Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(Monteverte @ 2020 06 14, 16:13)
koks sukčiavimas? aš tau dar kartą kartoju, net dėstytojai kai kurie, kurie netingi klaidas ištaiso.

Jinai muset 3 klases baigus ir to nei nezino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 06 13, 14:01)
Na ir dar, del ko ir uzklydau i SM, straipsniukas ubautojams, kad neva padidejo mirtingumas, nes nesuteikiama savalaike pagalba...
Nusisluostikit asaras ir nustokite snargletis del "badaujanciu Afrikos vaiku".

Straipsnis
https://www.lrytas.l...ribas-15227556/

Niekas, neneigia, kad pasitaiko pavieniu atveju, suveikia zmogiskas faktorius. Tai pasitaiko visada, esame tik zmones, ne dievai, galimai krizes metu tokie faktai labiau akis bado, suteikia preteksta, nestabilios psichikos zmones, kelti alasa.

prie ko čia tas mylėjimasis balkonuose?
Papildyta:
QUOTE(mjforever @ 2020 06 13, 22:19)

tai kodėl taip stengiesi neprotingai atrodyti, smerkdama visus iš eilės atvejus, jų nežinodama? Lyg aš nežinočiau, kodėl taip darai.

tai sakai normalu ligoninėje praterioti paciento protezus ir leisti valgyti plika burna sergančiam? aiškinti giminėms, kad jam nieko nereikia? nu supratau tada tave

dėl ano, tai jis ir svėrė matomai kokius max. 68 kg, o tie papildomi pridėti nenatūraliai, anabolikais+sportu, bent kiek protingam žmogui tas turėtų aišku būti ne? ir šiaip, jo net veidas neblogai atrodo, kakta matosi iš toliau, bet atrodo lygesnė nei prieš ligą. Ir jis tiesiog lieknas, o ne išbadintas
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 06 14, 16:26)
prie ko čia tas mylėjimasis balkonuose?

cia ju "argumentai" lotuliukas.gif
Atsakyti
Palangoj žmonių kaip niekad birželio mėnesį nebuvo. Gal atsigaus po truputi viskas. Žmonės be namordnikų į viešbutį leidžiami, kas pasikeitė, tai kad pusryčiai laikais suskirstyti ir švediškam stale ne pats dediesi, o tau įdeda. Džiugu, kad žmonės nebebijo baubų. Visi laimingi, išsiilgę atostogų.
Lutuke, jau 100 kartų tau įrodyta, kad Kubiliaus vyriausybė teisingai pripažinta geriausiai suvaldžiusi krizę, nebesinori kartoti to paties per tą patį. Kubilius pats geriausias kada nors buvęs Lietuvos politikas. Elektrinę reikėjo uždaryti, kitaip mūsų į ES nebūtų priėmę.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 06 14, 16:13)
koks sukčiavimas? aš tau dar kartą kartoju, net dėstytojai kai kurie, kurie netingi klaidas ištaiso. Be to, nepagarba yra paduoti netaisytą, nes kai kurie dėstytojai nė neskaitys. Koregavimas tai darbas, legalus darbas visose šalyse ir žinoma, jei aš būčiau korektorė, daryčiau tai už pinigus su PVM ar pažymėjimu, bet koks durnius imasi pažymėjimą darbui, už kurį pinigų neima? Tai mano gera pažįstama, kuri man irgi yra neatlygintinai padėjus. Jei tu visada už viską moki pažįstamiems ir jie tau bei išdavinėjate vieni kitiems čekius, tai man belieka tave užjausti, esi vargšė iš nenormalios, antžmogių aplinkos, te 4u.gif

Dėstytojai ir mokytojai už tai gauna algą, o tu ne. Tad baik kartoti tą patį kaip papūga.

Baigiamasis darbas yra atliekamas STUDENTO ir niekaip kitaip. Kitu atveju tai vadinama sukčiavimu. Jeigu be taisyklingos kalbos nepraleidžia, vadinasi kalba yra darbo dalis, o ne nereikalinga smulkmė.

sukč|iauti, sukčiauja, sukčiavo būti sukčiumi, apgaudinėti. sukčiavimas.
apgaul|ė veiksmai, elgesys ar žodžiai, kuriais sąmoningai norima apgauti, suklaidinti

Ir taip, aš padedu draugams ir artimiesiems, bet ne ten, kur reikia sukčiauti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 06 14, 16:54)
Dėstytojai ir mokytojai už tai gauna algą, o tu ne. Tad baik kartoti tą patį kaip papūga.

