Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(mjforever @ 2020 05 28, 22:50)
nepasimaukit ant spekuliantų- aš turiu stebuklingų pupų nuo to paties ir pigiau  4u.gif

Užpatentuotos? Po kiek parduodi?
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2020 05 28, 22:26)
Apsauga nuo 5G

Sakau gal kam reikia... 4u.gif

Radau geriau, ir usb lizdo nereik biggrin.gif
https://www.facebook...32676515081214/
Atsakyti
Ne, nu bet kai žiauru... tik pasiūlyk žmonėm gerą, kokybišką, garantuotą daiktą, kuris tiek geras, kad visa gydytojų ir farmacijos įmonių šutvė (aš esu tikra, kad jie arba 5G statytojai... slepiasi už tų dezinformatorių, kurie abejoja priemonės patikimumu ir bando ją diskredituoti) susirinko tam, kad paneigtų tai, kas akivaizdu ir dar tyrimus imituoja... ir sulekia čia blyn visokios šarlatanės savo pupas, kepurėles ir kitas nesąmones siūlyti. Ar dėl jūsų pupų ir kt. kas nors tyrimus darė???? Įtariu, kad net nesivargino. O vat dėl to produkto pažiūrėkit kaip visi išsigando, tyrinėt pradėjo. Jei tie tyrėjai tiek varginosi, kad pasakytų jog šitas reikalas neveikia, vadinasi be jokių net mažiausių abejonių tas USB yr tikras ir tikrai veikia!!!!!!!!! Sąžinės turėtumėt šitaip sukčiaut, kai žmonija ant tokio siaubingo pavojaus slenksčio... verysad.gif

QUOTE(mylimuke! @ 2020 05 28, 21:36)
O nuo skiepų poveikio neapsaugotų? biggrin.gif
Arba šaldytuvo  biggrin.gif

Esu tikra, kad susisiekus su gamintoju, jis įdiegtų ir apsaugą nuo driežų, jei tik reikia 4u.gif Už savikainą... nes tie kūrėjai yr tikrai pasaulio gelbėtojai ir vieninteliai sąžiningi žmonės likę šitoj supuvusioj planetoj unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 29 gegužės 2020 - 07:11
A. Kubilius kaip kitą pavyzdį pateikė Taivano pasirinktą kelią. Ši šalis uždarė tik šalies sienas, neskelbė karantino, tai reiškia, kad nebuvo uždarytos mokyklos, verslai. „Šalyje gyvena 24 milijonai gyventojų ir šiomis priemonėmis, patvirtintų ligos atvejų yra apie 500, mirusių – apie 10. Pasirodo, kad galima ir taip susitvarkyti. Turime vertinti savo Vyriausybės veiksmus atviromis akimis – ar tikrai buvo teisinga taip elgtis“, – teigė politikas.......
„Bet ministrų kabinetui labai smagu tuos milijardus dalinti – žemės ūkiui, keliams, statyboms. Jis gali būti priežastis, kad Vyriausybė labai nenorės atsisakyti tos ekstremalios padėties. Ir kitas dalykas – dalis pinigų numatyti išleisti ateityje, tos pačios 200 eurų vienkartinės išmokos rugpjūčio mėnesį. Tai jei iki tol karantinas su ekstremalia padėtimi bus atšaukti, tai ar tie pinigai galės pasiekti pensininkus?“ – klausimą kėlė politikas. „Manau, kad tai irgi yra priežastis, kad viskas bus tęsiama gal net iki Seimo rinkimų“, – Delfi penktadienį prognozavo A. Kubilius.

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...o.d?id=84400487

Kubilius sutinka su mano nuomone biggrin.gif . Visad laikiau jį geriausiu konservatorium, gal net ir politiku. Eilinį kartą nuomonės nepakeičiau 4u.gif
Hmmm... clap_1.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 29 gegužės 2020 - 09:57
QUOTE(Hmmm... @ 2020 05 29, 08:02)

Esu tikra, kad susisiekus su gamintoju, jis įdiegtų ir apsaugą nuo driežų, jei tik reikia

Kaip siulai apsisaugot nuo lektuvu, kurie skraido virs miestu ir barsto miltelius?

Kai pasiulysi, tai paklausiu, kaip apsisaugot nuo iliuminatu zenklais pazenklintu automobiliu kurie irgi kazka barsto ar pucia...

