Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(Monteverte @ 2020 05 05, 19:17)
va va, Mantas

biggrin.gif jo, mano tipo zmogus.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 05 05, 19:48)
Be šansų, ana gi negali net į mūsų temą nelįsti, joms palikta tema numirė, tai ji netveria savam kaily, kaip nori įlįst pas mus. Jai šių temų negana, būtinai reikia pas normalias lįsti, tai kurjai be sm, kaip ji gyvens???

Ane? nu tai davai, siuliau mylimukei, cambalai tau galiu pasiulyti davai visos nerasom menesi bigsmile.gif ?

Rimtai pamirsau apie jusu tema, reikejo visas zinuet sten kelti , gerai kad priminei biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 05 05, 18:50)
biggrin.gif jo, mano tipo zmogus.
Papildyta:

Ane? nu tai davai, siuliau mylimukei, cambalai tau galiu pasiulyti davai visos nerasom menesi  bigsmile.gif ?

Rimtai pamirsau apie jusu tema, reikejo visas zinuet sten kelti , gerai kad priminei  biggrin.gif

Man sm problemų nekelia. Išėjom iš tos temos, palikom jums, net neskaitau, bet berods ji numirė? O va tu visur lakstai, dėmesio maldaudama, tai taip apgailėtina verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 05 05, 19:56)
Man sm problemų nekelia. Išėjom iš tos temos, palikom jums, net neskaitau, bet berods ji numirė? O va tu visur lakstai, dėmesio maldaudama, tai taip apgailėtina verysad.gif

man zinok irgi sm nekelia problemu, jum ci aiv problemos tik, dejuojat ir dejuojat nuoryto iki vakaro lotuliukas.gif kaip rasiau ivariose temose taip ir rasau, o jus pabegot ale nuo manes ir vel lendat i akis, apgailetina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 05 05, 17:27)

apie save niekad neiko nesu melavusi.

Melavai apie savo paskolini nama( tau buvo aiskiai 8sdestytas tavo melas) , rasei kad tau teta pilsavo alkoholi ir liepdavo fert, o tevas tave i dustyne vesdavisi. Po to viska neigei.
Tu gal pamirsti ka rasai arba pirma parasai, paskui jau gedyjies.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 05 05, 18:56)

Ji ligonis. Nei vienas sveikas, normalus zmogus neleis is saves sitiek tyciotis. Jai paciai malonus bet koks demesys. Bet koks, net ir siuntimas nx. Jauciasi uzkabinta, svarbi.
Realiai apgailetina.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 05 05, 20:05)
Melavai apie savo paskolini nama( tau buvo aiskiai 8sdestytas tavo melas) , rasei kad tau teta pilsavo alkoholi ir liepdavo fert, o tevas tave i dustyne vesdavisi. Po to viska neigei.
Tu gal pamirsti ka rasai arba pirma parasai, paskui jau gedyjies.
Papildyta:

Ji ligonis. Nei vienas sveikas, normalus  zmogus neleis is saves sitiek tyciotis. Jai paciai malonus bet koks demesys. Bet koks, net ir  siuntimas nx. Jauciasi uzkabinta, svarbi.
Realiai apgailetina.

blink.gif
ka konkreciai melavau apie nama?
niekad neneigiau,kad teta duodavo slakeli konjeko isgerti, tik nieka snieko neverte, kas ci ape rvertimaigalejo buti blink.gif , patsy geravo kava , kartais isipildvao konjako ir man ipldavo gal 20-30 gr , sakydavo teta, jau geriua jaunimas lai kartu su mumis, nei kur pasislepe ragauja.
kas ta dustyne? blink.gif sakiau teti skelis kart yra nusivedes i alaus bara, ir vel niekad to neneigiau.

tu nejauti, kad tai kartoji irgi metu metus? pati jau tuom itikejai, tik deja save apibudini nuolat. Tai kaip menesis be sm, sugebetum? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 05 05, 19:10)
blink.gif 
ka konkreciai melavau apie nama?
niekad neneigiau,kad teta duodavo slakeli konjeko isgerti, tik nieka snieko neverte, kas ci ape rvertimaigalejo buti blink.gif , patsy geravo kava , kartais isipildvao konjako ir man ipldavo gal 20-30 gr , sakydavo teta, jau geriua jaunimas lai kartu su mumis, nei kur pasislepe ragauja.
kas ta dustyne? blink.gif  sakiau teti skelis kart yra nusivedes i alaus bara, ir vel niekad to neneigiau.
tu nejauti, kad tai kartoji irgi metu metus? pati jau tuom itikejai, tik deja save apibudini nuolat. Tai kaip menesis be sm, sugebetum?  bigsmile.gif

Man atsibodo kartot, jei tu pragerei smegenis ir nebeatsimeni kas buvo rasoma.
Taip, tu neigei kad tetule tave girde ir tevukas i dustyne vesdavo. Dar mano priminima i musu tema kelei.

