Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(cambala @ 2020 05 05, 21:06)
Nuo 00.00 pas mus. Nuo 22.00 pas tave.

dzini as tuoj atsijungsiu, nesijaudink , dar tau minutes idomios biggrin.gif

Gaila, kad mylimuke ir montekrista negali be sm, nei menesiuka pabuti... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 05 05, 21:04)
Nesutiksiu. Slykstukais is isvaizdos ir poelgiu yra Trumpas ir Bor8lusas( anglu)?

Man Obama lb.

Kas pasakys kad jis grazus?

vartotojo įkelta nuotrauka
Na bet labai sharmingas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 05 gegužės 2020 - 20:08
QUOTE(lutuke123 @ 2020 05 05, 20:07)
dzini as tuoj atsijungsiu, nesijaudink , dar tau minutes idomios  biggrin.gif

Gaila, kad mylimuke ir montekrista negali be sm, nei menesiuka pabuti...  unsure.gif

Jos turi savo prora, besmegene tu. Nyk is cia savaitei.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 05 05, 21:04)
Aimeja siule TAU, ne cambalai, ir ne man.
Jeigu cambala sutiko, sekmes jai, bet tu savo pasiulymus susikisk i gera vieta. Aisku?  mirksiukas.gif

Atsiusk i az  mirksiukas.gif

Nu taip ji man as jums, kas negerai? netilps, mano neistampyta kaip jusu biggrin.gif

oi negali, dokumentai, nesaugu i sm siusti mirksiukas.gif adresa parasyk bigsmile.gif uzvesiu gal, sake gi Motekrista as Lt biggrin.gif

o siaip rimtai, jei suzinotum, kad viskas tiesa, ka apie save pasakoju, kas butu?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 05 05, 21:02)
Labai labai  wub.gif , gal tikrai tu tai as lotuliukas.gif Mano vyras irgi kazkas is tokiu  biggrin.gif

O kas cia toks?

Gal biggrin.gif
Mario Casas ispanu aktorius. Kolege man pasiule paziuret filma (beje lb geras "Apsnigtos palmes"), sako ten kartais ne tavo vyras filmavosi? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 05 gegužės 2020 - 20:11
QUOTE(cambala @ 2020 05 05, 21:09)
Jos turi savo prora, besmegene tu.  Nyk is cia savaitei.

isnyksim is ca abi menesiui, keliausim i Peru lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 05 05, 20:30)
Nu jau jis tai uz Toliata gerokai saldesnis smile.gif

nu jau. Čia kaip kam rodosi smile.gif Mantukas tamsesnis, akytės rudos, iš karto šarmo priduoda, ryškumo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2020 05 05, 21:09)
Gal  biggrin.gif
Mario Casas ispanu aktorius. Kolege man pasiule paziuret filma, (beje lb geras) sako ten kartais ne tavo vyras filmavosi smile.gif

Grazus tikrai, man turku nemazai aktoriu patinka, panasus toks tamsus gymis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 05 05, 20:08)
Kas pasakys kad jis grazus?

vartotojo įkelta nuotrauka
Na bet labai sharmingas.

Cia anglu pukis?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 05 05, 21:05)
Niekas neprivallo, nes grazus gimsti arba, ne cia jau genai, aisku itakoja kazkiek gyvenimo budas, susitvarkymas, bet jau minimaliai.
O poelgiai zinoma svarbiausi, cia ir taip aisku manau visiem.

Grozio niekada nesureiksminu. Galimai todel, kad bent jau man grozis kenke.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 05 05, 20:39)
Nelabai tas Toliatas.
Mantukui ugio truksta.

Iam tas barzdas auginasi? Fui, kaip negrazu, kaip sendina. Jaun8 bernai atrodo kaip diedukai.

dėl to ir auginasi, kad brandžiau ir krūčiau atrodytų, o ne dikapriškai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 05 05, 20:03)
Saziningai, niekda nesupratau poreikio kurti naujus nikus, juolab vienu metu naudoti kelis. Nes visada kas nors suuosto, prasideda baksnojimai, issisukinejimai ir t.t. ir t.t. Ramiau tureti viena, ir slaptazodzio nepamirsti, ir siaip, bent jau man ramiau, meluoti nereikia. ESi tuo kas esi.

Teip.
Atsakyti