na apie kurio žvaigždūno gyvenimą nieko nežinai? nebent apie kurio nors nėra ką žinoti. Na jei viena santuoka, geri vaikai ar vaikų nėra, jokių papildomų verslų, gyvena įprastame name, tėvai eiliniai, eilinis visiškai vaikas buvo mokykloje, nu tai aišku, kad toks net neturi labai ką papasakoti tada
na apie kurio žvaigždūno gyvenimą nieko nežinai? nebent apie kurio nors nėra ką žinoti. Na jei viena santuoka, geri vaikai ar vaikų nėra, jokių papildomų verslų, gyvena įprastame name, tėvai eiliniai, eilinis visiškai vaikas buvo mokykloje, nu tai aišku, kad toks net neturi labai ką papasakoti tada
Kad NIEKO nezinoti, dazniausiai taip nebuna, vistiek pagrindiniai faktai zinomi. Bet kaip tu sakai, kas gyvena taip paprastai, apie tuos ir nera ka rasyti pikantisko. O kiti tai tuokiasi, tai skiriasi, tai geria, tai musasi. Bet is ju vieni tikrai spalvingai gyvena (kaip koks Selas

Manyčiau, kad daliai žmonių pritrūksta intelekto vertinant ir tiek. Kai kurie tiek įsijaučia, kad baisu. Vienas serialo aktorius yra pasakojęs, kad į jį parduotuvėje žmonės su užuojauta žiūri ir prieina sakydami: jus žmona apgaudinėja. O žmona tai juk tik filme, realybėje jis tada net neturėjo žmonos

Papeastumas, prastumas nelygu graziem bruozam. Cia nebent kokios kaimo bobules pamato dainuojancia ir oi, grazi.
Grazus zmogus s yra tieiog grazus. Pvz Sofi Loren. Ji gali buti nemiela, bjauraus charakterio, neseimyniska, bet ji grazi. Tiesiog.
Grazus zmogus s yra tieiog grazus. Pvz Sofi Loren. Ji gali buti nemiela, bjauraus charakterio, neseimyniska, bet ji grazi. Tiesiog.
iš kitos pusės juk ir skonis skirtingas. Vieniems gražiau tokie išilginti veidai, pailgi, didžiuliai dantys, kad ir siaura šypsena, bet jei dantys didžiuliai, tai gražu. Kitiems ir ilga nosis nieko, yra gi kam ir graikiška nosis gražu. O dar kitiems gražu tik apvalesni, pilni veidai, plačios šypsenos, kad ir su mažais dantukais, nes dideli dantys juos atstūmia. Vieniems gražu vešlūs plaukai, kitiems gi keli plaukai ant galvos. Pamenu vienas kažkoks dainininkas pagyrė Christinos Aguileros plaukus, kai ji buvo jaunutė ir neturėjo šinjonų ant galvos. Pasakė kažkaip: oi kokie pas ją lengvučiai tokie, pūkiniai plaukeliai, kaip gražu.
Viskas gerai, bet kur jus matit grozi? Cia as ne jums asmenuskai, bet visi tvirtina kad ji grazi. Nei grazi nei negrazi, akys lb arti viena kitis, nosis ilga.
Ji labai ryztinga moteris, bet isvaizdos prasme. Man ji nera nei stilinga, nei elegantiska. Ir as cia nekalbu apie jos nosies forma, bet tai kaip ji save pateikia. Makiazas, balti plaukai, apranga. Ne mano stilius visai.
Kad NIEKO nezinoti, dazniausiai taip nebuna, vistiek pagrindiniai faktai zinomi. Bet kaip tu sakai, kas gyvena taip paprastai, apie tuos ir nera ka rasyti pikantisko. O kiti tai tuokiasi, tai skiriasi, tai geria, tai musasi. Bet is ju vieni tikrai spalvingai gyvena (kaip koks Selas
), o kiti gyvena paprastai, bet mediai i akis lenda del kiekvieno pirstelejimo. Na kam ten gali but idomu, kokios spalvos rankinuka nusipirko vietine zvaigzdele, koncertuojanti Radviliskio kulturkej
ar kad kazkas priaugo "net" 1.5kg.
Zurnalistai patys ima interviu apie rankinukus ir naujus sijonus. Ju dauguma uzdirba tiek, kiek straipsniu paraso. LT nera dideliu zvaigzdziu, nera skandalu, del to ir eina tokio lygio straipsniai.
Ir as jau ne karta esu sakiusi, kad spaudos, kaip ir tv klientas yra visuomene. Kai straipsnis apie koki garsu istorika sulauks daugiau kliku uz straipsni apie Bunkes nauja nama, tada spauda bei tv tures keistis.
Katazyna zinau tik is susmezuojanciu straipsniu, bet ar ji ne tamsiaplauke daugiau?
Galvojau cia apie Bunke :DDD
O su vyrais, reikejo jai su Zvonkum likt, pats fainiausias buvo, nes kuo toliau, tuo rodos blogesni pasirinkimai.
Tau Zvonkus, jai gal ne. Ne visoms vienodi patinka. Jei tas pats visoms patiktų susimuštų

Būtent. Man pvz negražu liališkas grožis. Man Zvonkė graži. Tiek pirmoji, tiek antroji. Ir dar, kartais žmogus iš pirmo žvilgsio būna labai žavingas, bet išsižioja ir pasidaro bjaurus. Ir atvirkščiai, bjaurusis ančiukas, kai pabendrauji, gali virsti gulbe. Fizinis grožis nublanksta prieš vidinį. Vyrų išlaikomos gražuolės, kurios daugiau nieko nesugeba apart būti vyro papuošalu, man negražios.
Kokiam dar kaimuki?

Cia tau taip buvo? Nes musu darbus tai veze taisyti i svietimo skyriu , ne mokytojai taise, ir net pavardziu ant darbu nebuvo, tik kodai.
Papildyta:

"COVID-19 pavojingiausias tiems, kuriems labiausiai stinga vitamino D
https://m.delfi.lt/s...php?id=84200963
tai bendrai gyvenimo budas dabartinis labai kenksmingas, sedejimai prie kompu, edimas bele ko ir t.t.
Papildyta:
kaip tau tas noretusi ar ne?

Gal ne taip išsireiškiau, ji nėra man graži ta išorine klasikinio grožio prasme. Bet ji susitvarkiusi į gerąją pusę mano akim žiūrint. Anksčiau negražesnė buvo

Oi, neamzinas. Tik apie tave. Net pisakis yra" zmogu is kaimo isvaryti galima, bet kaimo is zmogaus ne".