Lazinames? Nerasyk savaite. Isvis nieko nerasyk. As nieko nerasysiu menesi. Tinika? Paziuresim kas yra priklausomas nuo SM.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 05 05, 18:27)
Valinskas man visai negrazus.

Mes ne apie tai kalbejom visai doh.gif Cia forumas ir bendraujam, as sneku apie mane nekalbinkit manes tai ir nebus nuobodziu paklodziu apie mano gyvenima, mano issilavinima, santykius , apsirengima ir t.t. nejau jum tikrai tai idomu? bigsmile.gif tai siulymas, ne vadovavimas, kaip tau nuolat vaidenasi, jei jusm idomu klauskit ir toliau pasakosiu, kokias tympas siandiena pasivilkusi  bigsmile.gif lotuliukas.gif
apie save niekad neiko nesu melavusi.
Taip juk visada taip sakiau nepilnai 10m gal kokius 8, tingiu tiksliai menesiais skaicuoti. Vaikai tikrai nepilnameciai, dirbau restorane tik 1 m po ju gimimo ir tai nepilnai, ilgai dirbau restoranuose iki ju gimimo,
Pagal sia specialybe dirbu 3+ metai.
Aiskiau?  biggrin.gif
Kas dar domina is mano gyvenimo?

Jus kai konspektuojates siek tiek atidziau konspektuokites  4u.gif
10 archyvuotoju ir nesugebat susidet visos info tvarkingai lotuliukas.gif
Papildyta:

as gi ir nesakiau kad parasei, perklausiau ka rasei, nes nelabai supratau minties, kai nesuprantu klausiu, neprisifanatzuoju, kaip jus.

Zinai, kad zemaiciu buna labi labai ivairiu tarmiu? tu aisku turi vyra zemaiti, tai viska zinai  biggrin.gif As gi sakau, sneku kaip musu mieste snekejo.
Nu matai, tik nelabai zinau, ka tai turetu reiskti vel, ka nori pasakyti?
Papildyta:

tau ziuriu tas baisiai istrigo lotuliukas.gif zinok kaip tau, tavo samones lygyje, tai labai net sveika  mirksiukas.gif

1m restorane ir 3m pagal specialybe. O Airijoj 6m,tai 2m ant pasalpu sedejai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2020 05 05, 18:35)
Matyt dėl to, kad jie tokie šarmingi žmonės man ir patinka, abu, tiek Inga, tiek Arūnas. Ir protingi, ypač Arūnas. Man vyro grožis daugiau ne su išvaizda, o su protu asocijuojasi.
Mylimuke, tu irgi neatrašinėk, ignorą uždėk, jei esi protingesnė. Gal ginčų mažiau bus.

Vat butent, daugiau nei isvaizda.
Kuri cia jusu rase, gal Hmmm, kad pabendravus viskas gali staiga apsiversti, grazuolis tampa baisiu ir atvirksciai, tai tikrai taip buna, oi net labai daznai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 05 05, 18:50)
nu tai davai,

Cia irgi zemaitiskai?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 05 05, 19:17)
oi unsure.gif na nebent charizma, bet ne grožiu smile.gif
Papildyta:

va va, Mantas

Nu jau jis tai uz Toliata gerokai saldesnis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 05 05, 20:23)

Lazinames? Nerasyk savaite. Isvis nieko nerasyk. As nieko nerasysiu menesi. Tinika? Paziuresim kas yra priklausomas  nuo SM.

Is visu turimu nicku nerasysi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 05 05, 19:46)
is Lt tv paziuriu labai retai Stiliu ir emigrantai, dar seniau buvo nuo iki vsiai nebloga, bet jau senai nemaciau.

Nu jau. ziuri visas kronikas issiziojus, o po to dar per ziniu tinklapius pereini visus.
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2020 05 05, 19:31)
Is visu turimu nicku nerasysi? smile.gif

Turiu viena vieninteli nica, neadekvate.
Atsakyti