Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(Montekrista.back @ 2020 05 06, 12:50)
mes turim savo temą, ten ir Cambala yra, ir jokių retenų. O lutukei ir pilnatinei su Idomucia palikom senąją temą, bet tie trys numarino tą temą, nes daugiau neturi su kuo kalbėtis biggrin.gif

tai kad ta tema iš viso užlūžusi.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2020 05 06, 13:32)
Kaip suprantu jūs būreliais susiskirstę temomis dalinatės, o kaip čia, pasipešt ateinat? Ten galima be pykčių, o čia reikia išsilieti? Iš tų savo temų ir siuntinėkit kitus, o čia kas nori tas lai ir bendrauja. Aš kai nepriklausau jokiai grupei, tai man čia norėtųsi be asmeniškumų kad būtų bendraujama apie Lietuvos ir kitus įvykius. Man ir taip vien ši tema nemažai laiko atima, daugiau nereikia, geriau gyvai su draugėm ar kolegėm papletkavot biggrin.gif . Bet čia notrėtųsi kartais apie tai kas vyksta pasaulyje paskaityti ir kitų nuomonių, bendraujant normaliai, kai žmonės moka įtikinti, kartais ji gali pasikeist. Ginčuose gimsta tiesa.

Anksciau daug tokiu temu buvo, ir daug fainu pokalbiu, diskusiju, astresniu irgi, ale liko pagrinde rietynes. Suprantama, kad dauguma issilaksto, nes neturi kur isiterpt, kai temas uzurpuoja vienas zmogus.
Atsakyti
Idomi butu diskusija, kam reikalingos bukos asmeniskos bobiskos razborkes, izeidinejimai, uzpuolimai, buki asmenisko lygio offtopic?
Negalit be tokiu apseiti?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 05 06, 13:20)
Labai nemalonus zmogus tas Gediminas apskritai. Bet ka del sou (ir pinigu) padarys.
Papildyta:

Dėl sveikatos tikrai šaunuolė, bet putli buvo žymiai gražesnė, dabar is veido į Kručinskienę panaši.

Bet ar ne keista, visos jos kaip susitarę tvirtina, kad puikiai jaučiasi storos, o paskui pyst ir numeta kokį 30 kilų. biggrin.gif

na bet taip jau būna, kad viskas gerai, o paskui- nebegerai. Ir man taip yra buvę. 55 kg. sveriau- sakiau, kad per daug. Po kiek laiko - 70 kg. svėriau, sakiau, kad puikiai. Dabar 57 kg., nelabai- norėčiau 55 kg. biggrin.gif

O Adelė pačiu laiku susiėmė, dar jauna, numetus tiek svorio, oda po kelių metų atsistatys, dabar nėra taip viskas gražu, kaip iš tolo atrodo. Bet sveikata yra svarbiausia, dzin tos raukšlės, o su jos milijonais, tas raukšles nukarpys nepastebimai.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 05 06, 13:20)
O tai savo temoje ko nesidalinat naujienomis? Mes tai savoj galim dalintis. Gi niekas nesakė, kad tema tik asmeniniams skalbiniams.

todėl, kad kai daugiau žmonių, daugiau ir naujienų. Patogu juk ateiti čia ir rasti kažkokią karštą žinią, nei visus portalus iš eilės knisti Lietuvoje ar užsienyje. Būna juk čia ir iš užsienio įdeda.
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2020 05 06, 13:32)
Kaip suprantu jūs būreliais susiskirstę temomis dalinatės, o kaip čia, pasipešt ateinat? Ten galima be pykčių, o čia reikia išsilieti? Iš tų savo temų ir siuntinėkit kitus, o čia kas nori tas lai ir bendrauja. Aš kai nepriklausau jokiai grupei, tai man čia norėtųsi be asmeniškumų kad būtų bendraujama apie Lietuvos ir kitus įvykius. Man ir taip vien ši tema nemažai laiko atima, daugiau nereikia, geriau gyvai su draugėm ar kolegėm papletkavot biggrin.gif . Bet čia notrėtųsi kartais apie tai kas vyksta pasaulyje paskaityti ir kitų nuomonių, bendraujant normaliai, kai žmonės moka įtikinti, kartais ji gali pasikeist. Ginčuose gimsta tiesa.

būtent. O dabar elgiasi kaip maži vaikai ir kitus kaltina, pirštais rodo smile.gif pačios užkabinėjo nuolat Lutukę, jos asmeninį gyvenimą, po to kai pačios nebegalėjo nuo savo šūdukų, tada tipo pabėgo iš tos temos, kurią suteršė. Na bet be rietenų negali. Pamato Lutukę kitoje temoje ir toje kitoje vėl kabinėjasi. Ir niekas nesikeis po savaitės ar mėnesio. Be reikalo ji nusileido ir išėjo. Nes bus jos taip pasiilgusios, kad nespėjus jai pargrįžt ir prasižiot vėl pasipils kaip ji vyrui neduoda, kaip negalima jos paklodžių skaityti ir pan. Suprasčiau, kad ignoravimo funkcijos nebūtų, o dabar yra. Juk ne Lutukė jų šeimų skalbinius skalbia, kad negalėtų neatsakyti, neapsikęstų šmeižto ar pan. Jas gi neva erzina Lutukės mintys, paklodės, na tai ignoruoji ir bėdos nėra. Aš pvz. negaliu ignoruoti tų, kurios mane šmeižia. Bet jei nešmeižtų, o tiesiog rašytų durnas ir neįdomais paklodes, tingėčiau skrolint, tai ignoravimas juk nuo visko išgelbėtų ir viskas, pyktis nėr dėl ko
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 05 06, 13:49)
Suprasčiau, kad ignoravimo funkcijos nebūtų, o dabar yra. Juk ne Lutukė jų šeimų skalbinius skalbia, kad negalėtų neatsakyti, neapsikęstų šmeižto ar pan. Jas gi neva erzina Lutukės mintys, paklodės, na tai ignoruoji ir bėdos nėra. Aš pvz. negaliu ignoruoti tų, kurios mane šmeižia. Bet jei nešmeižtų, o tiesiog rašytų durnas ir neįdomais paklodes, tingėčiau skrolint, tai ignoravimas juk nuo visko išgelbėtų ir viskas, pyktis nėr dėl ko