Tam nera galo, tik psichiatrinese ligoninese zino apsauga, suleidzia vaistu
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2020 05 29, 10:54)
Kubilius sutinka su mano nuomone biggrin.gif . Visad laikiau jį geriausiu konservatorium, gal net ir politiku. Eilinį kartą nuomonės nepakeičiau 4u.gif

Deja konservatoriai yra pasigailetini. Eiline partija kuri nori itiktti visiems, ir kurioje pilna visokiu nuo buku megztu bereciu iki pazangos entuziastu, Norri ittikti visiems, o gale neitinka niekam, nes be jokio stuburo, kaip ir kiti.
Kolchoznikai del to ir atsidure valdzioje... LUkoshenka irgi atsidure valdzioje del to pacio...
Geriau jau kolchozo pirmininkas su aiskiomis kolchozniku ponjatkemis nei kazkokie bestuburiai amebos
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 05 29, 10:06)
Kaip siulai apsisaugot nuo lektuvu, kurie skraido virs miestu ir barsto miltelius?

Kai pasiulysi, tai paklausiu, kaip apsisaugot nuo iliuminatu zenklais pazenklintu automobiliu kurie irgi kazka barsto ar pucia...

Tam nera galo, tik psichiatrinese ligoninese zino apsauga, suleidzia vaistu

Vėl Jūs su savo pesimizmu... Ligoninės ir vaistai bet kokie yra blogis, visa ko išganymas - sąmoningumo kėlimas ir Saulės bei kosmoso energija bei dvasinis nušvitimas (nemaišyti prašau su radiacija)... Galima manau į tą USB už simbolinį mokestį įdiegti funkciją, kad jis sukurtų apsauginį (ir saugų) nematomą burbulą, kuris apsaugos nuo bet kokios neigiamos aplinkos poveikio, įskaitant ir pabarstukus visus... Dar gali jis manau turėti tokį funkcionalumą, kad tame burbule esančiam atvertų visas čakras ir n-tąsias akis, kad jo nešiotojas taptų praktiškai aukščiau visko ir viskam atsparus... Nu čia tiek aš, nenuovoki, jau sugalvojau, o tie aparato kūrėjai esu tikrai turėtų ir dar tobulesnių idėjų, nes jie tam burbule ten geriau visas paralelines visatas ir sprendimus mato... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 29 gegužės 2020 - 10:11
QUOTE(Hmmm... @ 2020 05 29, 11:10)
Vėl Jūs su savo pesimizmu... Ligoninės ir vaistai bet kokie yra blogis, visa ko išganymas - sąmoningumo kėlimas ir Saulės bei kosmoso energija bei dvasinis nušvitimas (nemaišyti prašau su radiacija)... Galima manau į tą USB už simbolinį mokestį įdiegti funkciją, kad jis sukurtų apsauginį (ir saugų) nematomą burbulą, kuris apsaugos nuo bet kokios neigiamos aplinkos poveikio, įskaitant ir pabarstukus visus... Dar gali jis manau turėti tokį funkcionalumą, kad tame burbule esančiam atvertų visas čakras ir n-tąsias akis, kad jo nešiotojas taptų praktiškai aukščiau visko ir viskam atsparus... Nu čia tiek aš, nenuovoki, jau sugalvojau, o tie aparato kūrėjai esu tikrai turėtų ir dar tobulesnių idėjų, nes jie tam burbule ten geriau visas paralelines visatas ir sprendimus mato... 4u.gif

Taip taip, skatink pas durnius psichoze... Imes tave i katila ir isvirs gyva. Va kuo tai baigsis
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 05 29, 10:30)
Taip taip, skatink pas durnius psichoze... Imes tave i katila ir isvirs gyva. Va kuo tai baigsis

O gal kaip tik jei jie turės savo USB'ikus su apsauginiais laukais, jie apsiramins ir leis mums, durneliams, gyventi savo 5G chemtreilų apsuptyje? Ironiškai stebės mus iš aukšto 9-tosios akies lauko...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 29 gegužės 2020 - 10:50
nu va ir nebežino iš kur tas virusas iš viso biggrin.gif https://www.15min.lt...uje-650-1325582
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 05 28, 22:25)
Tai kaip saugotis nuo šaldytuvo?
Klausiu jau trečią kartą.
Nežinai, ką atsakyti? smile.gif

pasakyčiau, jei geras žmogus būtum biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 05 28, 20:53)
O tu pasirido savo plaukuotu nutysusiu papu papais net negali pavadint, nes i klausima nesugebejai atsakyt ax.gif .

