Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(cambala @ 2020 06 30, 09:35)
Is to, kokias durnystes rasineji, galima suprast, kad ne tik savo sugyventiniui neleidi hobiu turet, filmu ziuret, bet dar ir privertei ji bendrai su tavim soc tinklu profili turet.
Kaip apgailetina.
Papildyta:
Dar baisiau kai issitatuiruoja mylimo/ osios varda.

cambala, gerų vyrų nieko versti nereikia, jie patys nori būti kartu bigsmile.gif 4u.gif
nu taip, tu tai bijai, nes išsitatuiruosi, o tas paliks, kur dėtis po to su tuo vardu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2020 06 30, 09:23)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72676854" data-time="1593497637"><div><p> Darniose šeimose draugai bendri ir bet kuris gali jiems atrašyti už kitą, jei kitas tuo metu užsiėmęs.</p></div></blockquote><p>Visiska nesamone. Jei kazkas raso man, tai as ir atsakysiu. Ir niekada neatsakinesiu uz vyra. Tai nepagarba kitam zmogui. </p><p></p><p>Kai buna bendras fb, tokiu kategoriskai nepriimu i draugus. </p>

būna, kad vyras net neturi facebooko iš viso, o žmona jį vis tiek su gimtadieniu pasveikina per facebooką biggrin.gif na bet svarbu žmonės laimingi ar ne? ir nelieja pagiežų per forumus kaip kokios cambalos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 06 30, 10:18)
cambala, gerų vyrų nieko versti nereikia, jie patys nori būti kartu bigsmile.gif  4u.gif
nu taip, tu tai bijai, nes išsitatuiruosi, o tas paliks, kur dėtis po to su tuo vardu biggrin.gif

O kaip ten su filmais? biggrin.gif
Tu negera, nes nenorėjai kartu žiūrėt, ar jis negeras, nes norėjonžiūrėt ne tai, ką tu mėgsti?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 06 30, 09:20)
cambala, gerų vyrų nieko versti nereikia, jie patys nori būti kartu bigsmile.gif  4u.gif
Papildyta:

būna, kad vyras net neturi facebooko iš viso, o žmona jį vis tiek su gimtadieniu pasveikina per facebooką biggrin.gif na bet svarbu žmonės laimingi ar ne? ir nelieja pagiežų per forumus kaip kokios cambalos smile.gif

Tu pirma ta vyra turek, po to rasinek apie laimes.
Tai kur jis nori but su tavim kartu, jei neveda taves?
Ves ta, su kuria savo gimibe prates.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 06 30, 10:20)

Tokiems kažkas su psichika negerai. Tu taip elgiesi?
Normalūs žmonės pasveikina privačiai nuoširdžiai, o ne piarinasi ant visos socialinės erdvės.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 06 30, 10:21)
O kaip ten su filmais? biggrin.gif
Tu negera, nes nenorėjai kartu žiūrėt, ar jis negeras, nes norėjonžiūrėt ne tai, ką tu mėgsti?

Kaip kas? Iš pagarbos man perjungia ir nebežiūri šūdo tongue.gif
O kad negerumai tik tuo būtų matuojami, tai ir tu dabar skyrybų neturėtum ir laiminga sau su vaiko tėvu gyventum mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 06 30, 10:23)
Tu pirma ta vyra turek, po to rasinek apie laimes.
Tai kur jis nori but su tavim kartu, jei neveda taves?
Ves ta, su kuria savo gimibe prates.

cambala, jei tu dar nepastebėjai aš niekada forume nerašinėju apie šeimos šventes, gimtadienius ar pan. dalykus. Turiu juos su kuo aptarti skirtingai nuo tavęs mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 06 30, 10:24)
Tokiems kažkas su psichika negerai. Tu taip elgiesi?
Normalūs žmonės pasveikina privačiai nuoširdžiai, o ne piarinasi ant visos socialinės erdvės.

nežinau, netyrinėjau jos psichikos. Šiaip tai medikė jinai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 06 30, 09:42)

cambala, jei tu dar nepastebėjai aš niekada forume nerašinėju apie šeimos šventes, gimtadienius ar pan. dalykus. Turiu juos su kuo aptarti skirtingai nuo tavęs mirksiukas.gif
Papildyta:

Tai geriau jau perjungs, nei matys isteriskai lakstancia zviegiancia durne. Jokia cia pagarba.
O kodel tu negerbi jo noro ziureti fantastini filma?

As pastebejau kad be rasymu jog jus edates, tu labai pagiezingai atsiliepi apie sugyventinio tevus - neva jie tokie blogi, jam gyvenima sugadino, mama jo stora, kad i karsta netilps, meningitu persirgusi, tevas jo tave nuziurineja neva noredamas taves...
Bet jis aplanko savo tevus, tau nevisada pasako, tu labai pyksti del to.

