Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(mylimuke! @ 2020 05 01, 11:53)
Kazin, kada jau Rusija buvo verta garbinimo? Kiek milijonu zmoniu iszude.

Nu gal nepradek? Pasakyk geriau kuri is galingesniu saliu neiszude milijonu? Jav, Uk, Prancuzija, Vokietija- visos zude ir tebezudo.
Man tas Rusijos nuolat piesimas kaip baisuokles atrodo siek tiek juokingai, nematau as jos skirtumo su Jav, nei jokio. Jei matot ivardinkit, ant kiek maziau pvz zmoniu iszdue Jav, kiek maziau saliu atakuoja, meto bombas? Jau nesnekant apie tai, kad Jav sukurta ant iszudytu indenu palaiku, vienas didziausiu genocidu pasaulyje, apie kuri kukliai nutylima.
Atrodo jus istorijos pamokas pravaiksciojot... unsure.gif
Jei Putino vietoje butu kas kitas, gal butu jau senai karas ir Lietuva nusluota nuo zemes.
Garbinimo neverta nei viena slais, nei vienas vadovas, ir aplamai niekas, o pamatyti paparstus faktus labai verta, kad nenukrypti i gerieciu ir blogieciu zaidimus, man tai visi vienodi, sostu karai vyksta ir tiek.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 05 01, 11:53)
Kodel tau taip norisi iteigti savo isivaizdavimus, nors tau sako, kad buvo priesingai ?

O tu zinai kaip buvo? kas zino kaip buvo? pas ka cia tiesos monopolis? Maja di sako tiksliai nezino, kada jis susirgo, o tu zinai? Zinai kaip ir kas zmogu itakojo, kas buvo paskutinis lasas ligai, kaip jis jautesi ir t.t. Pasidalink tada.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 01 gegužės 2020 - 11:07
QUOTE(paštininkė @ 2020 05 01, 11:56)
Švelniai tariant, šokiravot. Maja Di, kas su Jumis atsitiko? Jūs bent paskaitykit, ką patys rusai apie savo "kritikuotiną" valdžią rašo...

As mazumele irgi apakus.
Taip gali sneketi nebent tas, kuris ISVIS nesidomi situacija Rusijoj, arba kuris klauso vien rusiskos medios.
Nes isties, jeigu neturi nei kiek kritinio proto, Rusijos tv plauna smegenis pakankamai itikinamai.
Atsakyti

QUOTE(Moonte @ 2020 04 30, 20:22)
Analogiskai, tamstyte, jei domina cambalos siokiadieniai rasykite jai i AZ. Nes cia tik jums aktualu.

Siaip, klausimas buvo retorinis... Ji inspiravo, tamstos klausimas cambalai, kuris buvo uzduotas ne is noro suzinoti ka ji veike ax.gif

Tik eilini karta nevartykite akiu ir nevaidinkite sventos nekaltybes. Diduma cia esanciu supranta kas prie ko.

Nepatiko, kad reaguoju i cambalos grazius zodzius?
Ar jus cambala? Panasu... Tai ir nurodinekit ka ir kur man rasyti ne is sito nicko, o is savo antro nicko. Nes dabar keista... Klausiu cambalos, atsako irgi cambala, bet kitu nicku smile.gif
As suprantu, kad daugumos cia esanciu tokie zodziai
(nabage, apgailetina atmata, niekur nepritampanti durne, durneles, apgailetina durne, issigemeliu. nh., bl., pz., nedap. ir t.t.) kasdienine leksika, bet realiame pasaulyje diduma zmoniu, as manau, ko gero, toki zodyna priimtu kitaip. Neisivaizduoju, jeigu ligonineje, lektuve, bare, kirpykloje, universitete ir t.t. toks bendravimas butu norma ir visi aplinkui "plotu katuciu". Puikiai suprantu, kad tokiu graziu zodziu vartojimas priklauso nuo socialines terpes smile.gif

Man visiskai neidomu ka, anot jusu, supranta diduma cia esanciu smile.gif As tik esu tikra, kad realiame gyvenime daugelis zmoniu tokiu dalyku netoleruotu, nors kaip matom is sito forumo, yra isimciu. Siaip uz necenzuriniu keiksmazodziu 
vartojima, monte, skiriamos baudos. Ir tai nera norma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 01 gegužės 2020 - 11:10
prasom pacio Burgio zodziai:

Buvęs gimnazijos vadovas teigė, kad dėl įvykio patyrė patyrė patyčias iš žiniasklaidos ir teisėsaugos. „Už tikrus dalykus reikia mokėti krauju. Aš praradau sveikatą ir darbą. Likimas man buvo dosnus ir suteikė šansą. Negalima atsiklaupti prieš niekšybę“ , – teisme kalbėjo jis.
B.Burgis KTU gimnazijai vadovavo nuo jos įkūrimo 1990-aisiais. Po konflikto su moksleive direktorius paliko pareigas.