kad ne taip paprasta ir tą funkciją naudoti. Aš buvau lutukės postams ignorą uždėjusi, bet kai ne su vienu įrenginiu naudojiesi, kiti jo nepalaiko, arba matyti citatos, žodžiu, nesąmonė. Bet yra lengva ir nematyti. Iš esmės niekada jos ir neskaitau, ir netrukdo, tik pirštą paskauda pelės ratuką sukti, ištisi srautai jos niekalų.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 05 06, 09:19)
Pritariu, labai nuostabus, jei cambala bus žodžio žmogus ir nenuvils Moontės biggrin.gif

QUOTE(Monteverte @ 2020 05 06, 12:59)
supranti kaip yra, nesusipratėle tu mūsų, besidedančioji susipratusia biggrin.gif  mirksiukas.gif mums, skirtingai nei jums, visiškai nesvarbus forumo dalyvių asmeninis gyvenimas ir jo pletkai, tai normalu, kad nėra apie ką kasdien lialiakinti. Į forumą ateinam daugiau šiaip naujienomis, įžvalgomis kažkokiomis pasidalinti, o ne asmeniniais skalbiniais. Bet jūs skalbkitės, skalbkitės, ar jums kažkas trukdo? Tik būtų malonu, kad kitų narių į tai neįtraukinėtumėte, negi tai jums taip sunku?

TAigi, manau, komentuoti nereikia, kad apcioje rasomi teiginiai tik tuscia chames deklaracija.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2020 05 06, 13:56)
kad ne taip paprasta ir tą funkciją naudoti. Aš buvau lutukės postams ignorą uždėjusi, bet kai ne su vienu įrenginiu naudojiesi, kiti jo nepalaiko, arba matyti citatos, žodžiu, nesąmonė. Bet yra lengva ir nematyti. Iš esmės niekada jos ir neskaitau, ir netrukdo, tik pirštą paskauda pelės ratuką sukti, ištisi srautai jos niekalų.

na bet susitvarkai ir nezyzi, vadinasi įmanoma, esi puikus pavyzdys kitiems smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2020 05 06, 13:58)
TAigi, manau, komentuoti nereikia, kad apcioje rasomi teiginiai tik tuscia chames deklaracija.

ir kur čia asmeninis gyvenimas paminėtas? bigsmile.gif
beje, "teisingoji" tu mūsų. Pirmoji šią temą ryte užkabino Montekrista, aš jai tik atsakiau vietoje labas rytas mirksiukas.gif tai vat jei ne ji, aš nebūčiau nė žodžio paminėjusi ta tema
ir dar beje beje, aš šiandien į temą įdėjau dvi nuorodas galimai diskusijai be asmeniškumų, o tamstytė - nė vienos, tik vėl priekabių ieško rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 06 gegužės 2020 - 13:15
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 05 06, 10:10)
As irgi saziningai mokescius moku...

Kuriai valstybėi? Ne Lietuvai juk, o UK smile.gif Taip kad cit!
Atsakyti
Vyriausybė trečiadienį apsisprendė karantiną šalyje pratęsti iki gegužės 31 dienos

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...s.d?id=84211567

vartotojo įkelta nuotrauka

katastrofisch, kaip atsibodo tos kaukės.....

Atsakyti

Kaip suprantu jūs būreliais susiskirstę temomis dalinatės, o kaip čia, pasipešt ateinat? Ten galima be pykčių, o čia reikia išsilieti? Iš tų savo temų ir siuntinėkit kitus, o čia kas nori tas lai ir bendrauja. Aš kai nepriklausau jokiai grupei, tai man čia norėtųsi be asmeniškumų kad būtų bendraujama apie Lietuvos ir kitus įvykius. Man ir taip vien ši tema nemažai laiko atima, daugiau nereikia, geriau gyvai su draugėm ar kolegėm papletkavot biggrin.gif. Bet čia notrėtųsi kartais apie tai kas vyksta pasaulyje paskaityti ir kitų nuomonių, bendraujant normaliai, kai žmonės moka įtikinti, kartais ji gali pasikeist. Ginčuose gimsta tiesa.

Galima toje temoje be pykciu, todel, kad ten nera nei vienos nares, kuri inicijuoja pykcius. Va ir aiskiai pasimate, kas pradeda pestynes. Cambala, beje, ten irgi yra, bet nei ji su kuo draskosi, nei kas nors su ja. :) 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 05 06, 13:57)
Galima toje temoje be pykciu, todel, kad ten nera nei vienos nares, kuri inicijuoja pykcius. Va ir aiskiai pasimate, kas pradeda pestynes. Cambala, beje, ten irgi yra, bet nei ji su kuo draskosi, nei kas nors su ja. smile.gif </p>

Bet man atrodo, kad ir pati Cambala ten kitaip elgiasi. Nu tikrai neateina ten tam, kad pasakyti kokia viena ar kita narė yra idiotė. O kitose temose būna ir taip...
Atsakyti