Stai ka tu rasineji firume. Ir tai nera grazu. Ar duodi jam sitai paskaityti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 30 birželio 2020 - 09:57
Kam dar iki šiol patiko kolchoznikas Matijošaitis.
https://youtu.be/7zrtaRHmXnE
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 06 30, 10:42)
O kad negerumai tik tuo būtų matuojami, tai ir tu dabar skyrybų neturėtum ir laiminga sau su vaiko tėvu gyventum mirksiukas.gif
Papildyta:

Papildyta:

nežinau, netyrinėjau jos psichikos. Šiaip tai medikė jinai biggrin.gif

Tai tu SM nerašinėji, bet fb jaučiu atsiskleidus kaip gėlelė su bendru profiliu ir sveikinimais neegzistuojančiam vyrui biggrin.gif
Jau žinok geriau be santykių negu tokie kaip tavo - su isterijom dėl filmo ir asmeninių daiktų tikrinimais rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2020 06 30, 09:53)
Kaip lietaus gavot?

Gavom biggrin.gif . Su kaupu.
Atsakyti
Ziuriu patriarchalines samones moterim labai svarbus vyro turejimas, ir butinai sutuoktinio biggrin.gif O kai neturi tai "rodomi principai", kad, ai, as neturiu, nes man svarbiau kiti dalykai, man svarbi asmenine laisve, gyventi kaip nriu, akd kiti gyventu, kaip nori , o realiai nemokejimas derintis biggrin.gif

Del Fb man irgi siek tiek juokingai atrodo, kai zmones keli vienam profilyje, ar kai zmones pasilailkina savo postus ar kai sveikinasi vaikus, vyrus per FB, na bet is tikro nu jie jiem gerai, tai koks kieno skirtumas? Kad tik tokios bedos pas juos. As tokias bent 2 seimas pazystu asmeniskai, tai jie tuom fb beveik nesinaudoja, susikure bendra profili kakzokiem reikalam ir tiek. Kai kurie pvz neispruse tais klausimais, ir nelabai gaudosi, kaip tame fb elgtis.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 06 30, 10:56)
Tai geriau jau perjungs, nei matys isteriskai lakstancia zviegiancia durne. Jokia cia pagarba.
O kodel tu negerbi jo noro ziureti fantastini filma?

As pastebejau kad be rasymu jog jus edates, tu labai pagiezingai atsiliepi apie sugyventinio tevus - neva jie tokie blogi, jam gyvenima sugadino, mama jo stora, kad i karsta netilps, meningitu persirgusi, tevas jo tave nuziurineja neva noredamas taves...
Bet jis aplanko savo tevus, tau nevisada pasako, tu labai pyksti del to.

Stai ka tu rasineji firume. Ir tai nera grazu. Ar duodi jam sitai paskaityti?

nes iš tiesų tai jis nė nenori, tiesiog būna įtraukia ir tiek. Po to keikdavosi, kad gadino laiką nesąmonėms. Ačiū po to pasako, kad paprašiau perjungti tongue.gif
Maniškis gi ne toks kaip tavo, kad žalingus dalykus sau ir šeimai darytų, pvz. rūkytų 20+ metų ax.gif
Meningite tu meningite, tau jau niekas nepadės 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 06 30, 11:05)
Kam dar iki šiol patiko kolchoznikas Matijošaitis.
https://youtu.be/7zrtaRHmXnE
Papildyta:

Tai tu SM nerašinėji, bet fb jaučiu atsiskleidus kaip gėlelė su bendru profiliu ir sveikinimais neegzistuojančiam vyrui biggrin.gif
Jau žinok geriau be santykių negu tokie kaip tavo - su isterijom dėl filmo ir asmeninių daiktų tikrinimais  rolleyes.gif

fb turiu tik dėl giminių užsienyje, nieko ten nerašau, nebent jiems asmenines žinutes tongue.gif
tai žinau, kad tau geriau be santykių, nes tu nesugebi jų kurti. Kitos matai su trūkumais, o gyvena su vyrais. O tu tokia tobula, tokia faina, o lieka tik vedę vyrai tau biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Monteverte,2020 06 30, 11:54]
nes iš tiesų tai jis nė nenori, tiesiog būna įtraukia ir tiek. Po to keikdavosi, kad gadino laiką nesąmonėms. Ačiū po to pasako, kad paprašiau perjungti tongue.gif
As dabar tikrai rimtai galvoju ar jis protiskai igalus
Tu su juo kartais ne savo pagalbinej mokykloj susipazinai?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 06 30, 11:54)
, kad paprašiau perjungti tongue.gif

Kad ne taip rasei.
Rasei kad terorizuoji ir maištauji kol neperjungia.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 06 30, 12:19)
Ziuriu patriarchalines samones moterim  labai svarbus vyro turejimas, ir butinai sutuoktinio  biggrin.gif O kai neturi tai "rodomi principai", kad, ai, as neturiu, nes man svarbiau kiti dalykai, man svarbi asmenine laisve, gyventi kaip nriu, akd kiti gyventu, kaip nori , o realiai nemokejimas derintis biggrin.gif

O tu ne patriarchalinės sąmonės moteris? Tave per prievartą prie altoriaus nutempė?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 06 30, 12:54)

biggrin.gif
QUOTE(Monteverte @ 2020 03 25, 12:30)
oi kaip aš tokių filmų nemėgstu biggrin.gif vyras kai įsijungia, aš sėdžiu šalia ir jį terorizuoju, moralizuoju, kol perjungia biggrin.gif
Atsakyti