Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(cambala @ 2020 05 05, 20:23)
Man atsibodo kartot, jei tu pragerei smegenis ir nebeatsimeni kas buvo rasoma.
Taip, tu neigei kad tetule tave girde ir tevukas i dustyne vesdavo. Dar mano priminima i musu tema kelei.

Lazinames? Nerasyk savaite. Isvis nieko nerasyk. As nieko nerasysiu menesi. Tinika? Paziuresim kas yra priklausomas  nuo SM.

Sapnavai, arb akaip pastoviai nesugebi suprasti uzrasyto teksto biggrin.gif . Nu gal neigiau, kad gride, nes man i metus pora kartu isgerti 30 gr konjako tikrai ne gridymas, pertusino jauciu daugiau isgerusi esu lotuliukas.gif

Kas yra dustyne, kokia cia kalba blink.gif , kur ten tave vesdavosi maza?

Tinka mirksiukas.gif abi nerasom menesi mirksiukas.gif dar ir mylimukes laukiu atsakymo .
Nuo kada pradedam, nuo rytojaus?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 05 05, 19:29)
Cia irgi zemaitiskai?

biggrin.gif konečno biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 05 05, 19:30)
Nu jau jis tai uz Toliata gerokai saldesnis smile.gif

Nelabai tas Toliatas.
Mantukui ugio truksta.

Iam tas barzdas auginasi? Fui, kaip negrazu, kaip sendina. Jaun8 bernai atrodo kaip diedukai.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 05 05, 20:28)
1m restorane ir 3m pagal specialybe. O Airijoj 6m,tai 2m ant pasalpu sedejai smile.gif
Papildyta:

Vat butent, daugiau nei isvaizda.
Kuri cia jusu rase, gal Hmmm, kad pabendravus viskas gali staiga apsiversti, grazuolis tampa baisiu ir atvirksciai, tai tikrai taip buna, oi net labai daznai. smile.gif

O studijavau kada? Tiesiai is restorano i software development? biggrin.gif vargeli tu vargeli atidziau skaityk, ir matematikos mokykis biggrin.gif tap ir gaunasi paskui jusu sakmes apie mane, detektyvu ieskotojos lotuliukas.gif

Taip veikia charakteris, bet vis tiek isvaizda irgi veikia. Nu pvz Valinskas man grazuoliu niekad netaptu, priimtinas gal zmogus, bet ne patrauklus. biggrin.gif Gali buti pvz geriausias draugas , bet jei netraukia fiziskai, tai jokios geros savybes ir nepatrauks, manau.
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2020 05 05, 20:31)
Is visu turimu nicku nerasysi? smile.gif

Jeigu tik lutuke is visu turimu nerasys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 05 05, 20:29)
Cia irgi zemaitiskai?

cia mano miesto kalba mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 05 05, 20:05)
Melavai apie savo paskolini nama( tau buvo aiskiai 8sdestytas tavo melas) , rasei kad tau teta pilsavo alkoholi ir liepdavo fert, o tevas tave i dustyne vesdavisi.

Nebuk senamadiska smile.gif Pvz. Sveicarijoje, Vokietijoje, Gruzijoje, Italijoje ir. t.t. paaugliams galima vartoti alkoholinius gerimus. Pati maciau Vokietijoje gal kokiu 16 m. vaikis gurksnojo alu kartu su tevais.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 05 05, 19:36)

Tinka  mirksiukas.gif abi nerasom menesi  mirksiukas.gif dar ir mylimukes laukiu atsakymo .

Taip, nuo rytojaus nerasyk. Nerasyk savaite, to uzteks. Ir uarda tegu neraso.
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2020 05 05, 20:31)
Is visu turimu nicku nerasysi? smile.gif

lotuliukas.gif va cia geras pastebejimas, todel ir siulau vsiom mylimukei, monterksitai ir cambalai nerasyti. Cambalos nikas sutiko, ziuresim kaip kiti nikai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 05 05, 20:36)
Sapnavai, arb akaip pastoviai nesugebi suprasti uzrasyto teksto  biggrin.gif . Nu gal neigiau, kad gride, nes man i metus pora kartu isgerti 30 gr konjako tikrai ne gridymas, pertusino jauciu daugiau isgerusi esu lotuliukas.gif

Kas yra dustyne, kokia cia kalba blink.gif  , kur ten tave vesdavosi maza?
Tinka  mirksiukas.gif abi nerasom menesi  mirksiukas.gif dar ir mylimukes laukiu atsakymo .

Pasol nx.
Taip gal suprasi, rusu tau nesvetima, jeigu kitaip nesupranti?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 05 05, 20:32)
Nu jau. ziuri visas kronikas issiziojus, o po to dar per ziniu tinklapius pereini visus.

Rimtai kaip as pamirsau, kad tu mano naminukas lotuliukas.gif
Bet kazkoks apsvaiges naminukas esi, sumaisiai su savim biggrin.gif
Neatsimenu jau kada buciau lt zinias kokias ziurejusi, o kas tos kronikos?
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2020 05 05, 19:40)
Nebuk senamadiska smile.gif Pvz. Sveicarijoje, Vokietijoje, Gruzijoje, Italijoje ir. t.t.  paaugliams galima vartoti alkoholinius gerimus. Pati maciau Vokietijoje gal kokiu 16 m. vaikis gurksnojo alu kartu su tevais.

Gali but, nezinau musu aplinkoj jaunimas negirdomas.
O tokie naujamaduski tavo aprasyti buna kaip suaugusi lutuke.
Atsakyti