QUOTE(mylimuke! @ 2020 05 06, 13:20)
O tai savo temoje ko nesidalinat naujienomis? Mes tai savoj galim dalintis. Gi niekas nesakė, kad tema tik asmeniniams skalbiniams.
todėl, kad kai daugiau žmonių, daugiau ir naujienų. Patogu juk ateiti čia ir rasti kažkokią karštą žinią, nei visus portalus iš eilės knisti Lietuvoje ar užsienyje. Būna juk čia ir iš užsienio įdeda.
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2020 05 06, 13:32)
Kaip suprantu jūs būreliais susiskirstę temomis dalinatės, o kaip čia, pasipešt ateinat? Ten galima be pykčių, o čia reikia išsilieti? Iš tų savo temų ir siuntinėkit kitus, o čia kas nori tas lai ir bendrauja. Aš kai nepriklausau jokiai grupei, tai man čia norėtųsi be asmeniškumų kad būtų bendraujama apie Lietuvos ir kitus įvykius. Man ir taip vien ši tema nemažai laiko atima, daugiau nereikia, geriau gyvai su draugėm ar kolegėm papletkavot

. Bet čia notrėtųsi kartais apie tai kas vyksta pasaulyje paskaityti ir kitų nuomonių, bendraujant normaliai, kai žmonės moka įtikinti, kartais ji gali pasikeist. Ginčuose gimsta tiesa.
būtent. O dabar elgiasi kaip maži vaikai ir kitus kaltina, pirštais rodo

pačios užkabinėjo nuolat Lutukę, jos asmeninį gyvenimą, po to kai pačios nebegalėjo nuo savo šūdukų, tada tipo pabėgo iš tos temos, kurią suteršė. Na bet be rietenų negali. Pamato Lutukę kitoje temoje ir toje kitoje vėl kabinėjasi. Ir niekas nesikeis po savaitės ar mėnesio. Be reikalo ji nusileido ir išėjo. Nes bus jos taip pasiilgusios, kad nespėjus jai pargrįžt ir prasižiot vėl pasipils kaip ji vyrui neduoda, kaip negalima jos paklodžių skaityti ir pan. Suprasčiau, kad ignoravimo funkcijos nebūtų, o dabar yra. Juk ne Lutukė jų šeimų skalbinius skalbia, kad negalėtų neatsakyti, neapsikęstų šmeižto ar pan. Jas gi neva erzina Lutukės mintys, paklodės, na tai ignoruoji ir bėdos nėra. Aš pvz. negaliu ignoruoti tų, kurios mane šmeižia. Bet jei nešmeižtų, o tiesiog rašytų durnas ir neįdomais paklodes, tingėčiau skrolint, tai ignoravimas juk nuo visko išgelbėtų ir viskas, pyktis nėr dėl ko