QUOTE(mylimuke! @ 2020 06 13, 00:53)
Kur sąrašas?
Tavo Airija 4kart labiau prasiskolinusi. Tai jūs 4kart blogiau už Lietuvą gyvenat?
Apie ka tu is vis? Tu man savo minciu eiga paaiskink, nes as kazkaip neatseku, kodel tu man tai is vis rasai? Kaip tai siejasi su mano postu. Gal Majai di tai rasyk, ji rase, kad valstieciai praskolino Lietuva, su mintim, kad tai blogai, jei teisingai supratau, paaiskink, jai kad tai gerai ir kad nera ko bijoti evlastiecciu-zaliuju partijos

. As tik paklausiau, kurios kitos partijos nesiskolino, nei, kad tas veiksmas geras, nei kad blogas, nei, kad saliai tai gerai ar blogai nerasiau, mano mintis buvo paparsta, ta, ka ir rasiau seniau, kad nematau as skirtingu partiju, man jos visos vienodos. Nei jos man blogis, kaip memento suprato, nei kazka apei Lietuvos gyvenimo geruma rasiau, kaip is kazur istraukei tu. Skaitykit jus viena kart tai, ka komentuojat
Jei nori su manim apie saliu prasisklonimus padiskutuoti taip ir rastyk, o ne sokinek nuo vienos temos prie kitos su kazkokiom pretenzijom
Papildyta:
QUOTE(Ašaka @ 2020 06 13, 06:14)
Geras pavyzdys

Pasitikrinau jos rezultatus, akurat, sąraše buvo 114, pakilo į 28 vietą, obettačiau legendinis Vareikis tame pačiame kolchoznykų sąraše pasirodė dar geriau, iš
paskutinės, 141 vietos pakilo į 23 vietą.
Taip buna tokiu vienetiniu atveju, bet visgi tai isimtys , ne taisykle, ir jei partija gautu siuo atveju pvz 10 vietu, tai nepatektu zmogus, o as gal tu pirmu 10 is vis nenoriu,akd patektu. taigi reitingavimai neisprendzia problemos.
p.s. Kodel jums sitaip derktis norisi is partijos pavadinimu?
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2020 06 13, 08:35)
Lutuke, ne skolintis yra blogai, blogai yra neatsakingai taškyti paskolintus pinigus.
Kaip nuo koronos karantino finansiškai nukentėjo pensininkai, pašalpiniai ir vaikai?
Na gerai perfrazuosiu, tai koki apartija skolinosi ir ismintingai investavo?
Cia tai absurdas didziausias, bet pvz duju terminalas, kuriam istaskyti milijardai, man atrodo didesnis absurdas. Kitas absurdas buvo uzdaryti atomine elektrine. ir t.t. sarasas gana ilgas valdziso pinigu taskymo ir neekonomiskumo. Kad ir tas pats Simonytes valdymo metu pinigu skolinimas uz zymiai didesnes palukanas, jau apie tai diskutavom.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 06 13, 09:50)
Baisu ta Airija... Prie 10 metu buvo vel vos ne bankrotas. Dabar UK problemose, EU problemose tai Airijai bus tikras pi...
Nemanau, Airija nemazai ir isllosia nuo Bx, daug kompaniju cia keliasi.
Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2020 06 13, 09:57)
Ne, ne tas pats.
Bet, cituojant Jus "negriausiu jums iliuzijos...viskam savas laikas matyt."

jei neturit ka rasyti, tai gal geriau ir nerasykit? O siaip iliuzijom nera vadinama nuoga realybe, bet manau jums smagu isivaizduoti, kad pasaulyje yra gerieciai blogieciai, yra geros partijos ir blogos, sekmes taip ir toliau svajojant, pamacius realybe tikrai tokiom rozinem spalvom viskas pasirodo....
Papildyta:
QUOTE(mementoo @ 2020 06 13, 10:20)
Atrodo kad jūs ne tik kad neskaitot savo dedamų nuorodų, bet net ir savos rašliavos .
99 proc. neįsivaizdavo. Kas čia, nesuabsoliutinimas? Tik judu su Idomucia supratot, kiti 99 proc.buvo durniai ir pasaulyje nesiorientuoja.
Visos partijos vienodos. VISOS. Čia iš karto, po savo užklausos jums pacituoti, rašot.
O čia esat savo stiliuje. Smailas nieko nepaslepia, tai jūsų nuolatinis leitmotyvas rinkimų tema.
Balsuoti nereikia, visi blogi, iliuminatai valdo, rinkimai tik vaizdas. Užtektų vieno valdovo. Čia jūsų pezalas, ne pirmą ir ne dešimtą kartą.
Oi kokie blogi. Tik rietenom užsiima. TIK.
tai citatos ,kaip suprantu nebus, tik beletristika?
nauji jusu perliukai

ka rukot?
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 06 13, 10:40)
Bet ji neteisi. Visose valstybese yra panasiai, iskaitant AIrija.
O as ka nors sakiau, kad kitur kitaip?

Visam pasaulyje taip pat, todel ir sakau nematau skirtumo tarp Jav ir Rusijos ar visu kitu saliu, visur tas pats vienas didelis zaidimas, sostu karai.
Tiek, kad, kai kuriuose salyse yra labai turtingu nedaug ir labai daug vargsu, ir vidurines kalses beveik nera, kaip Lt, Afrikoje, Azijoje, Rusijoje ir yra salys, kur valdzia daugiau numeta eiliniam ir yra gana didele vidutine klase zmoniu, aisku, yra ir tu vargsu ,ir turtuoliu, bet dazniausiai paparstam zmogui tikrai nereikia daug pastangu, kad gyventi normalu, saugu, pasiturinti gyvenima, kaip pzv Airija, Uk, Norvegija ir t.t. va ir visas skritumas. Kaip bebutu tai tik valdymo budai per pinigus, kai zmogus visai skurde, jis nesipriesina, neturi jegu, kai jis gana sotus ir visko turi jis irgi nebesipriesina...
Ai, plati cia tema...Patriotes, kurios nemato planetos zemes, o mato ja tik per suskirstyta i salis politini zemelapi, to nesupras...
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 06 13, 12:43)
As zinau ne viena zmogu, kuris tikrai turi pinigu, kelis namus, vaikai eina i privacias mokyklas. Ir dabar gaus 120. Nu paims, bet jiems tikrai tu pinigu nereikia.</p>
Manau, sazinigiausia butu kompnesuoti koki 70 porc atlyginimo, tiem, kas dirbo ir atitinkamai surasti schemas pagalos verlisnikam, kuriu verslai turejo uzsidaryti ir viskas, o ne siaip masines pinigu dalybas bele kam.