Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(cambala @ 2020 06 29, 22:43)
Kadangi "turiu " " didesniu galiu" nei tu, tai kalausyk toliau issiziojusi
O tu va idomesne patirti turi - sugyventinis karstytes neveganes drozia, tu isteruskai tikrini jo telefona ir pasta...
Tau sorokovnikas ant  nosies, o jorka vis supuoji
..
Te 4u.gif

cambala, tai pas tau defektai, neišsižioji? nosis burną uždengia? dėl to jisai pas kitas džigi džigi? brunette.gif love.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2020 06 29, 20:54)
Istatymas gerai. Nebus nesusipratimu ir pykciu ateityje. Bet smelio isvezti jau iki sezono pabaigos nereiketu. Nera prasmes. 

O zinai, kad tuo pačiu įstatymu bus statomas vytis?
Ir visa tai PO TO, kai žmonės nubalsavo NE už vytį.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 06 29, 22:48)
cambala, tai pas tau defektai, neišsižioji? nosis burną uždengia? dėl to jisai pas kitas džigi džigi?  brunette.gif  love.gif

Kas čia per kalbos defektas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 06 29, 23:04)
Kas čia per kalbos defektas? biggrin.gif

kalbos defektai sexy būna, o vat burnos, kai neprasižioja vyrui, tai jau nelabai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 06 29, 22:05)
kalbos defektai sexy būna, o vat burnos, kai neprasižioja vyrui, tai jau nelabai biggrin.gif

Tai pas tave ryskus sexy yra - b arzdai tu nereikalinga, nevesa taves 10 metu

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 06 29, 22:05)

Raso ta, kuri neturi vuro, bet vyru laiko savo jorka 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 06 29, 18:42)
Užtat einam su tympom visur  mirksiukas.gif  Blogai, kai sikna su galva vietom susimaišo, ane, ubunte.  mirksiukas.gif
Bet tai kaip tau trydą nuo to smėliuko paleido, mėnesio top tema, žinutė po žinutės.... unsure.gif
Ardosi vargšė emigrantė, kuriai Lietuva su visais jos simboliais šiknoj uodegoj, tik bile paloti.
Pati išnešei kudašių dėl pinigų ir malonesnio gyvenimo, gal patylėtum geriau, visai nukvakai.

Ją siutas ima, kad pilna aikštė laimingų žmonių
biggrin.gif
Atsakyti

Prezidento balsavime. Realiai tqi nesvarbu, bet idomu ar cia issakot savo nuomone, nei as tave maciau, nei mes matysimes. Man pvz tikrai idomu buvo uz ka balsuosi tu. Tiwsiog siaip Taip ir neatsakei. As dabar tikrai nesikabineju. Dar labiau sudominai kai pasisakei pries smeliuka Lukusjese.
Nu kurgi. Tai, kad aiskiai pasakiau jog nebalsavau nei uz viena. Nebuvo skirtumo, kuris bus prezidentas, nes man abu nepatiko. Taciau is visu kandidatu tik abu ir tiko buti prezidentu. Nausedoje maciau tai kas dabar ir akivaizdu. O Simonyte nepatiko del kitu dalyku. Nei vienas nebuvo stiprus lyderis.  Smeliukas man dzin. As nei uz ji, nei pries ji. As kalbu apie tai, kad akivaizdu jog ne del vaikuciu dziaugsmo jis buvo supiltas. Nemegstu mulkinimo. Gaila, kad daugelis to nemato. Arba nenori matyti. Tik tiek. 

Istatymui pritariu, nes tai bus aiskumas ateiciai. Kas galima, ko ne. Nes keisis merai, ju supratimas, norai. Man nesvarbu kas ta istatyma iniciavo, kokia partija, galejo bet kuri partija, as pritarciau, kad nebutu savivales ir supriesinimo tarp zmoniu. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aimeja: 30 birželio 2020 - 06:30
QUOTE(Aimeja @ 2020 06 30, 06:25)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="72676729" data-time="1593458378"> Prezidento balsavime. Realiai tqi nesvarbu, bet idomu ar cia issakot savo nuomone, nei as tave maciau, nei mes matysimes. Man pvz tikrai idomu buvo uz ka balsuosi tu. Tiwsiog siaip Taip ir neatsakei. As dabar tikrai nesikabineju. Dar labiau sudominai kai pasisakei pries smeliuka Lukusjese. </blockquote> Nu kurgi. Tai, kad aiskiai pasakiau jog nebalsavau nei uz viena. Nebuvo skirtumo, kuris bus prezidentas, nes man abu nepatiko. Taciau is visu kandidatu tik abu ir tiko buti prezidentu. Nausedoje maciau tai kas dabar ir akivaizdu. O Simonyte nepatiko del kitu dalyku. Nei vienas nebuvo stiprus lyderis.  Smeliukas man dzin. As nei uz ji, nei pries ji. As kalbu apie tai, kad akivaizdu jog ne del vaikuciu dziaugsmo jis buvo supiltas. Nemegstu mulkinimo. Gaila, kad daugelis to nemato. Arba nenori matyti. Tik tiek. 
<p> </p>