Baigiamasis darbas yra atliekamas STUDENTO ir niekaip kitaip. Kitu atveju tai vadinama sukčiavimu. Jeigu be taisyklingos kalbos nepraleidžia, vadinasi kalba yra darbo dalis, o ne nereikalinga smulkmė.

sukč|iauti, sukčiauja, sukčiavo būti sukčiumi, apgaudinėti. sukčiavimas.
apgaul|ė veiksmai, elgesys ar žodžiai, kuriais sąmoningai norima apgauti, suklaidinti

Ir taip, aš padedu draugams ir artimiesiems, bet ne ten, kur reikia sukčiauti.  mirksiukas.gif

taisyti klaidas nelygu parašyti visą darbą rolleyes.gif ar dar priedo jį apginti.
Bet jei manai, kad univere galimai sėdi liaulės, kurie girdėdami kaip studentas kalba, kaip dėsto mintis, o peržvelgę darbą mato, kad klaidų tikriausiai nėra (bent jau Juodos avys nieko nepabraukė), jam parašo 10, tai aš čia prie ko? Eik ir protestuok prieš galimai kvailą universitetinę bendruomenę. Nes kaip ir minėjau, man pačiai keista, kad jis gavo 10. Nebent mama apgavo dėl 10 ir jis vos apgynė. Nesidomėjau tuo, man realiai tai dzin. Be to, jis ir taip jau dirbo, turėjo darbą IT srityje, taigi buvo jau ir be diplomo įdarbintas, tai tikriausiai net jei būtų tik išklausęs magistro kursą, niekas jo neatleistų, nes juk normalus darbdavys supranta, kad jei tiko jo darbas iki tol, kol tik studijavo, tai vadinasi jis tinka tame darbe nepriklausomai nuo diplomo pažymio. Vilniaus krašte daug slavakalbių, kurie šneka labai prastai lietuviškai ir visi jie dirba ir nebūtinai prastus darbus. Taip jau yra, nes slavas stojasi už slavą. Ne taip kaip tu lietuvė puoli pvz. Lutukę, kuri sako, kad ji lietuvė. Susimąstyk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2020 06 14, 16:49)
Palangoj žmonių kaip niekad birželio mėnesį nebuvo. Gal atsigaus po truputi viskas. Žmonės be namordnikų į viešbutį leidžiami, kas pasikeitė, tai kad pusryčiai laikais suskirstyti ir švediškam stale ne pats dediesi, o tau įdeda. Džiugu, kad žmonės nebebijo baubų. Visi laimingi, išsiilgę atostogų.
Lutuke, jau 100 kartų tau įrodyta, kad Kubiliaus vyriausybė teisingai pripažinta geriausiai suvaldžiusi krizę, nebesinori kartoti to paties per tą patį. Kubilius pats geriausias kada nors buvęs Lietuvos politikas. Elektrinę reikėjo uždaryti, kitaip mūsų į ES nebūtų priėmę.

Mes Nidoje 2 savaites ilsejomes... tai irgi zmoniu nemazai (kaip birzeli). Visi tikrai laimingi, atsipalaidave ir geranoriskai nusiteike.
---------------------------------
Labas, Liutuke wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 14 birželio 2020 - 17:51
QUOTE(Monteverte @ 2020 06 14, 17:41)
taisyti klaidas nelygu parašyti visą darbą rolleyes.gif ar dar priedo jį apginti.
Bet jei manai, kad univere galimai sėdi liaulės, kurie girdėdami kaip studentas kalba, kaip dėsto mintis, o peržvelgę darbą mato, kad klaidų tikriausiai nėra (bent jau Juodos avys nieko nepabraukė), jam parašo 10, tai aš čia prie ko? Eik ir protestuok prieš galimai kvailą universitetinę bendruomenę. Nes kaip ir minėjau, man pačiai keista, kad jis gavo 10. Nebent mama apgavo dėl 10 ir jis vos apgynė. Nesidomėjau tuo, man realiai tai dzin. Be to, jis ir taip jau dirbo, turėjo darbą IT srityje, taigi buvo jau ir be diplomo įdarbintas, tai tikriausiai net jei būtų tik išklausęs magistro kursą, niekas jo neatleistų, nes juk normalus darbdavys supranta, kad jei tiko jo darbas iki tol, kol tik studijavo, tai vadinasi jis tinka tame darbe nepriklausomai nuo diplomo pažymio. Vilniaus krašte daug slavakalbių, kurie šneka labai prastai lietuviškai ir visi jie dirba ir nebūtinai prastus darbus. Taip jau yra, nes slavas stojasi už slavą. Ne taip kaip tu lietuvė puoli pvz. Lutukę, kuri sako, kad ji lietuvė. Susimąstyk mirksiukas.gif

