Prezidento balsavime. Realiai tqi nesvarbu, bet idomu ar cia issakot savo nuomone, nei as tave maciau, nei mes matysimes. Man pvz tikrai idomu buvo uz ka balsuosi tu. Tiwsiog siaip Taip ir neatsakei. As dabar tikrai nesikabineju. Dar labiau sudominai kai pasisakei pries smeliuka Lukusjese.
Nu kurgi. Tai, kad aiskiai pasakiau jog nebalsavau nei uz viena. Nebuvo skirtumo, kuris bus prezidentas, nes man abu nepatiko. Taciau is visu kandidatu tik abu ir tiko buti prezidentu. Nausedoje maciau tai kas dabar ir akivaizdu. O Simonyte nepatiko del kitu dalyku. Nei vienas nebuvo stiprus lyderis. Smeliukas man dzin. As nei uz ji, nei pries ji. As kalbu apie tai, kad akivaizdu jog ne del vaikuciu dziaugsmo jis buvo supiltas. Nemegstu mulkinimo. Gaila, kad daugelis to nemato. Arba nenori matyti. Tik tiek.
Istatymui pritariu, nes tai bus aiskumas ateiciai. Kas galima, ko ne. Nes keisis merai, ju supratimas, norai. Man nesvarbu kas ta istatyma iniciavo, kokia partija, galejo bet kuri partija, as pritarciau, kad nebutu savivales ir supriesinimo tarp zmoniu.