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...e.d?id=72866182
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 01 gegužės 2020 - 11:15
QUOTE(lutuke123 @ 2020 05 01, 12:03)
Nu gal nepradek? Pasakyk geriau kuri is galingesniu saliu neiszude milijonu? Jav, Uk, Prancuzija, Vokietija- visos zude ir tebezudo.
Man tas Rusijo snuolat piesimas kaip baisuokles atrodo siek tiek juokingai, nematau as jos skirtumo su Jav, nei jokio. jie matot ivardinkit, ant kiek maziau pvz zmoniu iszdue Jav, kiek maziau saliu atakuoja, meto bombas? Jau nesnekant apie tai, kad Jav sukurta ant iszudytu indenu palaiku, vienas diziausiu genocidu pasaulyje, apie kuri kuliai nutylima.
atrodo jus istorijos pamokas pravaiksciojot... unsure.gif
Jei Putino vietoje butu kas kitas, gal butu jau senai karas ir Lietuva nusluota nuo zemes.
garbinimo  neverta nei veina slais, nei veina svadovas, i raplamai niekas, o pamatyti paparstus faktsu labai verta, kad nenukrypti i gerieciu ir blogieciu zaidimus, man tai visi vienodi, sostu karai vyksta ir tiek.
Papildyta:

O tu zinai kaip buvo? kas zino kaip buvo? pas ka cia tiesos monopolis? Maja di sako tiksliai nezino,  kada jis susirgo, o tu zinai? Zinai kaip ir kas zmogu itakojo, kas buvo paskutinis lasas ligai, kaip jis jautesi ir t.t. Pasidalink tada.

Rusija vargo peles tiesiog. Neber is kur trest pinigu jau, jeigu turetu, seniai nusluotu Baltijos salis, o ne del to, kad putka labai geras. Ir zino, kad vakarai to netoleruos.
Tu gal pachmielinga pamokose sedejai, kad pamirsai visas zudynes abieju karu, tarpukario, pokario?

Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 05 01, 12:13)

Buvęs gimnazijos vadovas teigė, kad dėl įvykio patyrė patyrė patyčias iš žiniasklaidos ir teisėsaugos. „Už tikrus dalykus reikia mokėti krauju. Aš praradau sveikatą ir darbą. Likimas man buvo dosnus ir suteikė šansą. Negalima atsiklaupti prieš niekšybę“ , – teisme kalbėjo jis.
B.Burgis KTU gimnazijai vadovavo nuo jos įkūrimo 1990-aisiais. Po konflikto su moksleive direktorius paliko pareigas.

Nu ir? Tai nera prisipazinimas apie vezi.
Taio pat kaip tu suki uodega neva nekaltini merginos.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2020 05 01, 11:56)
Švelniai tariant, šokiravot. Maja Di, kas su Jumis atsitiko? Jūs bent paskaitykit, ką patys rusai apie savo "kritikuotiną" valdžią rašo...

Tai vat ir sakau, kad žmonės aplamai Rusijoj nėra bogi. Ir kaip bebūtų jie per geri, kad negali nuversti agresyvios valdžios. Na ne tokį žodį pavartojau, ne kritikuotina, o smerktina, bet kaip bebūtų aš jos niekad negarbinau ir negarbinsiu.

QUOTE(lutuke123 @ 2020 05 01, 12:13)

Lengviausia kaltinti kitus. Visada tokiems aplinka kalta.
Papildyta:
Radau:
Vieno iš gimnazijos steigėjų, Kauno technologijos universiteto rektorius Petras Baršauskas BNS tvirtino, kad su B. Burgiu jau anksčiau buvo sutarta, kad jis išeis vėliausiai kitų metų rugsėjį. Tad paankstintas sprendimas, esą, jokia staigmena. Jis tikino, kad pagrindinė B. Burgio pasitraukimo priežastis yra tai, kad jis „turi rimtų sveikatos problemų“

„Aš su juo buvau sukirtęs rankas – jam jau artėja 65 metai, kad jam sukaks 25 metų (vadovavimo gimnazijai – BNS) jubiliejus ir jis iškelta galva išeina. Antras „deadline“ (galutinis terminas – BNS) buvo kitų metų rugsėjis. Tai mes jau seniai kalbame apie tai, o visiems čia šokas, panika“, – sakė rektorius.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 05 01, 12:19)
Rusija vargo peles tiesiog. Neber is kur trest pinigu jau, jeigu turetu, seniai nusluotu Baltijos salis, o ne del to, kad putka labai geras. Ir zino, kad vakarai to netoleruos.
Tu gal pachmielinga pamokose sedejai, kad pamirsai visas zudynes abieju karu, tarpukario, pokario?
Papildyta:

