Maja, toks įspūdis, kad Jūs smarkiai juokaujat... Arba kažkas su Jumis rimtai atsitiko.
Visada taip buvo....Aklos jus ar ka?
As is tikro dziaugiausi, kad jus susikuret savo tema, galvojau baigsis visos rietenos, visi absurdu tysiojimai, aiskinimaisi kaip praleidom paskutini deismtmeti, bet ne kur tau , taip, vienoje baiget, bet visose kitose visa ta pati tesiat.
Davai aimeja ir mylimuke susitariam jus abi +cambala mane ignoruojat nei man, nei apie mane nerasot, o as jus, paziurim, kas ilgiau ko pasiilgs?ir man nereiks vaiskcioti i jusu tema jums atsakinejat, visi islos, Na kaip susitariam? Ar pajegsit mane ignoruoti?
As tau siuliau menesi nerasyti. Ir ne viena karta. Kodel nesutikai? Davai nerasom. Ar sugebesi? Tada ignoruosiu.
Tai kodel tu nieko nerasai toje temoje, juk taip dziaugeisi, kad jums liko. Keista. Ten tikrai tave ignoruosiu. Manau praktiskai niekas ten neis. Kas tau blogai?
Kodel necituoji ir nepakomentuoji visu postu apie tave? Vakar praziurejai viena. Pakartosiu. Dalinkis.
Lutuke, neignoruok problemų savo šeimoje ir nedangstyk jų sėdėjimu SM. Tu kai sėdi tai aišku kad jos tau neegzistuoja, čia tu isijauti į tą visažinės ir visagalės vaidmenį ir taip įsikalbi sau kad tu esi gera ir neturi jokių problemų. Bet aplinkui tave yra gyvi žmonės kuriems ant SM nusispjaut, jie net nežino kas tai, bet mato tave isisiurbusią kaip erkė į ekraną jau metai iš metų ir tu tokia jų galvoj jau ir esi. Tau atrodo kad problemas turi tik kiti, ir kad tu jas visas jiems padedi išspręst, taip pasijausdama vos ne geradare fėja, kurią internetas turi ant rankų nešiot, bet SM žinok rankų neturi, rnaks turi tik tavo vyras, kuris tikrai ant rankų tavęs nenešios kol tu per seksą SM rašinėsi. Susitaikyt su tuo galima aišku, bet meilužės reikia.
Praejo 2 m. Bet pas tave tas pats liko. Dalinkis visose temose.
Man atrodo kai kuriuos komentarus verta paneigti, nes kitaip bus zmoniu, kurie galvos, kad cia tikrai informacija. Lutuke daznai lipa i mano "darza", dalinasi alia ziniomis apie sriti, kuria studijavau 10 m, todel man labai sunku nereaguoti i tas temas. Tik jau imu galvoti, kad savaime nera nei vienos nares, kuri patiketu bent viena eilute jos komentaruose, tad tas informacijos paneiginejimas kaip ir nebeturi prasmes
As dabar turiu klausimu. Ar kuri nors tikite, rimtai priimate Lutukes komentarus, kuriuose yra kazkokia tiksli informacija? Tarkim ka ji raso apie Airija, Lietuva, vakcinas, medicina, visas ezoterikas, moksla?