Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(cambala @ 2020 05 05, 13:42)
Baisu tada.
Jo, ji rase kad kaimuky gyveno.

Pas mus taibsu egzais grieztai buvo.

ne enrasiau, visd arasiau, kad mieste bute uzaugau lotuliukas.gif kaip mane zavi tave fantazija, sodyba tik isigijom kaime, jau suauge mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 05 05, 13:44)
jei humanitarui kelissyk pasakytų, kad du plius du yra keturi, ne penki, jis tikrai įsimins. Tačiau Lutukei jumoras, servizas ir pėdutės su visais ei vietoj iai yra norma, nes ji nemokytina.
Papildyta:

nenoriu net prisiminti, man tiek mokykloj, tiek univere nervus egzai ėsdavo biggrin.gif

bet tai ant kiek tu buka, kad niekaip tau nedasyla, kad man smagu taip butent rasyti, o ne kitaip, ensvarbu, net jei iznau, kad bendrineje kalboje yra kitaip. Toks paprastas dalykas o tau taip niekaip neisisavinamas biggrin.gif Kodel manai zmones turi visi noreti ir rasyti taisyklingai bendrine kalba? blink.gif

nu va supratau jau, kad sunkiai tau su mokslais ejosi... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 05 05, 13:49)
Tai atsakyk is kur zinai visu kebabiniu kebabu ir padazu skonius, jei needi jovalo?
Atsakinet nereikia, ir taip matosi kad esi dauzta.

Ji nesake, kad skonius zino, sake, kad sudeti zino, jauti skirtuma? biggrin.gif tu nei to nesuvoki biggrin.gif Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2020 05 05, 13:56)
Man dabartinė Zvonkė susitvarkiusi į gerąją pusę, jei apie išvaizdą kalbant. Ir šiaip ji tokia adekvačiai neišsišokanti atrodo, pakankamai šeimyniška, neturiu jokio neigiamo įspūdžio apie ją mastau.gif

Tu cia Katazina Zvonkuviene turi omenyje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 05 gegužės 2020 - 14:47
QUOTE(lutuke123 @ 2020 05 05, 14:33)
ne enrasiau, visd arasiau, kad mieste bute uzaugau lotuliukas.gif kaip mane zavi tave fantazija, sodyba tik isigijom kaime, jau suauge  mirksiukas.gif
Papildyta:

bet tai ant kiek tu buka, kad niekaip tau nedasyla, kad man smagu taip butent rasyti, o ne kitaip, ensvarbu, net jei iznau, kad bendrineje kalboje yra kitaip. Toks paprastas dalykas o tau taip niekaip neisisavinamas  biggrin.gif Kodel manai zmones turi visi noreti ir rasyti taisyklingai bendrine kalba?  blink.gif

Aha aha, dar papezek kad Klaipedoj uzaugai. Rasei apie nedideli miesteli, pamirsai gal hljau. Bet ir kai kuriuose baznytkaimiuise daugiabuciu buna.

Jai smagu rasyti, kai 8s jos rasliavos juokiamasi...
Protingi zmones nedemonstruoja savo nemoksiskumo. Todel.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 05 05, 14:36)
Tu cia Katazina Zvonkuviene turi omenyje?

Taip.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 05 05, 14:07)
ServiCe tariasi s. Jau tikrai ne z. Nei is anglu, nei is rusu. Net ir lietuviskas zodis, kai eina kalba apie aptarnavima, yra sevisas (pvz autoservisas).
Servizas yra visai kitos prasmes zodis. Net ir gatvinej kalboj.

dar viena angliste atsirado, nu nesitaria s ir ne z aisku kazkas per viduri, man panaisua i z ir tiek.
Nu leidot jau su ta gramatika klaida radusios siandiena? lotuliukas.gif o man po tokiu ikyrumu labai norisi visada rasyti kuo galima blogiau, rimtai del jusu tokio neadekvatumo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 05 05, 14:13)
na apie kurio žvaigždūno gyvenimą nieko nežinai? nebent apie kurio nors nėra ką žinoti. Na jei viena santuoka, geri vaikai ar vaikų nėra, jokių papildomų verslų, gyvena įprastame name, tėvai eiliniai, eilinis visiškai vaikas buvo mokykloje, nu tai aišku, kad toks net neturi labai ką papasakoti tada

tai va tas ir yra, kazka sisgarseja su talentu savo, kazkas per skandalus biggrin.gif bet matyt kai esi gridimas, apie tave kalba, daugiau ir pinigeliu krenta, kaip sakoma nera blogos reklamos...
Atsakyti
Man tai tv3 vakaro ziniu vedeja grazi. Rucaite ar Racaite, kazkas panasaus.
Ir tokia Gabriele is M1( bet ne Martijisaityte, o kita).. Ji irgi dienis metu tv ziniise buvo.
Atsakyti

As zinau, kad ir Vilniuje 12oku mokyklinius egzaminus mokytojai taise. :) 