Nu ir? Tai nera prisipazinimas apie vezi.
Taio pat kaip tu suki uodega neva nekaltini merginos.

koks skirtumas, jei butu koks psichas vadovas pradetu kara ir jam butu dzin, kas kaip ten baigsis. O pinigu karui tikrai uztektu. Koks dar toleruos, kazkam gi naudnga karai 3 pasualinis, tike pastangu deta, kad ji sukurti, neisejo, mazu del to ta virusa paleido...
O tu tik apie Rusija mokeisi mokykloje? dar nevelu praplesti akirai, pasiziureti kiek mlj pvz Uk iszude mirksiukas.gif

Tu pirma pasidomek ta tema placiau, ka jis rase savo tinklapyje, kokius eilerascius kure, paskui kazka teig, dabar imi is oro savo teiginius. O kad jo sveikata tai paveike, jis ir pats apie tai sneka ir ne karta.

As aplamai niekad nieko NEKALTINU, mano supratime nera tokiu issireiskimu, pas mane yra atsakingi zmones ir visi visada uz savo veiksmus atsakingi. Mergaite uz savo veismus, dirketorius uz savo. Ta mergina lydes visa gyvenima tai, ka ji uzkure, ka pradejo, arba prie ko prisidejo, jei tai buvo ne jos mintis. Bet ne pas ja buvo didziausia galia kazka spresti. Tokios situacijos is vis turejo nebuti, turi buti leidziama labai paparstai salinti mokinius is mokyklu ir viskas, be visu ceremoniju. O dabar kas , pakeite taisykles, leido rukyti, gerai ar ne? O teisybes ieskotojai , grozio, gerio kurejai deja daznai padeda savo galva del savo ideju, siame pasaulyje, deja, masem matyt gerai purve, kaip panasiai pvz Katre is Zemaites rastu, norejo pakeisti Lingiu gyvenima ir paaukojo savo gyvybe......
O tau matau reikia taip sukramtytai,kad butu pateikta, turejo pasakyti si byla man sukele vezi, kitaip nesuprasi? Ar gal neigsi stresu itaka sveikatai? Kur zmogaus jautri vieta, ten ir kimba ligos.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2020 05 01, 11:30)
Tai vat ir sakau, kad žmonės aplamai Rusijoj nėra bogi. Ir kaip bebūtų  jie per geri, kad negali nuversti agresyvios valdžios. Na ne tokį žodį pavartojau, ne kritikuotina, o smerktina, bet kaip bebūtų aš jos niekad negarbinau ir negarbinsiu.

Maja, toks įspūdis, kad Jūs smarkiai juokaujat... Arba kažkas su Jumis rimtai atsitiko.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2020 05 01, 12:36)

Papildyta:
Radau:
Vieno iš gimnazijos steigėjų, Kauno technologijos universiteto rektorius Petras Baršauskas BNS tvirtino, kad su B. Burgiu jau anksčiau buvo sutarta, kad jis išeis vėliausiai kitų metų rugsėjį. Tad paankstintas sprendimas, esą, jokia staigmena. Jis tikino, kad pagrindinė B. Burgio pasitraukimo priežastis yra tai, kad jis „turi rimtų sveikatos problemų“

„Aš su juo buvau sukirtęs rankas – jam jau artėja 65 metai, kad jam sukaks 25 metų (vadovavimo gimnazijai – BNS) jubiliejus ir jis iškelta galva išeina. Antras „deadline“ (galutinis terminas – BNS) buvo kitų metų rugsėjis. Tai mes jau seniai kalbame apie tai, o visiems čia šokas, panika“, – sakė rektorius.

Tokiems? cia apie Burgi?

is to pacio straipsnio :
Tačiau KTU vadovas pripažino, esą įtakos gimnazijos direktoriaus sveikatai turėjo ir incidentas mokykloje.

pacio Burgio zodziai:
Vadinkite tai sveikatos problemomis, senatvės problemomis, bet tai yra tik dalis tiesos. Aš pakartosiu: sistema, kuri nesugeba apsivalyti, apsiginti – aš negaliu būti tokioje sistemoje <...>. Susideda viskas – kad daug metų bandžiau kovoti su tomis švietimo negerovėmis, pradedant nuo ministerijos lygmens, baigiant mokykla. Visuomenė turi būti tokia, kad bent jei kas nors kam nors atsitinka, tai visuomenė galėtų domėtis labiau, kas atsitinka, ginti savo gimnaziją, jos teritoriją, direktorių. Vadinkime, kad tai šiokia tokia pamoka man, paskutinė gal pamoka“, – sakė B. Burgis.
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2020 05 01, 12:38)
Maja, toks įspūdis, kad Jūs smarkiai juokaujat... Arba kažkas su Jumis rimtai atsitiko.

