Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(Monteverte @ 2020 05 05, 21:16)
tamsus Di Caprio smile.gif

is rusu man patinka sitas aktorius, ziuriu kaip tik seriala antra karta Mazor su juo, visai nieko toks. biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 05 05, 21:26)
negaliu sakyti, kad negražus, nu gražus, nes nei kreivas, nei šleivas, bet net man jau per saldus, nors man ir įvairūs patinka, bet iš Leo tipo labai greitai išaugau. Tik paauglystėje tepatiko.

Jo per vaikiskas kazkoks ,kaip ir tas kunigelis, man irgi ne.
man jauciu tokie niekad nepaitko, nors Titaniko metu jau buvau studente, bet nei tas kinas, nei tas vyrukas man ne, va aktore ten mergina tai man grazi.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 05 05, 21:36)
is rusu man patinka sitas aktorius, ziuriu kaip tik seriala antra karta Mazor su juo, visai nieko toks.  biggrin.gif

įdegęs Di Caprio biggrin.gif
na bet gal čia tik šioje foto taip atrodo, nes aš jo nežinau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 05 gegužės 2020 - 20:39
QUOTE(Monteverte @ 2020 05 05, 21:38)
įdegęs Di Caprio biggrin.gif
na bet gal čia tik šioje foto taip atrodo, nes aš jo nežinau

Tai kad ne di caprio visai kitokiu bruozu, tiek, kad sviesus aisku, bet ir bradas pita ssveisu, o Pitas man patinka, di caprio ne .
Cia rusu aktorius Павел Прилучный
Di caprio kazkaip veidas atrodo smulkus toks kaip ir to lietuvio kunigo, man taip nepatinka. Bet sviesiu vyru tikrai yra graziu. Palyginimui

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 05 gegužės 2020 - 20:47
Kad moterys kurioms reikia paties sekso ar malonumu (o ne suteikti save vyrui) yra atgrasios jau minejau.
Jei vyrai patinka tai tos moterys yra atgrasios irgi. Cia is savo patirties nee tik is jusu postu.

Geriausios tos kurios pakencia vyrus del ju gerumo... Cia buvo gera mintis...

Bet mes mintimis suoliuojame toliau...

Jei vyrai patys nesvarbus svarbus tik ju poelgiai... tai vyru mylet irgi negalima... nera uz ka... galima mylet tik ju poelgius... ar kazka abstraktaus juose...
Tai yra labai blogai, kai tave myli uz poelgius... ar net uz tai, kad sugebi taip elgtis...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 05 05, 21:45)
Tai kad ne di caprio visai kitokiu bruozu, tiek, kad sviesus aisku, bet ir bradas pita ssveisu, o Pitas man patinka, di caprio ne .
Cia rusu aktorius Павел Прилучный
Di caprio kazkaip veidas atrodo smulkus toks kaip ir to lietuvio kunigo, man taip nepatinka. Bet sviesiu vyru tikrai yra graziu. Palyginimui

jei iš šviesesnių ir saldesnių, tai man labiau D. Beckham, stilingas vyras

Di Caprio su barzda gerėja. Sakau - ta barzda vyrams išgelbėjimas
Atsakyti
Cambala, negi tiki, kad ji gali be sm? Ką ji veiks? Kam įrodinės, kad nėra buka?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 05 05, 21:57)
Cambala, negi tiki, kad ji gali be sm? Ką ji veiks? Kam įrodinės, kad nėra buka?

Kazka cia uzsiciklinai su Ubuntiene.

Yra SM gerai jai, nera - tikrai nenumirs.
Ne taip kaip tu be sekso... tai tur but isprotetum
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 05 05, 20:59)
Kazka cia uzsiciklinai su Ubuntiene.

Yra SM gerai jai, nera - tikrai nenumirs.
Ne taip kaip tu be sekso... tai tur but isprotetum

rolleyes.gif kol yra vyras, tol hipotetinės situacijos neįdomios rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 05 05, 21:54)
jei iš šviesesnių ir saldesnių, tai man labiau D. Beckham, stilingas vyras

Di Caprio su barzda gerėja. Sakau - ta barzda vyrams išgelbėjimas

jo tas grazus smile.gif

Man is vis kazkaip keistai atrodo vyrai visai plikai nusiskute barzda, pripratau jau prie vyro su siokia tokia barzele smile.gif bet ne visiem ta barzda auga biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 05 05, 21:50)
Kad moterys kurioms reikia paties sekso ar malonumu (o ne suteikti save vyrui) yra atgrasios jau minejau.
Jei vyrai patinka tai tos moterys yra atgrasios irgi. Cia is savo patirties nee tik is jusu postu.
Geriausios tos kurios pakencia vyrus del ju gerumo... Cia buvo gera mintis...

Bet mes  mintimis suoliuojame toliau...
Jei vyrai patys nesvarbus svarbus tik ju poelgiai... tai vyru mylet irgi negalima... nera uz ka... galima mylet tik ju poelgius... ar kazka abstraktaus juose...
Tai yra labai blogai, kai tave myli uz poelgius... ar net uz tai, kad sugebi taip elgtis...

matai, Idomucia, tokia gamta, vyrai trauks moteris ir moterys vyrus, ir sekso metu jaus malonuma, viskas kas ne taip jau nuklrypimas nuo normos, tai nera is principo blogai, kaip sakoma visokiu yra, i rvisokiu reikia, bet dazniausiai tie nukrypimai sukelia kitas porblemas...ir jei visi butu tokie, tai zmonija isnyktu tikriausiai biggrin.gif bet vykst anaturali atranka stipriausiu ir sveikiausiu individu, zinoma kas dabar labai iskreipat civilizacijos...
Cia kaip sakyti blogai, kad bite traukia nektaras, nu prigimtis musu tokia, kol ji nesulauzyta.

O sekso vien del sekso niekam nereikia, reikia del noro suarteti, susilieti, apsijungti, arba siaip itampa nuimti, is nebegalejimo tverti, pats malonumas nera tikslas, tai greiciau pasekme, zmones tingus padarai , o ir seksas daznai gali buti pavojingas( pvz atsitiktinis), tai neuzsiiminetu juom, jei galetu neuzsiimineti biggrin.gif

O cia sutinku uz poelgisu galima gerbti, negerbti, gali patikti poelgiai arba ne, bet arba myli visa zmogu, koks jis yra su visais poelgiais arba ne.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 05 05, 21:57)

Taigi siuliau ir tau menesi nerasyti, kaip sugebetum? kam irodinesi, kad kiti buki, kaip kitaip geriau pasijausi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 05 gegužės 2020 - 21:16
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 05 05, 20:57)

Netikiu.
.
Atsakyti
Gal kas zino kaip isimti makadamijos riesutus (branduoli) is kevalo. Vaikas nukiso ta "rakta" kazkur, antra diena nerandu.
Monteverte gal tu zinai?
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2020 05 05, 22:27)
Gal kas zino kaip isimti makadamijos riesutus (branduoli) is kevalo. Vaikas nukiso ta "rakta" kazkur, antra diena nerandu.
Monteverte gal tu zinai?

plaktuku? bigsmile.gif
Atsakyti