Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

Maja, toks įspūdis, kad Jūs smarkiai juokaujat... Arba kažkas su Jumis rimtai atsitiko.

Visada taip buvo....Aklos jus ar ka? 

Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2020 05 01, 14:04)
<p>Moterys, isskyrus keleta glusiu ubuntes bendraminciu, ignoruokit ubunte. Tai baisiausias dalykas jai, nes ji tiesiog dziaugiasi gavusi proga pavaryt trydu. O dar kai randa pritarianciu, tai sedes dabar iki nakties. </p><p></p><p></p>

Ta mes jau pastebejom.
Taip vaidino apsidziaugusias, kai susikurem nauja tema ir isejom sena palikusios joms, plokscios zemes pasekejoms, tai ten vos keleta postu parase, nes gi taip nuobodu, pacios nori konfliktu, jau sake jokiu budu neis i musu tema, bet dabar lenda ir komentuoja, demesio prasosi. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2020 05 01, 13:05)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="paštininkė" data-cid="72653588" data-time="1588325913"><div><p>Maja, toks įspūdis, kad Jūs smarkiai juokaujat... Arba kažkas su Jumis rimtai atsitiko.</p></div></blockquote><p>Visada taip buvo....Aklos jus ar ka? </p>

angel_sadangel.gif tomato.gif lady.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2020 05 01, 11:56)
Švelniai tariant, šokiravot. Maja Di, kas su Jumis atsitiko? Jūs bent paskaitykit, ką patys rusai apie savo "kritikuotiną" valdžią rašo...

1. Kokie rusai? Tie kur isplautais smegenimis tai garbina Putina, nes be jo Rusija prazus. Tas pats buvo ir su Stalinu, net Breznevu ir t.t.
Isplautais smegenimis patriotai garbino nacius ar net garbina Lietuva.

2. Tie rusai kurie neisplautais smegenimis, tai keikia Putina del Rusije vykstanciu tikru bezpredelu ar siaip nes kai kuriems niekas neitiks.

3. Tos abi grupes niekuo nesiskiria, nes joms Putinas yra pats maziausias blogis is blogybiu.

4. Dar yra psichu su inciatyva Rusijoje, tai jie atvestu ar tiesiai koki Zhirinovski, aar prabalsuotu uz neadekvatus po kuriu jau daugumai reiktu kokio agresyvaus fiurerio
Atsakyti
As is tikro dziaugiausi, kad jus susikuret savo tema, galvojau baigsis visos rietenos, visi absurdu tysiojimai, aiskinimaisi kaip praleidom paskutini deismtmeti, bet ne kur tau , taip, vienoje baiget, bet visose kitose visa ta pati tesiat.

Davai aimeja ir mylimuke susitariam jus abi +cambala mane ignoruojat nei man, nei apie mane nerasot, o as jus, paziurim, kas ilgiau ko pasiilgs? lotuliukas.gif ir man nereiks vaiskcioti i jusu tema jums atsakinejat, visi islos, Na kaip susitariam? Ar pajegsit mane ignoruoti? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 05 01, 15:15)
As is tikro dziaugiausi, kad jus susikuret savo tema, galvojau baigsis visos rietenos, visi absurdu tysiojimai, aiskinimaisi kaip praleidom  paskutini deismtmeti, bet ne kur tau , taip, vienoje baiget, bet visose kitose visa ta pati tesiat.

Davai aimeja ir mylimuke susitariam jus abi +cambala mane ignoruojat nei man, nei apie mane nerasot, o as jus, paziurim, kas ilgiau ko pasiilgs? lotuliukas.gif ir man nereiks vaiskcioti i jusu  tema jums atsakinejat, visi islos, Na kaip susitariam? Ar pajegsit mane ignoruoti?  bigsmile.gif

Tau Aimeja siule pailset nuo forumo menesi. Davai? Jeigu sugebesi, tai tada ignoruosim bigsmile.gif

