Užpatentuotos? Po kiek parduodi?
Užpatentuotos? Po kiek parduodi?
Radau geriau, ir usb lizdo nereik

https://www.facebook...32676515081214/

Esu tikra, kad susisiekus su gamintoju, jis įdiegtų ir apsaugą nuo driežų, jei tik reikia

Bet ministrų kabinetui labai smagu tuos milijardus dalinti žemės ūkiui, keliams, statyboms. Jis gali būti priežastis, kad Vyriausybė labai nenorės atsisakyti tos ekstremalios padėties. Ir kitas dalykas dalis pinigų numatyti išleisti ateityje, tos pačios 200 eurų vienkartinės išmokos rugpjūčio mėnesį. Tai jei iki tol karantinas su ekstremalia padėtimi bus atšaukti, tai ar tie pinigai galės pasiekti pensininkus? klausimą kėlė politikas. Manau, kad tai irgi yra priežastis, kad viskas bus tęsiama gal net iki Seimo rinkimų, Delfi penktadienį prognozavo A. Kubilius.
Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...o.d?id=84400487
Kubilius sutinka su mano nuomone

Hmmm...

Esu tikra, kad susisiekus su gamintoju, jis įdiegtų ir apsaugą nuo driežų, jei tik reikia
Kaip siulai apsisaugot nuo lektuvu, kurie skraido virs miestu ir barsto miltelius?
Kai pasiulysi, tai paklausiu, kaip apsisaugot nuo iliuminatu zenklais pazenklintu automobiliu kurie irgi kazka barsto ar pucia...
Tam nera galo, tik psichiatrinese ligoninese zino apsauga, suleidzia vaistu
Papildyta:

Deja konservatoriai yra pasigailetini. Eiline partija kuri nori itiktti visiems, ir kurioje pilna visokiu nuo buku megztu bereciu iki pazangos entuziastu, Norri ittikti visiems, o gale neitinka niekam, nes be jokio stuburo, kaip ir kiti.
Kolchoznikai del to ir atsidure valdzioje... LUkoshenka irgi atsidure valdzioje del to pacio...
Geriau jau kolchozo pirmininkas su aiskiomis kolchozniku ponjatkemis nei kazkokie bestuburiai amebos
Kai pasiulysi, tai paklausiu, kaip apsisaugot nuo iliuminatu zenklais pazenklintu automobiliu kurie irgi kazka barsto ar pucia...
Tam nera galo, tik psichiatrinese ligoninese zino apsauga, suleidzia vaistu
Vėl Jūs su savo pesimizmu... Ligoninės ir vaistai bet kokie yra blogis, visa ko išganymas - sąmoningumo kėlimas ir Saulės bei kosmoso energija bei dvasinis nušvitimas (nemaišyti prašau su radiacija)... Galima manau į tą USB už simbolinį mokestį įdiegti funkciją, kad jis sukurtų apsauginį (ir saugų) nematomą burbulą, kuris apsaugos nuo bet kokios neigiamos aplinkos poveikio, įskaitant ir pabarstukus visus... Dar gali jis manau turėti tokį funkcionalumą, kad tame burbule esančiam atvertų visas čakras ir n-tąsias akis, kad jo nešiotojas taptų praktiškai aukščiau visko ir viskam atsparus... Nu čia tiek aš, nenuovoki, jau sugalvojau, o tie aparato kūrėjai esu tikrai turėtų ir dar tobulesnių idėjų, nes jie tam burbule ten geriau visas paralelines visatas ir sprendimus mato...

Taip taip, skatink pas durnius psichoze... Imes tave i katila ir isvirs gyva. Va kuo tai baigsis
O gal kaip tik jei jie turės savo USB'ikus su apsauginiais laukais, jie apsiramins ir leis mums, durneliams, gyventi savo 5G chemtreilų apsuptyje? Ironiškai stebės mus iš aukšto 9-tosios akies lauko...

Papildyta:
pasakyčiau, jei geras žmogus būtum

Papildyta:

tai mėnesį nepilną atsijungus buvai ir per tiek laiko nesugebėjai dar nusidepiliuot? kokia ameba, kita tavo vietoje ant tų nutysusių jau ir implantus įsidėtų, ne tik padepiliuotų, o tu tokia niezdara

Papildyta:
Nervingutia cia tu? Kur tu susitiksi, kai zmoniu bijai. Tik ir sedi savo apsamanijusiam voratinkliu ir zvakiu sviesos kambary ir badai vudu leles. Todel ir nervine tokia

supratau, buvote susitikusios, vėl apšnekėjote vyrų kiek matėt pas mergaiiiitės mamą

va jeigu tiems jūsų reklamuojamėms USB yra pirkėjų, tai yra reali problema, o ne jos sprendimas.
A. Kubilius kaip kitą pavyzdį pateikė Taivano pasirinktą kelią. Ši šalis uždarė tik šalies sienas, neskelbė karantino, tai reiškia, kad nebuvo uždarytos mokyklos, verslai. „Šalyje gyvena 24 milijonai gyventojų ir šiomis priemonėmis, patvirtintų ligos atvejų yra apie 500, mirusių – apie 10. Pasirodo, kad galima ir taip susitvarkyti. Turime vertinti savo Vyriausybės veiksmus atviromis akimis – ar tikrai buvo teisinga taip elgtis“, – teigė politikas.......
„Bet ministrų kabinetui labai smagu tuos milijardus dalinti – žemės ūkiui, keliams, statyboms. Jis gali būti priežastis, kad Vyriausybė labai nenorės atsisakyti tos ekstremalios padėties. Ir kitas dalykas – dalis pinigų numatyti išleisti ateityje, tos pačios 200 eurų vienkartinės išmokos rugpjūčio mėnesį. Tai jei iki tol karantinas su ekstremalia padėtimi bus atšaukti, tai ar tie pinigai galės pasiekti pensininkus?“ – klausimą kėlė politikas. „Manau, kad tai irgi yra priežastis, kad viskas bus tęsiama gal net iki Seimo rinkimų“, – Delfi penktadienį prognozavo A. Kubilius.
Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...o.d?id=84400487
Kubilius sutinka su mano nuomone. Visad laikiau jį geriausiu konservatorium, gal net ir politiku. Eilinį kartą nuomonės nepakeičiau
Hmmm...
Man kuo toliau ziurint, tuo keisciau atrodo dabartines valdzios veiksmai. Geriausia, aisku, kai paklausia kokie kriterijai leistu nuimti karantina ir valdziazmogis nezino. Wow, visiskai.
Pasakytum, jei kąnors išties darytum. Dabar tik pakvaksėjai, ir durnų žodžių jau neatsiimsi atgal.