Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(Monteverte @ 2020 07 01, 11:09)
į ledus tai tavo galvytę sukišti reiktų, mažu atvėstų 4u.gif
Papildyta:

tai kad visko būdavo smile.gif

Nereikua nieko vesint. Dabar viskas ok, tavo meme ateina ant karstu mano bulku ka tik keptus kotlietus skanaut. Zinai kaip jam skanu essen.gif wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 07 01, 12:44)
Nereikua nieko vesint. Dabar viskas ok, tavo meme ateina ant karstu mano bulku ka tik keptus kotlietus skanaut. Zinai kaip jam skanu essen.gif  wub.gif .

tai kad ne mano tas mėmė, nes mano ne mėmė. Nežinau su kokiu ten kurvuojies?
Manasis meilė ką tik šalia manęs suvalgė savo karštų pietų porciją tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 07 01, 12:36)
Niekas nekaltas, kad tarp budulių poilsiauji biggrin.gif

aš spaudą seku, ne taip kaip tu iš nuogirdų visą gyvenimą dėliojies biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 07 01, 11:58)

Manasis meilė ką tik šalia manęs suvalgė savo karštų pietų porciją tongue.gif

Aa, tai vel stebi apsiseilejus ir issiziojus kai tavo meme seksu uzsiima?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 07 01, 12:58)

aš spaudą seku, ne taip kaip tu iš nuogirdų visą gyvenimą dėliojies biggrin.gif

Rimtai, Monteverte, rimtai??? Ar ne tu rašei, kad ateini į SM naujienų paskaityti, kitaip tariant, nuogirdų? biggrin.gif Nu ir apsišikai sau galvą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2020 07 01, 10:54)
Kaip praleidome savo dieną šiandien?, Linksmi, liūdni, prasmingi ir kt įvykiai  biggrin.gif

Manau, kad atėjo laikas atsisveikinti. Kam maišytis nariams norintiems kiauras paras vieni kitiems linkėjimus siuntinėti.
Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2020 07 01, 14:16)
Manau, kad atėjo  laikas atsisveikinti. Kam maišytis nariams norintiems kiauras paras vieni kitiems linkėjimus siuntinėti.

nenoriu atsisveikinti su Jumis, ateinu Jūsų, montės, ašakos, iš šviesos ir dar daug kitų postų paskaityti, reikia tik temų. Aptariam tik skandalus, kai jų nėra, irgi gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 07 01, 13:15)
Rimtai, Monteverte, rimtai??? Ar ne tu rašei, kad ateini į SM naujienų paskaityti, kitaip tariant, nuogirdų? biggrin.gif Nu ir apsišikai sau galvą  biggrin.gif

tu nesi mačiusi SM įdėtų nuorodų iš spaudos? nu vargšė, akla esi, gal per kokį fondą tave paremti galima?
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 07 01, 13:02)
Aa, tai vel stebi apsiseilejus ir issiziojus kai tavo meme seksu uzsiima?

kauliuk, gal tu pavalgyk jau, nes visai jau išbarškėjo tavo kaulai, nebesusirenki nuo to sekso su zombiais biggrin.gif normalūs žmonės jei valgo, tai valgo maistą, pietus, supranti?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 07 01, 12:52)
tu nesi mačiusi SM įdėtų nuorodų iš spaudos? nu vargšė, akla esi, gal per kokį fondą tave paremti galima?
Papildyta:

kauliuk, gal tu pavalgyk jau, nes visai jau išbarškėjo tavo kaulai, nebesusirenki nuo to sekso su zombiais biggrin.gif normalūs žmonės jei valgo, tai valgo maistą, pietus, supranti?

Oo, jau kaip lutuke reaguoji i seksa biggrin.gif .
Tai tik rodo, kad tau skaudi tema, kai tavo meme karstus kotletukus nuo karstyciu bulku skanauja 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 07 01, 13:52)

Geriau tiesiai į sąskaitą. Prašyčiau ne mažiau nei keturženkliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 07 01, 14:07)
Oo, jau kaip lutuke reaguoji i seksa biggrin.gif .
Tai tik rodo, kad tau skaudi tema, kai tavo meme karstus kotletukus nuo karstyciu bulku skanauja 4u.gif .

tai kad aš kaip tik į seksą labai gražiai reaguoju. Nesu gi kažkokia triušė, kuri po kiekvieno valgymo pasikrušti dar eina. Bet matomai pas tau tokia patirtis? Nespėji savo Ožio aptarnauti? tai gal mažiau forume tada sėdėk, nebėgs tada jis pas rusaites biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 07 01, 14:16)
Geriau tiesiai į sąskaitą. Prašyčiau ne mažiau nei keturženkliu  4u.gif

man negaila, prašom sąskaitą. Manau, kad ir be manęs dar kažkas pagailės, perves, tai trigubai išloši smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 07 01, 13:17)
tai kad aš kaip tik į seksą labai gražiai reaguoju. Nesu gi kažkokia triušė, kuri po kiekvieno valgymo pasikrušti dar eina. Bet matomai pas tau tokia patirtis? Nespėji savo Ožio aptarnauti? tai gal mažiau forume tada sėdėk, nebėgs tada jis pas rusaites biggrin.gif
Papildyta:

man negaila, prašom sąskaitą. Manau, kad ir be manęs dar kažkas pagailės, perves, tai trigubai išloši smile.gif

Issikrusei 12- 13 ok, kad dabar seksas nebepatinka?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 07 01, 14:17)

LT407300010099679931 (Swedbank)

Is anskto dekoju wub.gif
Atsakyti