O siaip tai forumas, pilnas skirtingu zmoniu, tai ne tavo asmeniniai namai su tavo lopu vyru. Jam gali kelt ultimatumus, gali grasint, jis tesugebejo iseit i kita kambari nuo taves. Bet cia tai nepavadovausi. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 05 01, 15:19)
Tau Aimeja siule pailset nuo forumo menesi. Davai? Jeigu sugebesi, tai tada ignoruosim bigsmile.gif

O siaip tai forumas, pilnas skirtingu zmoniu, tai ne tavo asmeniniai namai su tavo lopu vyru. Jam gali kelt ultimatumus, gali grasint, jis tesugebejo iseit i kita kambari nuo taves. Bet cia tai nepavadovausi.  mirksiukas.gif

Ka ignoruosi, jei nerasysiu? ar jau ant tiek slabna esi, kad nesugebi mano zinuciu ignoruoti? priklausomybe nuo manes? lotuliukas.gif
Bet siaip sutinku, jei kartu ir tu su cambala cia menesi nerasysi, davai bigsmile.gif

Nuobodzios, tos pacios frazes, sukurtos Burbancios mirksiukas.gif
Tai palauk ar as keliu ultimatumus ar jus? bigsmile.gif aimeja gi tau pasiule mane ignoruoti, as tik pritariu jos siulymui visiskai. Tai gal aimejai reiktu siulyti nevadovauti?
O siaip paryskinta sakini tau reiktu isidemeti, kai pradedat ten su jusu musu temom aiskinti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 01 gegužės 2020 - 14:27

As is tikro dziaugiausi, kad jus susikuret savo tema, galvojau baigsis visos rietenos, visi absurdu tysiojimai, aiskinimaisi kaip praleidom paskutini deismtmeti, bet ne kur tau , taip, vienoje baiget, bet visose kitose visa ta pati tesiat.

Davai aimeja ir mylimuke susitariam jus abi +cambala mane ignoruojat nei man, nei apie mane nerasot, o as jus, paziurim, kas ilgiau ko pasiilgs? lotuliukas.gifir man nereiks vaiskcioti i jusu tema jums atsakinejat, visi islos, Na kaip susitariam? Ar pajegsit mane ignoruoti? bigsmile.gif

As tau siuliau menesi nerasyti. Ir ne viena karta. Kodel nesutikai? Davai nerasom. Ar sugebesi? Tada ignoruosiu. 

Tai kodel tu nieko nerasai toje temoje, juk taip dziaugeisi, kad jums liko. Keista. Ten tikrai tave ignoruosiu. Manau praktiskai niekas ten neis. Kas tau blogai? 

Kodel necituoji ir nepakomentuoji visu postu apie tave? Vakar praziurejai viena. Pakartosiu. Dalinkis. 

Atsakyti

Lutuke, neignoruok problemų savo šeimoje ir nedangstyk jų sėdėjimu SM. Tu kai sėdi tai aišku kad jos tau neegzistuoja, čia tu isijauti į tą visažinės ir visagalės vaidmenį ir taip įsikalbi sau kad tu esi gera ir neturi jokių problemų. Bet aplinkui tave yra gyvi žmonės kuriems ant SM nusispjaut, jie net nežino kas tai, bet mato tave isisiurbusią kaip erkė į ekraną jau metai iš metų ir tu tokia jų galvoj jau ir esi.  Tau atrodo kad problemas turi tik kiti, ir kad tu jas visas jiems padedi išspręst, taip pasijausdama vos ne geradare fėja, kurią internetas turi ant rankų nešiot, bet SM žinok rankų neturi, rnaks turi tik tavo vyras, kuris tikrai ant rankų tavęs nenešios kol tu per seksą SM rašinėsi. Susitaikyt su tuo galima aišku, bet meilužės reikia. 

Praejo 2 m. Bet pas tave tas pats liko. Dalinkis visose temose. 