Kuo kvailiai rašai, tuo ilgesni postai gaunasi biggrin.gif
Tai jeigu tu tam studentui ištaisei darbą, aišku, neras klaidų. Gal ir skyrių baigiamojo kokį parašei? Nes nu draugas geras, kaip nepadėsi. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 06 14, 19:12)
Kuo kvailiai rašai, tuo ilgesni postai gaunasi biggrin.gif
Tai jeigu tu tam studentui ištaisei darbą, aišku, neras klaidų. Gal ir skyrių baigiamojo kokį parašei? Nes nu draugas geras, kaip nepadėsi.  rolleyes.gif

protingoji mūsų nesuvokia, kad darbas tai nei iš gramatikos buvo biggrin.gif
tai žinoma, kad tu niekada niekam nepadėsi, net ir už pinigus matomai nepadėtum, gi net vaiką savo palikai vieną su lavonėliu, neskubėjai namo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 06 14, 21:21)
protingoji mūsų nesuvokia, kad darbas tai nei iš gramatikos buvo biggrin.gif
tai žinoma, kad tu niekada niekam nepadėsi, net ir už pinigus matomai nepadėtum, gi net vaiką savo palikai vieną su lavonėliu, neskubėjai namo ax.gif

Matai, aš teisi, tu tik tai patvirtini bandydama man įkąsti smile.gif

Taisyklinga valstybinė kalba reikalinga nemažai darbų.
Na taip, kokiam automechanikui gal ir nereikia gerai mokėti smile.gif
Bet tai svarbu tikrai daug platesnėje srityje negu tiesiogiai susiejus su specialybe.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 06 14, 22:57)
Matai, aš teisi, tu tik tai patvirtini bandydama man įkąsti smile.gif

Taisyklinga valstybinė kalba reikalinga nemažai darbų.
Na taip, kokiam automechanikui gal ir nereikia gerai mokėti smile.gif
Bet tai svarbu tikrai daug platesnėje srityje negu tiesiogiai susiejus su specialybe.

Būtent.
Savaitgalį pakeliavom po LT, tai kaimukuose miestukuose dėję visi ant karantino, bobutės pardėse be kaukių, pardavėjos be, mes kaip ufonautai įvarėm visi su kaukėm biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 06 14, 15:11)
lotuliukas.gif jei neturit ka rasyti, tai gal geriau ir nerasykit?

O siaip iliuzijom nera vadinama nuoga realybe, bet manau jums smagu isivaizduoti, kad pasaulyje yra gerieciai blogieciai, yra geros partijos ir blogos, sekmes taip ir toliau svajojant, pamacius realybe tikrai tokiom rozinem spalvom viskas pasirodo....  mirksiukas.gif

Jei neturit ką pasakyt, tai Jūs man geriau jau neaiškinkit, rašyt man ar ne smile.gif Savim rūpinkitės.

Apie tai, ką aš įsivaizduoju ar ne, Jūs neturite nė menkiausio supratimo 4u.gif

Dėl studentų darbų matau kalbat... Aš manau parašyti ar taisyti darbo esmę yra tikrai sukčiavimas. Dėl kalbos... nežinau. Jei tai nėra darbo esmė mastau.gif Kažkada esu skaičiusi vieną darbą, kur manęs prašė tiesiog nešališkos nuomonės, ar aiškus dėstymas ir mintys. Darbas buvo visiškai ne iš mano srities, tai net norėdama nebūčiau nieko iš esmės pataisius, bet parašiau savo pastebėjimus, kurios vietos man pasirodė per painios arba stilistiškai suveltos. Berods ir kablelius kelis įpaišiau kur man atrodė, kad trūko. Nu nesijaučiu aš už tą žmogų universitetą baigusi ar prisidėjusi prie sukčiavimo mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 15 birželio 2020 - 08:32