O jus kaip manot kuri salis Jav ar Rusija blogesne? Bet palyginam faktus: genocidas, karu, uzpultu saliu skaicus, nuzudytu zmoniu skaicius.
Atsakyti
Lutuke
Tau Maja apie Burgi idejo labai aiskia citata.
Taip kad gali jau uzdaryt srebtuve ir diskusija siuo klausimu baigta.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 05 01, 12:47)
Tokiems? cia apie Burgi?

is to pacio straipsnio :
Tačiau KTU vadovas pripažino, esą įtakos gimnazijos direktoriaus sveikatai turėjo ir incidentas mokykloje.

pacio Burgio zodziai:
Vadinkite tai sveikatos problemomis, senatvės problemomis, bet tai yra tik dalis tiesos. Aš pakartosiu: sistema, kuri nesugeba apsivalyti, apsiginti – aš negaliu būti tokioje sistemoje <...>. Susideda viskas – kad daug metų bandžiau kovoti su tomis švietimo negerovėmis, pradedant nuo ministerijos lygmens, baigiant mokykla. Visuomenė turi būti tokia, kad bent jei kas nors kam nors atsitinka, tai visuomenė galėtų domėtis labiau, kas atsitinka, ginti savo gimnaziją, jos teritoriją, direktorių. Vadinkime, kad tai šiokia tokia pamoka man, paskutinė gal pamoka“, – sakė B. Burgis.
Papildyta:

O jus kaip manot kuri salis Jav ar Rusija blogesne? Bet palyginam faktus: genocidas, karu, uzpultu saliu skaicus, nuzudytu zmoniu skaicius.

Kokia reiksme turi saliu skaicius? Kas blogiau butu, uzpulti ir iszudyti viena tarkim 300 mln sali ar kelias po kelis mln?

Tai, kaip dabar gyvena dauguma Rusijos gyventoju, irgi tam tikra prasme genocidas, tik pasyvus.
Kaip kad tarpukariu iszudyti milijonai ukrainieciu. Aisku ne tiesiogiai nuo rankos, o numarinti badu.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 05 01, 12:59)
Lutuke
Tau Maja apie Burgi idejo labai aiskia citata.
Taip kad gali jau uzdaryt srebtuve ir diskusija siuo klausimu baigta.

As irgi idejau citata is to pacio straipsnio, dar siulau jo is to pacio pasiklausyti
https://www.youtube....h?v=poSaT2SUseU
o siaip pirma isigilink i kazka, paskui reiks nuomone ta tema, nes dabar piesi sakem ant vandens kazka, pati nelabai supranti ka.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 05 01, 12:59)
Kokia reiksme turi saliu skaicius? Kas blogiau butu, uzpulti ir iszudyti viena tarkim 300 mln sali ar kelias po kelis mln?

Tai, kaip dabar gyvena dauguma Rusijos gyventoju, irgi tam tikra prasme genocidas, tik pasyvus.
Kaip kad tarpukariu iszudyti milijonai ukrainieciu. Aisku ne tiesiogiai nuo rankos, o numarinti badu.

tai ir siulau sulyginti VISUS SKAICIUS.

O lietuviai kaip gyvena, kas tai? nes gyvenimas labai panasus. O kaip Jav gyvena paprasti zmones, kuri epvz neturi sveikatos draudimo, nenoretum palyginti?

Tai ir siulau palyginti su tuo, ka dare pvz britai Indijoje arba Jav valdzia su vietiniais indenais. Tu nestudijavusi tu dalyku kaip matau, todel tau taip Rusija baisiai atrodo. Zinai apie bada, kuris nusisne iki 30 mlj milijonu gyvybiu Indijoje, kuri sukele britai, taip pat ir bada Airijoje, kuri irgi sukele britai, kuris irgi nusinee1 milijona gyvybiu ir dar apei 2 mlj emigravo, zuvo pakeliui dalis, ar tu nezinai apei tuos ivykius? ir cia ne visi Uk nusikalitmai.
Atsakyti

Moterys, isskyrus keleta glusiu ubuntes bendraminciu, ignoruokit ubunte. Tai baisiausias dalykas jai, nes ji tiesiog dziaugiasi gavusi proga pavaryt trydu. O dar kai randa pritarianciu, tai sedes dabar iki nakties. 

Atsakyti