Atsakyti

Man atrodo kai kuriuos komentarus verta paneigti, nes kitaip bus zmoniu, kurie galvos, kad cia tikrai informacija. Lutuke daznai lipa i mano "darza", dalinasi alia ziniomis apie sriti, kuria studijavau 10 m, todel man labai sunku nereaguoti i tas temas. Tik jau imu galvoti, kad savaime nera nei vienos nares, kuri patiketu bent viena eilute jos komentaruose, tad tas informacijos paneiginejimas kaip ir nebeturi prasmes :)

As dabar turiu klausimu. Ar kuri nors tikite, rimtai priimate Lutukes komentarus, kuriuose yra kazkokia tiksli informacija? Tarkim ka ji raso apie Airija, Lietuva, vakcinas, medicina, visas ezoterikas, moksla?

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 05 01, 15:25)
Ka ignoruosi, jei nerasysiu?  ar jau ant tiek slabna esi, kad nesugebi mano zinuciu ignoruoti? priklausomybe nuo manes? lotuliukas.gif
Bet siaip sutinku, jei kartu ir tu su cambala cia menesi nerasysi, davai  bigsmile.gif

Nuobodzios, tos pacios frazes, sukurtos Burbancios mirksiukas.gif
Tai palauk ar as keliu ultimatumus ar jus? bigsmile.gif  aimeja gi tau pasiule mane ignoruoti, as tik pritariu jos siulymui visiskai. Tai gal aimejai reiktu siulyti nevadovauti?
O siaip paryskinta sakini tau reiktu isidemeti, kai pradedat ten su jusu musu temom aiskinti lotuliukas.gif

Del manes daryk ka nori. Bet vadovauk savo vyrui ir vaikams. Su kitais nepaeis. Zinau, kad megsti, bet yra kaip yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2020 05 01, 15:26)
As tau siuliau menesi nerasyti. Ir ne viena karta. Kodel nesutikai? Davai nerasom. Ar sugebesi? Tada ignoruosiu. 
Tai kodel tu nieko nerasai toje temoje, juk taip dziaugeisi, kad jums liko. Keista. Ten tikrai tave ignoruosiu. Manau praktiskai niekas ten neis. Kas tau blogai? 
Kodel necituoji ir nepakomentuoji visu postu apie tave? Vakar praziurejai viena. Pakartosiu. Dalinkis. 

jau parsiau auksciau jei kartu su tavim ir mylimuke su cambala cia menesi nerasys, sutinku, na kaip? bigsmile.gif

Tai pati siulai mano postus ignoruoti ir dabar keli salygas man, kad mane ignoruotum lotuliukas.gif , nu tai taip ir sakyk, kad nei pati nesugebi, nei tavo draugelkos biggrin.gif Siulai mane ignoruoti as su tavim visiskai sutinku ir tiek, bet pasirodo man dar kazkokias salygas reikai ispildyti, nu nesugebat neignoruokit, man kas? lotuliukas.gif pasimetet jau savo alogineje visatoje.

Rasau, kas tau sake, kad nerasau? siaip patikslinimas esminis, as nesidziaugiau, kad MAN ji liko, nes forumas viesas, visu temos visos, o dziaugiausi, kad jus radot savo urveli, maniau ten ir dziaugsites savo draugija, juk taip zema su manim bendrauti, juk del to ir pabegot, bet panasu ji jusu nedziugina...

Tu vakar apie mane nieko nerasei mirksiukas.gif O jei turi omenyje emsio posta, ka ten komentuoti i tokias nesamones? Ne jis cia parase, tu tik atvilkai sena posta ir tiek. Sakiau jusu fantazijas apie mane pernesiu i jusu tema, o jei tau tas postas toks svarbus pati gali ji ten ikleti, ar kas trukdo? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 05 01, 15:32)
Del manes daryk ka nori. Bet vadovauk savo vyrui ir vaikams. Su kitais nepaeis. Zinau, kad megsti, bet yra kaip yra  mirksiukas.gif

vienu zodziu nesutinki cia menesi nerasyti? bigsmile.gif kaip aimeja nusivils. biggrin.gif
Atsakyti