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 05 05, 15:42)
Man tai tv3 vakaro ziniu vedeja grazi. Rucaite ar Racaite, kazkas panasaus.
Ir tokia Gabriele is M1( bet ne Martijisaityte, o kita).. Ji irgi dienis metu tv ziniise buvo.

kaip tik norėjau apie ją rašyti, nes kai prakalbome apie gražias moteris, pradėjau galvoti kas tikrai Lietuvoje šiuo metu labai graži (nes man tokių nėra daug Lietuvoje). Tik kad jos foto labai mažai
https://www.google.l...i...95&dpr=1.25
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 05 05, 15:30)
Oi, neamzinas. Tik apie tave. Net pisakis yra" zmogu is kaimo isvaryti galima, bet kaimo is zmogaus ne".

amzinas amzinas, paziurek i ziniasklaida, i bendravima visada bus pasiepiami kaimieciai pries miestiecius, ka jsu ci air daret ala kaimo mokyklose debilai veino mokosi ir moko, Vilnius su Kaunu nuolat susipiresine , dabar emigrantai su vietiniais, toks man gatviniu razbrokiu lygis perauges i visuotine politika ir kultura, deja...

Man siaip kaimas siejasi su gerais dalykais, kaip ir nematau esminiu skirtumu vien pagal zmogaus gyvenamaja vieta..
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 05 05, 14:45)
kaip tik norėjau apie ją rašyti, nes kai prakalbome apie gražias moteris, pradėjau galvoti kas tikrai Lietuvoje šiuo metu labai graži (nes man tokių nėra daug Lietuvoje). Tik kad jos foto labai mažai

Labai ji man. Zinias tuo metu ir per lnk rodo, bet as tv 3 ijungiu vien del jos. Ir kaip ziniu vedeja superine, nesistaipo, nesivaipo, ne taip kaip kazkokio kanalo zviegianti raudonais rysk8ais plaukais.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 05 05, 15:37)
Aha aha, dar papezek kad Klaipedoj uzaugai. Rasei apie nedideli miesteli, pamirsai gal hljau. Bet ir kai kuriuose baznytkaimiuise daugiabuciu buna.

Jai smagu rasyti, kai 8s jos rasliavos juokiamasi...
Protingi zmones nedemonstruoja savo nemoksiskumo. Todel.

taip nedideli miesta, niekad kitaip nerasiau, prie ko cia ta Klaipeda is vis? blink.gif Gyventoju buvo apie 30.000 kai gyvenau, dabar nezinau, kiek like po emigraciju.

mane is vis nejaudina jusu emocijos, tai zinok, nei smagu, nei nesmagu, ir net nesupranrtu, kodel turetu jaudinti?
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 05 05, 15:42)
<p>As zinau, kad ir Vilniuje 12oku mokyklinius egzaminus mokytojai taise. smile.gif </p>

kada cia? gal labai senai, nes jau musu nebetaise savi mokytojai ir net darbu nezinojo, kas ka taiso.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 05 05, 15:45)

oi ne, ne mano skonio biggrin.gif Bet gal geriau apie grazius vyrus pakalbam? biggrin.gif
Atsakyti
Savo poziciją išsakė ir socialdemokratas Algimantas Salamakinas. Jis sakė niekaip nesuprantantis, kodėl jis pats turi gauti 200 eurų vienkartinę išmoką.„Mes skirstome ne kažkokias mistines lėšas, tai mokesčių mokėtojų pinigai. Kodėl jūs man kaip pensininkui duodate, jei aš nenukentėjau nuo krizės? Aš gaunu neblogą atlyginimą, aš gaunu gana neblogą pensiją. O dabar man Seimas duoda dar 200 eurų, nes nukentėjai. (...) Bet kuo šita paskata liečia mane ir kitas pensijinio amžiaus kolegas? Todėl aš nusišalinu nuo šito balsavimo“, – sakė socialdemokratas. Ir ragina kitus kolegas daryti tą patį.

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...s.d?id=84199401

Salamakinui 4u.gif . Tas 200 eur toks akivaizdus balsų pirkimas . Toks pigus trukas. Realiai tai per karantiną nei pensininkų nei pašalpinių finansinė būklė nepablogėjo. Jie kaip pragyvendavo iš to ką gaudavo, taip ir dabar pragyvens. Geriau visam laikui pensija keltų, o ne balsus pirktų prieš rinkimus. Dirbusiems ir dabar prastovose esantiems jauniems žmonėms, kurie turi paskolas geriau padėtų. Turizmo, viešbučių, maitinimo įstaigų verslas labai nukentėjo, ten geriau investuotų, bet ten taip lengvai nenusipirksi balsų.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 05 05, 14:52)

mane is vis nejaudina jusu emocijos, tai zinok, nei smagu, nei nesmagu, ir net nesupranrtu, kodel turetu jaudinti?

Dar ir kaip tave jaudina - begi i musu tema verjslent, rodai savo nepasitenkinima.
8rtsakineji i kievienos posta, net ur ne tau skirta.
Atsakyti