, tik tiek...
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2020 04 30, 22:39)
Jau daugybę kartų apie tai kalbėta, bendros nuomonės vis vien nebus. Aš girdėjau, kad jis tyčiojosi, tu, kad ji. Ne apie tai dabar. Ji neprisidėjo prie jo mirties, nėra ko jos dabar kaltinti. Taip, jis jau tada sirgo.

Nu as nesakiau, kad ji saipesi, ar ji kalta. nemanau, kad ji saipesi, gal realiai galvojo, ka dji teisi ir gali rupkyti, gali nepaisyti mokyklos taisykliu. O del mirties sakiau ir sistema kalta, kad zmogui tokios ligos, nuo stresu matyt, ne mergaites cia beda, o tai kaip i sia probellma buvo paziureta. Airijoje mokyklose irgi yra taisykles vaikai pasiraso ir jie jas pazeistu butu salinami, be jokiu cirku, kaip ten buvo. Jis irgi ja galejo paparsciausiai salinti, po kalbiu metu jis bande jai viska isaiskinti, tikrai nesisaipe. O ji galejo paparsciausiai iseiti, jei jau prisidirbo. Kas per noras irodineti, kad man vsika galima, nes turiu itakingus tevelius....

Tikrai sirgo veziu tiek metu? Jau pries ta ju konflikta sirgo? As vis tiek manau, kad visi tie teismo procesai zmogu paveike, ne i gera, gal pvz butu pasveikes? O tokie kaltinimai ir teisma neplenyti visai, tikria kerta zmogui per sveikata. Matau labai daug geru atsiliepimu apie ji internete, manau, buvo geras pedagogas, direktorius, sistema neturejo nusileisti iki tokio zmogaus tampymo po teismus, uz tai, kad mokine sugalvojo rukyti, o jis ja pabare.
Jus gal nelabai zinot, kas yra mokytoju patycios is mokiniu? Pas mus buvo toks vienas mokytojas, tai jis tikrai tyciojosi is musu isvaizdos, rubu(tada nebebuvo uniformu) ir t.t.
Atsakyti