Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(Monteverte @ 2020 05 28, 16:04)
o tai kai vaikų nenori prisidirbt, tai kaip saugaisi? nuo vyrų bėgi pamačius? biggrin.gif nu tu ir bukutė biggrin.gif  4u.gif

Uzsimanuni prezervatyva ant viso kuno nuo saldytuvo spinduliuotes? Ar apsivynioji folija? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 05 28, 17:51)
Uzsimanuni prezervatyva ant viso kuno nuo saldytuvo spinduliuotes? Ar apsivynioji folija? biggrin.gif

Prisimenat Paksa ir jo burtininke?
Vyniotis galima ir tuoletiniu popieriumi
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 05 28, 17:51)

neatsakinėk į klausimą klausimu, taip tik a la gudrūs durniai daro biggrin.gif 4u.gif
atsakyk, jei turi papus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 05 28, 18:31)
neatsakinėk į klausimą klausimu, taip tik a la gudrūs durniai daro biggrin.gif  4u.gif

Ką rūkei šiandien? unsure.gif
Aš klausiau, kaip saugaisi nuo šaldytuvo. Mažu pasinaudosim tavo išmintingais patarimais rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 05 28, 19:13)
Ką rūkei šiandien?  unsure.gif
Aš klausiau, kaip saugaisi nuo šaldytuvo. Mažu pasinaudosim tavo išmintingais patarimais  rolleyes.gif

apsirūkiusi ir rašo man smile.gif

folija čia prie ko? su foliją bybuką apmūturiuoji saviškiui? biggrin.gif prezikas, kad toks egzistuoja ir nebūtina nenorint pastoti nuo vyrų visiškai šalintis susipratai. Nu tai ir ačiū už tai, kad susivokei. Bet folija čia prie ko? biggrin.gif Ar čia man sugeruoji, kad kitaip nuo šaldytuvo saugotis neina, kad jei nuo spermos prezikas, tai nuo šaldytuvo būtinai kažkas panašaus ir analogiško ir sumąstei foliją? biggrin.gif
Jei taip manai, tai gal šnekėkis su cambala? aš tai čia prie ko? aš atrasiu intelektualesnių pašnekovų, nesirūpink 4u.gif
Atsakyti
Paranojos aukos:
https://www.delfi.lt...o.d?id=84372677
Aš įlipau, o po manęs nors ir tvanas.... Lai nusiperka 2 bilietus- sau ir savo rankinei ir tada niekas nesėdės šalia.
Papildyta:
Toliau švaistys pinigus. Kur jie po pusmečio galvoja jų vėl pasisemti? Ar jau nebesitiki būt valdžioj.
Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...a.d?id=84391963

L. Kukuraitis atsakė, kad tai yra pozityvios diskriminacijos pavyzdys.

Įdomus terminas -pozityvi diskriminacija biggrin.gif
Atsakyti
Hmmm... gal ir pas mus kokia medikų asociacija arba ULAC imsis iniciatyvos prieš visokius tokius tiesos skleidėjus?

https://www.lrytas.l...usmes-15061226/
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 05 28, 16:17)
aha, aplink stulpą šokau pedofilui, pedofilų gaudytoja tu 4u.gif  ar susitikai jau su Niarvingutia?  biggrin.gif
nu svarbu ne Vienkiemio kolegė 4u.gif

Nu va kokia istvirkusi paaugle buvai.
Nervingutia cia tu? Kur tu susitiksi, kai zmoniu bijai. Tik ir sedi savo apsamanijusiam voratinkliu ir zvakiu sviesos kambary ir badai vudu leles. Todel ir nervine tokia biggrin.gif . Islisk i sviesa galu gale.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 05 28, 17:31)
neatsakinėk į klausimą klausimu, taip tik a la gudrūs durniai daro biggrin.gif  4u.gif

O tu pasirido savo plaukuotu nutysusiu papu papais net negali pavadint, nes i klausima nesugebejai atsakyt ax.gif .
Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2020 05 28, 19:28)
Hmmm... gal ir pas mus kokia medikų asociacija arba ULAC imsis iniciatyvos prieš visokius tokius tiesos skleidėjus?

https://www.lrytas.l...usmes-15061226/

Ir kas? Lyg neatsiras Gyduolio tipo salininku. Pilna " nusvytusiuju" kurie nabasniko rankom gydosi struma. O uz lango 21 a.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 05 28, 19:27)
apsirūkiusi ir rašo man smile.gif

folija čia prie ko? su foliją bybuką apmūturiuoji saviškiui? biggrin.gif prezikas, kad toks egzistuoja ir nebūtina nenorint pastoti nuo vyrų visiškai šalintis susipratai. Nu tai ir ačiū už tai, kad susivokei. Bet folija čia prie ko? biggrin.gif Ar čia man sugeruoji, kad kitaip nuo šaldytuvo saugotis neina, kad jei nuo spermos prezikas, tai nuo šaldytuvo būtinai kažkas panašaus ir analogiško ir sumąstei foliją? biggrin.gif
Jei taip manai, tai gal šnekėkis su cambala? aš tai čia prie ko? aš atrasiu intelektualesnių pašnekovų, nesirūpink 4u.gif

Tai kaip saugotis nuo šaldytuvo?
Klausiu jau trečią kartą.
Nežinai, ką atsakyti? smile.gif
Atsakyti
Apsauga nuo 5G

Sakau gal kam reikia... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2020 05 28, 22:26)
Apsauga nuo 5G

O nuo skiepų poveikio neapsaugotų? biggrin.gif
Arba šaldytuvo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 28 gegužės 2020 - 21:37
QUOTE(Hmmm... @ 2020 05 28, 23:26)
Apsauga nuo 5G

nepasimaukit ant spekuliantų- aš turiu stebuklingų pupų nuo to paties ir pigiau 4u.gif
Atsakyti