tai mėnesį nepilną atsijungus buvai ir per tiek laiko nesugebėjai dar nusidepiliuot? kokia ameba, kita tavo vietoje ant tų nutysusių jau ir implantus įsidėtų, ne tik padepiliuotų, o tu tokia niezdara biggrin.gif vyras į kauliuką visai juk nebežiūri 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 05 28, 20:53)
Nu va kokia istvirkusi paaugle buvai.
Nervingutia cia tu? Kur tu susitiksi, kai zmoniu bijai. Tik ir sedi savo apsamanijusiam voratinkliu ir zvakiu sviesos kambary ir badai vudu leles. Todel ir nervine tokia biggrin.gif . Islisk i sviesa galu gale.

supratau, buvote susitikusios, vėl apšnekėjote vyrų kiek matėt pas mergaiiiitės mamą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2020 05 29, 09:02)
Ne, nu bet kai žiauru... tik pasiūlyk žmonėm gerą, kokybišką, garantuotą daiktą, kuris tiek geras, kad visa gydytojų ir farmacijos įmonių šutvė (aš esu tikra, kad jie arba 5G statytojai... slepiasi už tų dezinformatorių, kurie abejoja priemonės patikimumu ir bando ją diskredituoti) susirinko tam, kad paneigtų tai, kas akivaizdu ir dar tyrimus imituoja... ir sulekia čia blyn visokios šarlatanės savo pupas, kepurėles ir kitas nesąmones siūlyti. Ar dėl jūsų pupų ir kt. kas nors tyrimus darė???? Įtariu, kad net nesivargino. O vat dėl to produkto pažiūrėkit kaip visi išsigando, tyrinėt pradėjo. Jei tie tyrėjai tiek varginosi, kad pasakytų jog šitas reikalas neveikia, vadinasi be jokių net mažiausių abejonių tas USB yr tikras ir tikrai veikia!!!!!!!!! Sąžinės turėtumėt šitaip sukčiaut, kai žmonija ant tokio siaubingo pavojaus slenksčio... verysad.gif

va jeigu tiems jūsų reklamuojamėms USB yra pirkėjų, tai yra reali problema, o ne jos sprendimas.
Atsakyti

A. Kubilius kaip kitą pavyzdį pateikė Taivano pasirinktą kelią. Ši šalis uždarė tik šalies sienas, neskelbė karantino, tai reiškia, kad nebuvo uždarytos mokyklos, verslai. „Šalyje gyvena 24 milijonai gyventojų ir šiomis priemonėmis, patvirtintų ligos atvejų yra apie 500, mirusių – apie 10. Pasirodo, kad galima ir taip susitvarkyti. Turime vertinti savo Vyriausybės veiksmus atviromis akimis – ar tikrai buvo teisinga taip elgtis“, – teigė politikas.......
„Bet ministrų kabinetui labai smagu tuos milijardus dalinti – žemės ūkiui, keliams, statyboms. Jis gali būti priežastis, kad Vyriausybė labai nenorės atsisakyti tos ekstremalios padėties. Ir kitas dalykas – dalis pinigų numatyti išleisti ateityje, tos pačios 200 eurų vienkartinės išmokos rugpjūčio mėnesį. Tai jei iki tol karantinas su ekstremalia padėtimi bus atšaukti, tai ar tie pinigai galės pasiekti pensininkus?“ – klausimą kėlė politikas. „Manau, kad tai irgi yra priežastis, kad viskas bus tęsiama gal net iki Seimo rinkimų“, – Delfi penktadienį prognozavo A. Kubilius.

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...o.d?id=84400487

Kubilius sutinka su mano nuomone biggrin.gif. Visad laikiau jį geriausiu konservatorium, gal net ir politiku. Eilinį kartą nuomonės nepakeičiau 4u.gif
Hmmm... clap_1.gif

Man kuo toliau ziurint, tuo keisciau atrodo dabartines valdzios veiksmai. Geriausia, aisku, kai paklausia kokie kriterijai leistu nuimti karantina ir valdziazmogis nezino. :) Wow, visiskai. :)

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 05 29, 18:38)
pasakyčiau, jei geras žmogus būtum biggrin.gif

Pasakytum, jei kąnors išties darytum. Dabar tik pakvaksėjai, ir durnų žodžių jau neatsiimsi atgal. 4u.gif
Atsakyti