Valinskas man visai negrazus.
Mes ne apie tai kalbejom visai

Cia forumas ir bendraujam, as sneku apie mane nekalbinkit manes tai ir nebus nuobodziu paklodziu apie mano gyvenima, mano issilavinima, santykius , apsirengima ir t.t. nejau jum tikrai tai idomu?

tai siulymas, ne vadovavimas, kaip tau nuolat vaidenasi, jei jusm idomu klauskit ir toliau pasakosiu, kokias tympas siandiena pasivilkusi

apie save niekad neiko nesu melavusi.
Taip juk visada taip sakiau nepilnai 10m gal kokius 8, tingiu tiksliai menesiais skaicuoti. Vaikai tikrai nepilnameciai, dirbau restorane tik 1 m po ju gimimo ir tai nepilnai, ilgai dirbau restoranuose iki ju gimimo,
Pagal sia specialybe dirbu 3+ metai.
Aiskiau?
Kas dar domina is mano gyvenimo?
Jus kai konspektuojates siek tiek atidziau konspektuokites

10 archyvuotoju ir nesugebat susidet visos info tvarkingai
Papildyta:
as gi ir nesakiau kad parasei, perklausiau ka rasei, nes nelabai supratau minties, kai nesuprantu klausiu, neprisifanatzuoju, kaip jus.
Zinai, kad zemaiciu buna labi labai ivairiu tarmiu? tu aisku turi vyra zemaiti, tai viska zinai

As gi sakau, sneku kaip musu mieste snekejo.
Nu matai, tik nelabai zinau, ka tai turetu reiskti vel, ka nori pasakyti?
Papildyta:
tau ziuriu tas baisiai istrigo

zinok kaip tau, tavo samones lygyje, tai labai net sveika
1m restorane ir 3m pagal specialybe. O Airijoj 6m,tai 2m ant pasalpu sedejai
Matyt dėl to, kad jie tokie šarmingi žmonės man ir patinka, abu, tiek Inga, tiek Arūnas. Ir protingi, ypač Arūnas. Man vyro grožis daugiau ne su išvaizda, o su protu asocijuojasi.
Mylimuke, tu irgi neatrašinėk, ignorą uždėk, jei esi protingesnė. Gal ginčų mažiau bus.
Vat butent, daugiau nei isvaizda.
Kuri cia jusu rase, gal Hmmm, kad pabendravus viskas gali staiga apsiversti, grazuolis tampa baisiu ir atvirksciai, tai tikrai taip buna, oi net labai daznai.