QUOTE(mylimuke! @ 2020 06 14, 16:54)
Dėstytojai ir mokytojai už tai gauna algą, o tu ne. Tad baik kartoti tą patį kaip papūga.
Baigiamasis darbas yra atliekamas STUDENTO ir niekaip kitaip. Kitu atveju tai vadinama sukčiavimu. Jeigu be taisyklingos kalbos nepraleidžia, vadinasi kalba yra darbo dalis, o ne nereikalinga smulkmė.
sukč|iauti, sukčiauja, sukčiavo būti sukčiumi, apgaudinėti. sukčiavimas.
apgaul|ė veiksmai, elgesys ar žodžiai, kuriais sąmoningai norima apgauti, suklaidinti
Ir taip, aš padedu draugams ir artimiesiems, bet ne ten, kur reikia sukčiauti.
taisyti klaidas nelygu parašyti visą darbą

ar dar priedo jį apginti.
Bet jei manai, kad univere galimai sėdi liaulės, kurie girdėdami kaip studentas kalba, kaip dėsto mintis, o peržvelgę darbą mato, kad klaidų tikriausiai nėra (bent jau Juodos avys nieko nepabraukė), jam parašo 10, tai aš čia prie ko? Eik ir protestuok prieš galimai kvailą universitetinę bendruomenę. Nes kaip ir minėjau, man pačiai keista, kad jis gavo 10. Nebent mama apgavo dėl 10 ir jis vos apgynė. Nesidomėjau tuo, man realiai tai dzin. Be to, jis ir taip jau dirbo, turėjo darbą IT srityje, taigi buvo jau ir be diplomo įdarbintas, tai tikriausiai net jei būtų tik išklausęs magistro kursą, niekas jo neatleistų, nes juk normalus darbdavys supranta, kad jei tiko jo darbas iki tol, kol tik studijavo, tai vadinasi jis tinka tame darbe nepriklausomai nuo diplomo pažymio. Vilniaus krašte daug slavakalbių, kurie šneka labai prastai lietuviškai ir visi jie dirba ir nebūtinai prastus darbus. Taip jau yra, nes slavas stojasi už slavą. Ne taip kaip tu lietuvė puoli pvz. Lutukę, kuri sako, kad ji lietuvė. Susimąstyk