Gal visko neskaiciai, bet kai yada paklausiau uz ka tu balsuosi, atrasei kad dar nezinai.
As tikrai netikiu, kad neejai i balsavimus arba metei tuscia biuleteni. Bet tai jokio skirtumi dabar.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 30 birželio 2020 - 06:53

Nu kurgi. Tai, kad aiskiai pasakiau jog nebalsavau nei uz viena. Nebuvo skirtumo, kuris bus prezidentas, nes man abu nepatiko. Taciau is visu kandidatu tik abu ir tiko buti prezidentu. Nausedoje maciau tai kas dabar ir akivaizdu. O Simonyte nepatiko del kitu dalyku. Nei vienas nebuvo stiprus lyderis.  Smeliukas man dzin. As nei uz ji, nei pries ji. As kalbu apie tai, kad akivaizdu jog ne del vaikuciu dziaugsmo jis buvo supiltas. Nemegstu mulkinimo. Gaila, kad daugelis to nemato. Arba nenori matyti. Tik tiek. 

Kas butent tai yra? :)

Atsakyti

Gal visko neskaiciai, bet kai yada paklausiau uz ka tu balsuosi, atrasei kad dar nezinai.
As tikrai netikiu, kad neejai i balsavimus arba metei tuscia biuleteni. Bet tai jokio skirtumi dabar.

Tai gal tada dar nezinojau ar eisiu. 

Jokiu tusciu nemeciau, tiesiog nejau. Kaip tau dar aiskiau pasakyti? Ir zinau, kad dariau blogai. Balsuoti reikia. Bet jei vienas is kandidatu butu buves koks reksnys, o kitas normalus, aisku buciau ejusi. 

Atsakyti

Kas butent tai yra? :)

Santurus, mandagus, ramus,  bet to neuztenka prezidentui. Neturi lyderio savybiu. Pasigendu ekonomisto ziniu ir poziurio i daugeli dalyku. Lyg bando buti su zmonem, bet taip juokingai. Jam tiesiog nesigauna ir tiek, tai daryti naturaliai. Mano nuomone, geras zmogus, bet ne savo rogese. 

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 06 29, 23:37)
Tai pas tave ryskus sexy yra - b arzdai tu nereikalinga, nevesa taves 10 metu
Papildyta:
Raso ta, kuri neturi vuro, bet vyru laiko savo jorka 4u.gif .

be barzdos žinok blogai, labai gerai slysta taviškio smakrelis per svetimas vištytes bigsmile.gif su barzda gal pastrigtų, o taip tai kaip per sviestą žinok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2020 06 30, 07:30)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Iš_Šviesos" data-cid="72676793" data-time="1593492413"><div><p> Kas butent tai yra? smile.gif</p></div></blockquote><p>Santurus, mandagus, ramus,  bet to neuztenka prezidentui. Neturi lyderio savybiu. Pasigendu ekonomisto ziniu ir poziurio i daugeli dalyku. Lyg bando buti su zmonem, bet taip juokingai. Jam tiesiog nesigauna ir tiek, tai daryti naturaliai. Mano nuomone, geras zmogus, bet ne savo rogese. </p><p></p><p></p><p></p>

Akivaizdu kad is turimos finansines padeties nebezinojo kuo cia jam tapt, tai uzsimojo Prezidento posto.
O apie juokingus pasirodymus su zmoemis tai jo, kai mire pirma covid ine, tas kalba suvaidintu drebanciu balsu isstenejo " na ka, mielieji..".
Atsakyti